Eräs lempifantasioistani on ryhmäseksi useamman miehen kanssa. Tapahtumat mielessäni kulkevat suurin piirtein tätä rataa...

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pitkän työpäivän jälkeen tulen väsyneenä kotiin. Mieheni on ystävineen valloittanut olohuoneen ja tv:n edustan seuratakseen jotakin käsittämättömän tylsää urheilulajia. Pelin seuraaminen ja kommentoiminen suoritetaan mahdollisimman kovaäänisesti, jotta naapuritkin kuulisivat varmasti. Ääntä siis on reilusti, kun otetaan huomioon, ettei suuri omakotitalomme ole aivan naapuritalon kyljessä. Oluella lienee oma osuutensa asiaan. Tervehdin hajamielisesti olohuoneessa mölyävää miesjoukkoa, jonka tunnistan hämärästi mieheni pelikavereista koostuvaksi laumaksi. Muutamana iltana viikosta nämä herrat kokoontuvat yhdessä jäähallille harrastamaan jotakin sellaista lajia, jonka väittävät olevan jääkiekkoa, mutta yksikään sivusta katsoja ei lajia esitysten perusteella tunnistaisi. Kaikki miehet ovat minulle ennestään tuttuja, ovathan he aiemminkin vallanneet olohuoneemme vastaavanlaisen toiminnan nimissä.

 

Mieheni näyttää olevan harvinaisen heikossa hapessa tänään. Ilmiselvästi hän on isännänoikeudella vaatinut veroja yhden jos toisenkin kaverinsa olutvaroista omiensa lisäksi. Livahtaessani makuuhuoneeseen vähentämään vaatteita suihkua varten, mieheni seuraa perässä. Hän suutelee taitavasti kaulaani ja niskaani, yrittäen herättää minun mielenkiintoni. Työnnän hänet kuitenkin sängylle rauhoittumaan ja sanon käyväni ensin ainakin suihkussa. Mieheni jää sängylle makailemaan ja hänen hymystään päättelen, että hän todennäköisesti sammuu sänkyyn, ennen kuin minä ehdin suihkusta pois.

 

Suihku on virkistävä. Sopivan lämmin vesi rentouttaa lihaksiani ja Sensual - tuoksuinen suihkugeelini valtaa hajuaistin tuoksullaan. Kaiken kaikkiaan oloni on huomattavasti parempi suihkussa käytyäni. Käännän vesihanan kiinni, kuivaan itseni jättikokoiseen kylpypyyhkeeseen ja otan kylpyhuoneen kaapista esille kosteuttavan rasvan, jolla minulla on tapana rasvata itseni aina suihkun jälkeen. Kaikessa rauhassa nautiskelen omasta ajastani ja rasvaan huolella jalkani, käteni ja muun vartaloni. Lopulta kampaan hiukseni ja pukeudun muhkeaan kylpytakkiini. Kylpytakki päälläni astun ulos kylpyhuoneesta ja suuntaan makuuhuoneeseen katsomaan, vieläkö mieheni on pelikunnossa. Meteli olohuoneessa ei ainakaan näytä laantumisen merkkejä.

 

Raotan makuuhuoneen ovea ja näen mieheni sängyllä. Hän hymyilee hieman vinosti ja sanoo, että minun suihkuretkeni kesti pitkään. Hymyillen vastaan, että ehkäpä hyvä on odottamisen arvoista. Kävellessäni sänkyä kohti tyrkkään makuuhuoneen ovea kiinni takanani. Mieheni ei kuuntele edes lausettani loppuun, vaan alkaa nykiä kylpytakkia kiinni pitävää vyötä auki heti, kun pääsen tarpeeksi lähelle sänkyä. Huomaan aivan selvästi, että mieheni on kiihottunut jo valmiiksi. Housujen etumuksessa olevasta kohoumasta ei voi erehtyä. Mielessäni huokaisen kuitenkin pienestä pettymyksestä, sillä tiedän mieheni olevan liian nopea silloin, kun hän on jo valmiiksi täydessä erektiossa.

 

Mieheni vetää minut sänkyyn päälleen. Hän nykäisee auenneen kylpytakin pois päältäni ja heittää sen lattialle. Hän kehottaa minua istumaan naamalleen, hän tietää sen kiihottavan minua. Siirryn mieheni kasvojen päälle polvilleni ja hän alkaa nuolla häpyäni. Ensin hän nuolee vaon suuntaisesti nopeutta vaihdellen, hetken päästä hän vaihtaa taktiikkaansa ja alkaa keskittyä klitorikseen. Hän imee klitoristani ja välillä lirputtaa sitä kielellään mahdollisimman nopeasti ja kevyesti. Välillä hän upottaa kielensä sisälleni.

