Eräs seurustelukumppanini oli äärimmäisen kiinnostunut sm-leikeistä. Erään kerran tapahtui näin...

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olimme juuri tulleet saunasta, kun mies heitti pyyhkeensä tuolin selkänojalle ja sanoi, että minä saisin vapaat kädet hänen suhteensa. Hän halusi tulla sidotuksi ja piiskatuksi. Minulla ei ollut juuri aikaisempaa kokemusta asiasta, mutta miehen mieliksi suostuin. Otin vaatekaapistani kaksi huivia, komensin miehen sänkyyn ja asettelin hänet kontalleen, haluamaani asentoon. Huiveista toisella sidoin miehen silmät. Minusta oli hauskaa, ettei mies voinut etukäteen nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Toisella huivilla sidoin miehen kädet yhteen. Jouduin hetken etsimään lisää sidontavälineitä, mutta pienellä miettimisellä löysin kuin löysinkin erilaisia vöitä ja naruja, joilla sain miehen kädet sidottua kiinni päätyyn ja jalat sidottua tarpeeksi tukevasti erilleen toisistaan. Miehen oli pakko pysyä haluamassani asennossa ja odottaa.

 

Yhteisessä vaatekaapissamme oli nk. lelu-laatikko. Kyseisessä korissa olivat kaikki yhteisesti hankitut seksilelumme. Sieltä löytyi mm. nahkainen, monisäikeinen ruoska. Kaivoin esille kaikki ajattelemani lelut ja pari ylimääräistäkin. Ei niistä kummoista kasaa syntynyt, mutta kuitenkin muutamia. Laitoin musiikin soimaan dvd-soittimen kautta ja siirryin itsekin sängylle.

 

Käskin miehen olla hiljaa, ellei eri ohjeita tullut. Ilmoitin, että hänellä turvasanana on punainen, jos hän haluaa lopettaa kaiken heti. Keltainen, jos haluaa, että vain kyseinen toiminta lopetetaan ja vihreä, jos kaikki on ok. Kysyin, onko asia selvä. Mies vastasi huvittavan innostuneella äänellä, että selvä on. Läimäytin häntä avokämmenellä oikealle pakaralle ja sanoin ärtyneesti, etten ollut aiemmin tavannut yhtä typerää miestä. Olin juuri antanut ohjeet, eikä mies sen vertaa niitä muistanut. Ilmeisen yllättyneenä ja pelästyneenä mies hihkaisi sanan vihreä ennen kuin ehdin kysyä asiaa uudelleen. Siitä sain hyvän syyn läimäyttää häntä uudelleen, olinhan käskenyt hänen olla hiljaa, ellei erillisiä ohjeita tule.

 

Nyt mies näytti käsittävän homman jujun. Kiltisti hän odotti, että kysyin, oliko hän nyt vihdoin ymmärtänyt saamansa ohjeet ja vastasi nöyrästi; vihreä. Hän oli siis ymmärtänyt. Huomasin, että miehen kalu oli jo hieman nostamassa päätään. Tilanne siis kiihotti häntä. Jatkoin yksinpuheluani ja totesin huomanneeni, että älykääpiöllä sentään näytti jokin osa toimivan. Huomasin hänen kalunsa värähtävän. Ilmeisesti hän piti solvauksista, joten päätin jatkaa sillä linjalla. Haukuin häntä kaikenlaisilla nimityksillä, suurin osa niistä ei ole painokelpoisia ja mies näytti kiihottuvan entisestään. Lopulta hänen suurehko kalunsa oli täydessä juhlakunnossa, enkä ollut vielä sormellanikaan koskenut siihen.

