Monet omista kokemuksistani erilaisten seksiasioiden saralla ovat saaneet alkunsa aivan vahingossa heitetystä kommentista, joka on sitten toteutunut. Niin kävi tämän seuraavankin asian kohdalla. Viaton lipsahdus puhelinkeskustelussa johti mielenkiintoiseen kokemukseen mökkilomasta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Perjantai-iltapäivänä kello oli lähellä kahta. Vedin pitkän talvitakin päälle ja heitin nahkaisen salkun hihnasta olkapäälleni. Ulkona oli pakkasta päälle kymmenen astetta, eikä minua huvittanut olla pihalla yhtään ennen sovittua aikaa. Kello oli minuuttia vaille kaksi, kun lähdin ammattikorkean toimipisteen ulko-ovesta ulos. Kiersin rakennuksen toiselle puolelle ja näin parkkipaikan, jolla olin sopinut tapaavani kaksi kaveria, kutsuttakoon heitä tässä Tommiksi ja Teemuksi. Olin puhunut molempien kanssa puhelimessa aiemmin ja kaverukset olivat luvanneet järjestää minulle varsin ikimuistoisen mökkiviikonlopun.

 

Auto oli pieni ja punainen. Teemu ja Tommi istuivat etupenkeillä, toinen ajoi ja toinen suunnisti ajo-ohjeiden perusteella kohti maaseutua. Viitisenkymmentä kilometriä matkaa taittui kurvaillen osittain hiekkatiellä ja viimein auto pysäytettiin maatalon pihaan. Teemu pomppasi kartturin penkiltä ylös ja käveli maatalon ovelle, kävi sisällä ja palasi hetken päästä autoon. Meni pari minuuttia ja talosta tuli ulos keski-ikäinen nainen, joka hyppäsi tottuneesti traktorin rattiin ja ajoi edeltä näyttämään, minne meidän tuli ajaa.

 

Mökki oli tehty hirsistä. Alakerrassa oli iso tupa, keskellä sitä kohosi palomuuri, johon oli valettu takka. Yläkertaan vievät portaat olivat jyrkät ja yläkerrasta löytyi pari makuutilaa, toisessa huoneessa kaksi sänkyä ja toisessa tilassa oli patjoja lattialla. Alhaalla oli myös sauna. Ensimmäisenä Tommi kävi säätämässä saunan päälle ja kahvit tulille. Mökin varustelutaso oli tavallisen kodin luokkaa siinä mielessä, että sähköjen ansiosta saattoi kahvit keittää normaalilla kahvinkeittimellä ja saunakin oli sähköllä lämmitettävä.

 

Kahvit nautittiin jutustellen. Teemu ja Tommi olivat tuttuja ennestään ja olivat kuuleman mukaan ennenkin harrastaneet tällaisia tempauksia, kun molemmat olivat vapaita miehiä. Vapautuneessa ilmapiirissä keskustelimme siitä, kuka piti mistäkin ja mitenkin. Teemu oli innokas suuseksin kannattaja. Hän sanoi erityisesti nauttivansa kovemmista otteista ja toivovansa, että niistä pääsisi vielä nauttimaan. Tommi oli hiljaisempi kaveri. Hän oli vajaata vuotta aiemmin ollut pahassa moottoripyöräkolarissa, eikä ollut oikein sen jälkeen saanut harrastettua mitään seksin saralla. Alkuun haittana olivat olleet kolarissa saadut vammat, jotka olivat aiheuttaneet kipua ja sittemmin jännitys. Pitkästä aikaa kuulemma oli intoa ja kiinnostusta jotain harrastaa.

 

Sauna lämpeni nopeasti, eikä kukaan erityisemmin ollut innokas saunomaan yksikseen. Teemu julisti ensimmäisen saunavuoron kuitenkin naisten saunaksi, mutta olin vasta päässyt suihkusta saunan ovelle, kun pukuhuoneen ovelta kuului huuto: ”yhteissauna!”

 

Saunominen rentoutti tilannetta. Kun kaikki olivat nähneet toisensa alasti, ei kellään ollut enää mitään salattavaa. Saunassa ei kenenkään tehnyt mieli aloittaa leikkimistä, kun lämpötila oli tarpeeksi korkea ilmankin. Saunan jälkeen suihkussa peseytyminen ja tuvan puolella kuivattelu olivat jo selvästi virittelyä. Tommi antoi jääkaapista käteeni kylmän siiderin ja ohjasi minut yläkertaan. Teemu oli jo ylhäällä istuskelemassa patjoilla ja taputti paikkaa vieressään. Kiltisti istahdin Teemun viereen Tommin istuessa rottinkituoliin patjojen vieressä. Kannettava cd-radio soitti jotain sattumanvaraista musiikkia ja juttelu alkoi siirtyä entistä enemmän siihen suuntaan, että saunomisen jälkeen kaikki paikat olivat mukavan puhtaat. Teemu päätti tarkistaa puhtauden ja nykäisi pyyhkeeni alas. Siiderini jouti nyt sivuun.