 

Tällainen kiihkeä leikki ei kauaa kestä. Mieheni on aivan valmis. Hän käskee minua kääntymään selälleen ja nousee itse ylös. Yhdellä rivakalla liikkeellä mieheni nykäisee omat housunsa alas ja saman tien hän on jo jalkojeni välissä asettelemassa seisovaa elintään häpyhuulteni väliin. Yhdellä nopealla ja voimakkaalla työnnöllä mieheni on kokonaan sisälläni, pohjassa. En voi pidätellä omaa nautinnon voihkettani, kun mieheni aloittaa rajun naimisen. Ei puhettakaan rauhallisesta ja lempeästä rakastelusta, vaan kyse on naimisesta. Mieheni haluaa saada minua ja minä haluan saada häntä sisääni mahdollisimman kovaa. Keskityn vain tuntemaan mieheni kovan elimen sisälläni ja aivan liian pian huomaan mieheni rytmin muuttuvan epäsäännöllisemmäksi ja työntöjen muuttuvan rajummiksi. Mieheni on laukeamassa, mutta minä en ole vielä lähelläkään. Hän tietää sen myös. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan jaksa pidätellä, vaan työntelee loppuun asti oman halunsa mukaisesti ja laukeaa sisälleni päästäen pienen parahduksen.

 

Hetken me vain makaamme sisäkkäin sängyllä. Sitten mieheni kierähtää kyljelleen viereeni ja alkaa piirrellä etusormellaan kiemuroita vatsaani. Hän kertoo, kuinka hyvältä hänestä tuntui, mutta sanoo tietävänsä myös sen, etten minä saanut vielä. Yllättäen hän ehdottaa, että kokeilisimme jotain uutta. Olen siinä mielentilassa itse, että kaiken uuden kokeileminen tuntuu minusta kiihottavalta ajatukselta ja pyydän miestäni kertomaan asiasta hieman tarkemmin. Enempiä selittelemättä mieheni vinkkaa makuuhuoneen ovelle päin. Yhtäkkiä tajuan, että olohuoneen äänet ovat hiljenneet ja oven raossa seisoo kaksi mieheni pelikaveria. Molempien ilmeet ovat tulkitsemattomia. Huomaan, että toisella miehistä seisoo. Hänen farkkujensa etumus paljastaa tilanteen selvästi. En tiedä kuinka pitkään miehet ovat oven raossa seisseet, mutta aivan ilmeisesti sen verran pitkään, että ovat kiihottuneet näkemästään.

 

Mieheni viittaa ystäviään liittymään seuraan. Hän itse nousee sängystä ja sanoo käyvänsä pikaisella pesulla. Nyt minulla on kaksi vierasta miestä sängyssäni, enkä oikein tiedä, miten menetellä. Toinen miehistä kuitenkin ottaa aloitteen käsiinsä. Hän tarttuu toisella kädellä rintaani ja puristelee sitä arvioivasti. ”Kelpaa minulle”, hän toteaa ääneen ja kuin merkin saaneena toinen mies alkaa kädellään silitellä häpykarvojani. Molemmat miehet antavat käsiensä vaellella vartalollani, enkä minä voi kuin nauttia neljästä ihanasta kädestä, jotka pyrkivät antamaan minulle nautintoa. Ensin puhunut mies riisuu itse itsensä toisen miehen suudellessa ja imiessä rintojani. Riisuttuaan mies tulee aivan pääni viereen ja työntää elimensä suoraan kasvojeni eteen. Hän kääntää päätäni hellästi sen verran sivulle, että voin ottaa hänet suuhuni. Imen ja nuolen, liikutan kieltäni terskan ympäri ja pitkin vartta. Haluan miehen nauttivan tilanteesta ja minun antamastani suuseksistä. Samalla toinen miehistä riisuu omia vaatteitaan ja tuijottaa kuin naulittuna sänkytapahtumia.

 

Ensimmäinen mies on nyt täydessä vireessä. Hän käskee minun levittää jalkojani ja samalla ottaa suihin kaveriltakin. Kuuliaisesti levitän jalkani hänelle ja ilman varoitusta mies työntyy sisääni. Hänellä on hieman pidempi kalu kuin omalla miehelläni, mutta vastaavasti se on hieman ohuempikin. Mies työntelee sitä sisääni taidolla, pyöritellen samalla sormillaan klitoristani. Hän tuijottaa kasvojani ja toista miestä, jonka paksua ja lyhyempää elintä yritän parhaani mukaan imeä ja nuolla. Hetken päästä mies haluaa vaihtaa asentoa ja paikkoja. Niinpä käännyn konttausasentoon ja äsken suussani ollut paksu ja lyhyehkö kalu painuu häpyhuuliani vasten. Toinen mies työntää omille nesteilleni haisevaa ja maistuvaa kaluaan suuhuni edestäpäin.

 

Tilanne on kiihottava. Olen aina halunnut tietää, miten pornoelokuvissa nainen onnistuu ottamaan suihin saman aikaan, kun toinen mies ottaa häntä takaapäin. Tunne on mahtava. Molemmat miehet puhisevat ja työntelevät kaluaan mahdollisimman pitkin ja rauhallisin työnnöin edestakaisin. Oma mieheni katselee tilannetta sängyn vieressä ja huomaan hänen olevan jälleen täydessä vireessä. Hän hieroo rauhallisesti itseään ja katselee, kuinka hänen naistaan nai kaksi vierasta miestä. ”Minne minä mahdun?”, hän kysyy ja kiipeää sänkyyn. Hetken mietittyään miehet päättävät vaihdella hieman paikkoja. Äsken minua takaapäin nainut mies asettuu selälleen sängylle ja käskee minut ratsastamaan. Oma mieheni tulee kasvojeni eteen ja vaatii suihinottoa, kun pojatkin ovat jo saaneet siitä osansa. Kolmas mies siirtyy selkäni taakse ja alkaa hyväillä rintojani käsillään. Välillä hänen kätensä siirtyvät alemmas ja taitavasti hän hieroo klitoristani samalla, kun ratsastan toisen miehen kalulla.