 

Tylysti totesin miehelle, että tuollainen sonni kun oli, saisi nyt opetella laskemaan. Käskin hänen laskea ääneen jokaisen pakaroille osuvan iskun ja vielä kiittää erikseen niistä jokaisesta. Kohotin monisäikeisen ruoskan ja löin sillä suhteellisen hellästi miestä pakaroille. ”Yksi, kiitos valtiatar”, mies sanoi hieman tukahtuneella äänellä. Jatkoin piiskan iskuja, välillä hellästi ja välillä kovemmin iskuin. Päästyäni jonnekin päälle kahdenkymmenen, totesin miehen saaneen varmaankin jo tarpeekseen. Hänellä seisoi edelleen ja minusta näytti, että hänen erektionsa oli tällä kertaa harvinaisen kova. Pikku perverssi ilmeisesti nautti saamastaan kohtelusta. Mitään sanomatta otin sängyltä käteeni satiininauhan pätkän, joka oli aiemmin päivällä ollut hiuksissani. Kuljetin sitä hyväilevästi miehen punoittavien pakaroiden yli muutaman kerran ja annoin sen hipaista ohimennen kiveksiäkin. Mies värähti huomattavasti. Läimäytin häntä pakaralle niin kovaa kuin pystyin ja ärähdin, että hänen piti pysyä hiljaa paikallaan. Oli minun asiani tehdä hänelle, mitä huvitti. Mies jäykistyi takaisin paikalleen, eikä hievahtanutkaan, kun uudelleen kuljetin satiininauhaa pitkin hänen pakaroitaan.

 

Nyt päätin tehdä jotain itseni eteen. Irrotin miehen käsiä sängyn päätyyn sitovan köyden. Asetuin itse miehen eteen, sängyn päätyä vasten ja takaraivosta miestä ohjaten painoin hänen päänsä jalkojeni väliin. Käskin hänen nuolla minua parhaansa mukaan. Mies joutui taivuttamaan kätensä kyynärpäistä sänkyyn kiinni ja ilman näköaistia, pelkän suun avulla etsimään oikeita kohtia kielelleen. Hän löysikin klitoriksen, jota alkoi keskittyneesti nuolla lirputtaa. Hänen kielensä oli vikkelä ja kosketus sopivan kevyt, tunsin oman kiihottuneisuuteni nousevan. Annoin hänen tehdä kunnolla töitä suullaan, sillä tällä miehellä oli ikävä tapa jättää väliin esileikit ja hypätä suoraan yhdyntään. Tällä kertaa hän saisi maksaa hieman takaisin velkojaan, sen verran usein minä otin häneltä suihin yksipuolisesti.

 

Kun katsoin saaneeni tarpeeksi, työnsin miehen taaemmas. Nousin itse pois sängyltä ja läimäisin mennessäni miestä pakaraan. Edelleen hänen erektionsa näytti vahvalta. Etsin käsiini jälleen saman satiininauhan ja tällä kertaa kiersin sen miehen kalun tyveen, kalun ja kivesten ympäri. Varoittamatta vedin nauhan solmuun ja kiristin vetosolmun avulla niin tiukalle kuin sain. Mies ähkäisi, kun hänen häpykarvansa jäivät nauhan väliin ja vielä enemmän hän ähki, kun nauha jäi kireälle hänen turpoavan kalunsa juureen. En ollut aiemmin nähnyt tämän miehen kalussa, edes erektiossa, suonten kohoavan. Nyt näytti siltä, kuin miehellä olisi ollut aivan jonkun toisen miehen kalu jalkojensa välissä. Sanoin miehelle, että tänään minä aioin käyttää hänessä kiinni olevaa kalua, mutta paranneltuna. Otin hieman liukuvoidetta kädelleni ja hieroin sen miehen elimeen. Mies vapisi nyt kiihottuneena ja osin ehkä lievästä kivustakin.

 

Irrotin miehen toisen jalan sängyn päädystä ja käsin hänen kääntyä selälleen sängylle makaamaan. Mies kääntyi hitaasti ja ehdin kertaalleen huitaista häntä ruoskalla ennen kuin hän vihdoin makasi selällään. Kiirehtimättä sidoin miehen toisen jalan ja kädet takaisin sängyn päätyihin. Tarkistin kiinni olleen jalan kiinnityksen ja korjasin sitä hieman lähemmäs toista jalkaa, jotta voisin käyttää miestä oman haluni mukaan. Nyt mies oli kunnolla kiinni. Kädet olivat ylhäällä, sidottuina sängyn päätyyn ja jalat olivat miltei yhdessä, sidottuina sängyn toiseen päätyyn. Ja mikä tärkeintä, miehen elin oli edelleen normaalia komeammassa erektiossa, verisuonet selvästi koholla.