 

Teemu työnsi minut patjoille makaamaan ja ilman puheita Tommi oli äkkiä toisella puolellani. Jostain patjojen välistä miehet kaivoivat esille sopivasti sijoiteltuja naruja ja ennen kuin ehdin enempiä vastustella, ranteeni oli sidottu yhteen ja käteni sidottu jonnekin pääni yläpuolelle. Jalkani oli sidottu levälleen ja silmilleni oli laitettu huivi. Olin pelkän tuntoaistini varassa, mutta se ei ollut ollenkaan huono asia. Tunsin kädet vaeltelemassa käsivarsillani, silittämässä kylkeä ja hipaisemassa rinnan kaarta. Toiset kädet, suuremmat ja karheammat, vaelsivat jalkaa ylöspäin, sipaisivat kevyesti matkalla lantiota ja pyörähtivät hetkellisesti alavatsan päällä. Sitten molemmat kädet hävisivät hetkeksi.

 

Jotain kylmää ja kosteaa valutettiin iholleni ylhäältä. Ensin tunsin sen rintojeni välissä ja hetkessä alempana vatsallani ja lopulta jaloillani. Ilmiselvästi kyse oli jostain hierontaöljystä tai muusta vastaavasta, sillä ympärilleni levisi eksoottinen tuoksu. Nyt molemmat kädet tulivat takaisin. Toiset kädet alkoivat levittää öljyä toiselle jalalle ja toiset kädet lähtivät liikkeelle rintojen välistä. Lempeästi, mutta tehokkaasti öljyä hierottiin koko vartalooni ja tunsin lämpimien värähtelyjen täyttävän vatsanpohjani. Kummatkaan kädet eivät olleet hieronnassaan vielä hipaisseet häpyäni, vaan olivat taitavasti kiertäneet sen. Lopulta oli se hetki, jolloin tunsin posliiniksi ajellulla häpykummullani kevyen kosketuksen.

 

Hellästi, miltei arasti ensin yksi käsi, sitten toinen alkoi hieroen levittää öljyä jalkoväliini. Öljy oli todellakin liukasta ja lämpimät, liukkaat kädet saivat jalkovälini hetkessä kostumaan muustakin kuin öljystä. Taitavasti sormet liukuivat vakoni suuntaisesti, välillä piipahtaen sisällä kosteudessani, mutta nopeasti palaten takaisin ulos. Miltei koko ajan tunsin hipaisuja ja hierovia liikkeitä klitoriksellani. Yritin nostaa lantiotani noita käsiä vastaan, mutta jalkani oli sidottu sillä tavalla, etten voinut juurikaan liikkua. Jouduin siis makaamaan paikallani, kun miehet päättäväisesti ja hitaasti hyväilivät kiihottunutta häpyäni. Olisin ollut jo aivan valmis ottamaan sisälleni mitä tahansa, mutta miehet eivät pitäneet kiirettä, eivätkä todellakaan olleet vielä valmiita lopettamaan leikkiä.

 

Toinen miehistä käänsi päätäni sivulle ja toi oman kalunsa suuni kohdalle. Tottelevaisesti avasin suuni ja mies työnsi terskansa suuhuni. Hänen kalunsa oli kohtuullisen ohut, mutta pitkä. Kädet jalkojeni välissä eivät olleet lopettaneet hyväilyään. Minä päätin kuitenkin yrittää keskittyä suuseksin antamiseen tälle miehelle ja aloin pyöritellä kieltäni terskan ympärillä. Miehen käsi laskeutui takaraivolleni ja tarttui pitkiin hiuksiini. Imin hieman kovemmin ja kuulin miehen ähkäisevän. Ote hiuksissani muuttui tiukemmaksi. Mies työnsi hieman lantiotaan eteenpäin ja sain nyt miehen kalun paremmin suuhuni. Kielelläni jatkoin pyörittelyä samalla, kun yritin lisätä imuun tehoa. Vastaukseksi yrityksiini mies alkoi työnnellä kaluaan edestakaisin suussani ja ähki silloin tällöin. Ilmeisesti hän piti kovemmasta imusta. Kädet sidottuna pään päälle minulla ei ollut paljoa vaihtoehtoja, joten päätin imeä niin kovaa kuin pystyn. Se tuntui olevan miehelle mieleen. Nyt miehen työnteleminen muuttui aivan suoranaiseksi suun naimiseksi. Mies työnteli kaluaan rytmikkäästi suuhuni ja hengitti raskaasti. Äkkiä hän kiihdytti tahtia ja sekosi rytmissään. Hän painoi kalunsa tiukasti suuhuni ja laukesi. ”Niele pois vaan”, mies totesi ääneen, eikä minulla ollut paljon vaihtoehtoja.