 

Mieheni sanoo jotain toiselle miehistä ja tämä lopettaa hetkeksi rintojeni hyväilyn ja lähtee sängystä. Hetken kuluttua hän palaa takaisin ja alkaa levittää jotain kylmää ja liukasta peppuvakooni. Olen mieheni kanssa muutaman kerran harrastanut peppuseksiä, mutta se pelottaa minua. Yritän sanoa vastalauseitani, mutta mieheni työntää kaluaan suuhuni ja selittää samalla, että tämä kuuluu osana tähän leikkiin, johon itse halusin alkaa. Mies takanani ujuttaa yhden sormensa vaivattomasti peppuuni liukasteen avustuksella. Se ei tunnu pahalta, vaan tuntuu kuin olisin kovin täynnä. Haluamattani tunnen kiihtyväni entisestään ja miehet näyttävät huomaavan sen. Mieheni alkaa työnnellä omaa kaluaan suuhuni hieman nopeammin samalla, kun mies takanani on ujuttanut sisälle jo toisen sormensa ja sormiensa avulla hän on saanut levitettyä liukastetta peppuni sisäpuolellekin.

 

Lopulta mies ottaa molemmat sormensa ulos pepustani ja asettuu itse polvilleen taakseni. Allani oleva mies vetää ylävartaloni itseään vasten. Ilmeisesti he ovat tehneet tätä ennenkin, sillä mies kuiskaa korvaani, että näin se onnistuu kaikkein helpoimmin. Takanani oleva mies asettaa kalunsa peppureikääni vasten. Mies ei työnnä, eikä paina, vaan pitää kalunsa vankkumattomasti paikallaan. Hetken päästä huomaan, miten itse asiassa oma peppuni alkaa rentoutua ja vähitellen päästää kalun sulkijalihaksen ohi. Terskan päästyä sisälle miehen on helppo työntää rauhallisesti itseään hieman syvemmälle. Lopulta mies on koko kalunsa varren mitan sisällä. Nyt miehet alkavat rauhallisesti liikkua vuorotahtia. Oma mieheni tuijottaa outo kiilto silmissään näkyä, joka on vallannut sänkymme. Hän tyydyttää itseään käsin katsoessaan minua ja ystäviään harrastamassa sandwich-asentoa.

 

Minä olen omassa maailmassani. Maailmassa, jossa vain tuntemuksilla on enää väliä. En ole koskaan ollut niin täynnä. Tunnen olevani elossa vain yhden asian takia, seksin. En ole aiemmin ajatellutkaan harrastavani seksiä kahden näin vieraan miehen kanssa, enkä varsinkaan nauttivani siitä näin paljoa. Mieheni kiimainen tuijotus vain lisää nautintoani. Kaksi miestä sisälläni pistävät parastaan ja alkavat tahkota minua kiihtyvällä vauhdilla. Olen jo aikaa sitten menettänyt oman ajantajuni ja nyt menetän itsehillintänikin. Holtittomasti huutaen laukean omaan orgasmiini miesten jatkaessa naimistaan. He eivät lopeta, eivät edes hidasta tahtiaan huomatessaan minun tulevan vaan kuin jonkinlaisessa hurmoksessa se kiihdyttävät tahtinsa äärimmilleen. Minun vielä vapistessa omasta täydellisesti orgasmistani miehet laukeavat. Kumpikin heistä tunnollisesti päästää lastinsa päälleni, ei sisääni.

 

Oma mieheni ei ole vielä lauennut, vaan vaatii päästä vielä kerran hommiin. Niinpä toiset miehet tekevät hänelle tilaa ja mieheni kääntää minut jälleen selälleen. Hän nostaa jalkani harteilleen ja ohjaa kalunsa pepulleni. Mitään mielipidettä kuuntelematta mieheni työntää itsensä varovasti peppuuni ja alkaa nautinnollinen ilme kasvoillaan naida minua. Harvinaisesta tilanteesta nauttiminen ei kestä hänelle kauaa, joten hän laukeaa muutaman työnnön jälkeen karjahtaen tällä kertaa kovemmalla äänellä kuin edellisellä kerralla. Hän laukeaa sisääni ja jää makaamaan päälleni vähitellen kutistuvan kalun ollessa edelleen sisälläni. Toiset miehet pukevat vaatteitaan ja naureskellen toteavat, että pitää ottaa uusiksi joskus. Minä hymyilen raukeasti mieheni alla. Ehdottomasti uusiksi ja vaikka koko kaveriporukalla...