 

Asetuin seisomaan miehen keskivartalon kohdalle, jalat molemmin puolin miehen vartaloa. Olin itse valmiiksi kiihottunut ja kostea, joten en pahemmin aikaillut, vaan yhdellä nopealla liikkeellä laskeuduin istumaan miehen kalun kohdille. Pienellä käden avustuksella ohjasin kalun häpyhuulieni väliin ja liukuvoiteen avustuksella se liukui ilman ongelmia sisääni, kerralla pohjaan asti. Minä harvoin ratsastan, mutta tällä kertaa aloitin aggressiivisen ratsastuksen miehen kalulla. Pysyin jalkojeni varassa, jolloin minun oli mahdollista liikkua kaikkiin suuntiin, ylös ja alas sekä eteen ja taakse. Toisella kädelläni hieroin omaa klitoristani, vasemmalla kädellä, jos tarkkoja ollaan. Oikealla kädelläni puristin miehen hartiaa ja otin hänestä samalla tukea. Vaihtelin omaa tahtiani ja yritin saada miehen kalun jokaisen millimetrin sisälleni pyörittämällä lantiotani välillä eri suuntiin. Vasemmalla kädelläni hieroin klitoristani aina vain nopeammin ja tunsin syvällä sisälläni tuloaan tekevän orgasmin. Kiihdytin ratsastukseni rytmiä, varmaankin se saattoi miehestä tuntua jopa pahalta hetkittäisesti, mutta en välittänyt. Vasen käteni hieroi nyt vimmatulla tahdilla ja tiesin saavani orgasmin aivan hetkessä. Vielä yksi nopea keinahdus ja sisälläni poltellut orgasmi räjähti valloilleen. Keinutin itseäni miestä vasten ja huohotin orgasmin mennessä lopulta ohi.

 

Olin itse kerrankin saanut hyvissä ajoin ennen miestä, joten irrotin miehen silmiä peittäneen huivin sekä siteet hänen käsistään ja jaloistaan. Käskin miehen istua hetkeksi polviensa varaan sängyn jalkopäähän katselemaan. Asetuin itse makaamaan sängylle ja levitin turvonneen, orgasmin jälkeen hyvinkin tykyttävän pilluni miehen silmien eteen. Näytin hänelle, miten paljon parempi minä olin hänen kaluaan käyttämään, samalla hiljalleen hieroin omaa klitoristani vasemmalla kädellä. Näin miehen silmistä, että mies oli jo aivan oman itsehillintänsä laidoilla. Käskin hänen hyväillä itseään kädellä ja samalla katsella minua. Mies ei malttanut aloittaa itsetyydytystään rauhallisesti, vaan aloitti välittömästi nopeatahtisen vatkaamisen. Raukeasti minä hyväilin vasemmalla kädellä klitoristani ja katselin miehen kiivasta itsetyydytystä. Huomasin hänen puuskuttavan kevyesti, tiesin sen ennakoivan hänen laukeamistaan. Käskin häntä kiihdyttämään tahtia, jotta hän laukeaisi, mutta varoitin samalla, että hänen ei todellakaan kannattaisi sotkea minua. Mies ei toista käskyä tarvinnut, vaan muutamalla nopealla vedolla hän sai itsensä laukeamaan. Hän tuli poikkeuksellisen rajusti huudahtaen ja ruiskutti normaalia enemmän spermaa lakanoille. Viileästi kehotin häntä menemään pesulle ja siivoamaan sen jälkeen sotkunsa pois lakanoiltaan. Itse siirryin oman peittoni alle ja asetuin mukavaan nukkuma-asentoon. Kuulin miehen tassuttavan kylpyhuoneeseen. Hymyilin tyytyväisenä peiton alla.