 

Jompikumpi miehistä antoi minulle huikan siideriä jotta saisin maun pois suustani. Tämä juottotauko keskeytti hetkeksi muun toiminnan, mutta pian olivat nopeat sormet taas jalkojeni välissä. Nyt paksumpi ja lyhyempi kalu ilmestyi suuni lähelle. Jälleen avasin kiltisti suuni ja tunsin miehen työntävän elimensä suuhuni. Jälleen aloitin kielellä pyörittelyn ja samalla tunsin omalla klitoriksellani kielen. Huokaisin tukahtuneesti kalu suussani ja imaisin hieman. Mies ähkäisi. Nyt minun oli vaikeampi keskittyä suuseksin antamiseen, kun tunsin omalla klitoriksellani vaeltelevan ja lirputtelevan kielen. Välillä kieli kulki pitkin vakoani ja pari kertaa kielenkärki kävi kokeilemassa kosteaa, suorastaan valuvaa koloani. Yritin kuitenkin saada myös omassa suussani olevan miehen nauttimaan. Hän oli kuitenkin hieman huonommassa asemassa kuin ensin lauennut mies.

 

Miehet lopettivat äkkiä toimintansa. Suu jalkovälissäni lopetti ja toinen mies veti kalunsa pois ulottuviltani. Toinen miehistä tuli kevyeen istuntaan rintakehäni päälle ja tarttui rintoihini. Hän halusi kokeilla rintojen väliin naimista. Pienen asettelun jälkeen mies sai itseään tyydyttävän asennon ja alkoi työnnellä kaluaan öljyllä liukastettujen rintojeni välissä. Hän puristi rintojani yhteen ja työnteli kiivaasti huohottaen. Mies käski minun avata suuni pistää kielen ulos. Tein työtä käskettyä ja taivutin päätäni kohti rintojen välissä työntelevää miestä. Välillä hän työnsi sen verran pitkästi, että yletin kielelläni lipaisemaan terskan päätä ja tämä tuntui innostavan miestä. Hänen työntöjensä tahti kiihtyi ja pian hän laukesi puhisten rinnoilleni. Mies pyyhki omat nesteensä pois rintakehäni päältä ja nousi pois.

 

Jälleen minun annettiin juoda suullinen.

 

Toinen miehistä alkoi hyväillä jälleen häpyäni. Tällä kertaa hyväileminen oli määrätietoisempaa kuin aiemmin. Toiset kädet ilmestyivät pian rinnoilleni puristellen ja hieroen niitä. Tunsin jalkojeni välissä jotain viileää ja kovaa. Toinen miehistä oli kaivanut esille jonkin lelun. Se oli ilmeisesti vibraattori, jota mies nyt asetteli häpyhuulteni välissä kosteana odottavalle aukolle. Hän työnsi hitaasti lelun kärjen sisälleni ja keskittyi taas hieromaan klitoristani. Minä olisin jo halunnut sisälleni kokonaan mitä tahansa ja yritin painautua lelua vasten. Mies ei kuitenkaan antanut minun määrätä tahtia, vaan jatkoi kiireettömästi leikkiä klitorikseni kanssa. Toisetkin kädet kävivät välillä häpykummullani leikkimässä, mutta palasivat aina uudestaan rintojeni pariin. Lopulta miehet päättivät antaa minulle haluamani.

 

Jalkovälissäni oleva lelu työnnettiin kertasurvaisulla sisälle. Samalla tunsin, kuinka se käännettiin päälle ja vibraattori alkoi sykkiä ja täristä ja pyöriä useampaan suuntaan. En pystynyt pidättelemään sitä yllättynyttä huudahdusta, jonka äkillinen täyteyden tunne aiheutti. Vähän ajan päästä en enää pystynyt pidättelemään mitään ääniä. Lelu pyöri ja sykki ja värisi, ja tuntui taivaallisen hyvälle. Rauhallisen rytmikkäästi jompikumpi miehistä työnteli vibraattoria sisälleni ja hieroi samalla klitoristani. Kun huohotukseni muuttui vinkunaksi, vibraattori alkoi liikkua nopeammin ja hierova liike muuttui nopeammaksi. Lopulta vinkuna muuttui miltei huudoksi ja tunsin tajuntani sulavan ihanaan sykähtelyyn, värähtelyyn ja hierovaan kiihotukseen. Sain orgasmin, joka tuntui varpaissa asti, mutta miehet eivät olleet vielä lopettaneet.

 

Minut jätettiin hetkeksi lepäämään. Vibraattori jätettiin päälle jalkoväliini, mutta kuulin toisen miehistä liikkuvan alakerrassa, käyvän ulkona ja palaavan sisälle. Ilmeisesti hän kävi pitämässä tupakkatauon. Ajantajuni hämärtyi, enkä tiedä kauanko makasin paikallani ennen kuin vibraattori sammutettiin ja vedettiin ulos minusta.

 

Jalkani irrotettiin ja minut käännettiin kontalleen. Jälleen jalat sidottiin kiinni ja minä odotin. Toinen miehistä asettui taakseni. Tunsin miehen asettelevan seisovaa kaluaan häpyhuulteni väliin ja työntävän terskaansa sisälle. Työntö ei ollut raju, vaan hidas ja tunnusteleva. Samalla tunsin poskeani vasten silkkisen terskan. Toinen mies halusi, että otan samaan aikaan hänet suuhuni. Mies takanani alkoi hitaasti vedellä edes takaisin. Hän työnteli pitkiä, rauhallisia työntöjä ja tuntui nautiskelevan kiireettömyydestä. Mies suussani sen sijaan tarttui hiuksiini ja kehotti minua imemään kunnolla. Hänen toivettaan totellen aloin imeä niin kovaa kuin pystyin. Jälleen seurauksena oli se, että suussani oleva mies alkoi naida suutani. Tällä kertaa hänen rytminsä ei kuitenkaan ollut yhtä kiihkeä, eikä hänellä tuntunut olevan tarkoituksena laueta suuhuni.

 

Sisälläni oleva mies paransi kuitenkin rytmiään. Hän työnteli välillä kiivaammin ja välillä rauhallisemmin. Minä yritin kaikin tavoin puskea vastaan, niin hyvältä hänen kalunsa tuntui. Pian alkoi kuitenkin käydä selväksi, että hän yritti vain pitkittää kestoaan. Miehen rytmi sekosi ja hän alkoi rynkyttää kaikella voimallaan ja halullaan minua takaapäin. Tunsin oloni hieman epätodelliseksi, kun suutani ja pilluani takoi kumpaakin himokas miehen kalu. Lopulta minua takaapäin naiva mies sai tarpeekseen ja laukesi karjahtaen sisälleni. Hän veti itsensä saman tien ulos ja toinen mies veti itsensä ulos suustani ja siirtyi spermaa valuvalle pillulleni.

 

Jälkimmäinen mies ei säästellyt tahdissa, vaan alkoi saman tien naida minua rytmikkäästi ja kiihkeästi. Jo ensimmäinen mies oli saanut minut kiihottumaan niin täydellisesti, että olisin huutanut, jos olisin voinut. Nyt, kun suussani ei ollut kalua, saatoin keskittyä nauttimaan niistä tuntemuksista, joita sisälläni takova elin aiheutti. Työntelin siis miestä vastaan ja ulisin nautinnosta. Mies tuntui innostuvan entistä enemmän. Hänen työntöjensä rytmi kuitenkin hidastui, kun hän alkoi ujuttaa etusormeaan peppureiälleni. Olin niin kiihottunut, etten välittänyt asiasta ja etusormen upotessa hitaasti peppuuni tunsin aivan toisenlaista täyttymyksen tunnetta kuin aiemmin. Nyt minulla todellakin oli täysi olo. Mies liikutti sormeaan eri tahtiin kuin kaluaan ja samalla hetkellä tunsin toisen miehen sormet klitoriksellani. Se oli liikaa. Muutaman hierovan liikkeen jälkeen lantiostani räjähti orgasmi, joka vei tajun mennessään.

 

Havahduttuani takaisin maailmaan käteni ja jalkani oli irrotettu siteistään. Makasin vatsallani patjoilla ja päälleni oli aseteltu peitto. Teemu virnisteli vieressä ja kysyi, oliko minulla tyytyväinen olo. Naurahdin väsyneesti ja kysyin, vieläkö sauna oli lämmin. Olihan se.