Elämä parisuhteessa on toisinaan antoisaa kesken arkisten askareidenkin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Inhoan ruuanlaittoa kuumina kesäpäivinä. Paahtavalla helteellä kuumuuttaan hohkaavan lieden edessä seisominen ei koskaan ole minusta tuntunut hyvältä. Ei tuntunut tälläkään kertaa. Pitkät hiukseni olin hetkeä aiemmin kahmaissut ylös niskaani hiostamasta ja sitaissut huolimattomasti hiuslenkillä. Lähes kolmeenkymmeneen asteeseen kohonnut lämpömittari ei kuitenkaan suonut helpotusta, vaikka ylläni oli vain ohuen ohut hellemekko. Paljaat jalat tuntuivat tarttuvan keittiön muovimattoon ja välillä pyyhkäisin otsaltani yksittäiset hikipisarat. Vilkaisin kelloa. Mieheni pitäisi olla kotona varttitunnin päästä. Oli siis syytä laittaa loputkin ruuasta tulille.

 

Kymmenen minuuttia myöhemmin ruoka oli oikeastaan valmista. Enää puuttui mies, jonka työaika oli päättynyt jonkin verran aiemmin. Tuttu ääni kantautui avoimesta ikkunasta sisälle. Pakoputkivikainen Ford Sierra siellä tulla ärisi pitkin kuivaa ja pölyistä hiekkatietä. Hymyilin mielessäni muistaessani, miten kyseisen auton pakoputki oli loppunsa kohdannut. Pimeät metsätiet olivat kyllä hauskoja paikkoja viileinä kesäiltoina rakastelemiseen, mutta jotkut metsätiet eivät soveltuneet autoille, joiden jousia oli leikattu. Siinähän sitä olikin ollut ihmettelemistä, kun putki oli pamahtanut halki osuessaan isoon kivenlohkareeseen.

 

Nostin perunakattilan pois levyltä ja kaadoin keitinveden tiskialtaaseen. Ulko-ovi kolahti samaan aikaan, kun nostin perunakattilan takaisin liedelle, kylmälle levylle tällä kertaa. Siniset työhaalarit yllään mies tuli sisälle. Hän heitti mustan lippalakkinsa jonnekin naulakon suuntaan ja kumartui hellalla hautuvien ruokien ylle. Läimäisin miestä takapuolelle ja kehotin häntä jättämään ruuat rauhaan, kunnes olisi pessyt kätensä ja naamansa. Mies asetti toisen kätensä lantiolleni ja virnisti, vai pesulle hänen pitäisi mennä. Pukkasin leikkisästi häntä lantiollani. Miehen otteista leikkisyys oli kuitenkin kaukana, kun hän tarttui nyt kaksin käsin lanteisiini ja käänsi takapuoleni itseään vasten. ”Vai tällaista peliä”, mies murahti ja saatoin tuntea hänen kovan kalunsa painautuvan itseäni vasten.

 

Mies avasi haalareidensa vetoketjun ja kiskaisi haalareiden alla olevat alushousunsa alas. Nopeasti hän nosti toisella kädellä hamettani ja alkoi asetella paisunutta elintään takaapäin häpyhuulilleni. Minä en normaalisti kotona käytä aina alushousuja ja mieheni ei sen vuoksi yllättynyt nostaessaan hamettani ja nähdessään vain paljasta ihoa. Hän auttoi toisella kädellään terskan oikealle kohdalle ja työnsi kerralla itsensä sisälle. Tartuin käsilläni ovenkarmeihin, jotka olivat tarpeeksi lähellä. Minun oli pakko nojata eteenpäin ja työntää peppuani taaksepäin, jotta mieheni saisi paremman työntelyasennon. Mies aloitti kiivaassa rytmissä työntelemisensä. Tunsin hänen kivestensä hakkautuvan minua vasten, kun työnsin takapuoltani entistäkin kiivaammin miestäni vastaan. Huohotin nautinnosta, kun hänen kova kalunsa jauhoi sisälläni edes takaisin.

 

Rytmikäs työntely sai minut tukeutumaan käsilläni lattiaan. Olin nyt takapuoli tarjolla. Tästä innostuneena mieheni tarttui tukevasti minua vyötäisiltä ja alkoi raivokkaan naimisen. Tässä ei ollut kyse hellyydestä eikä läheisyydestä, kun mieheni työntyi uudelleen ja uudelleen sisälleni niin nopeasti kuin pystyi. Huohotuksemme muuttui voihkeeksi ja nautinnollisten kiljahdusten sarjaksi. Miehen tahti oli niin kova, ettei hän voinut kestää kauaa. Muutaman rajun työnnön jälkeen mies päästi tukahtuneen äännähdyksen ja hänen rytminsä rikkoutui, kun hän päästi kuumat spermansa sisälleni. Laukeamisen jälkeen hän työnteli vielä hetken, kunnes veti veltostuvan kalunsa ulos ja taputti peppuani kiitokseksi. Hymyillen mieheni otti haalarit kokonaan pois päältään ja kiskoi alushousunsa takaisin jalkaansa. Hän otti keittiönpöydältä lautasen ja nosti kattilan kantta. ”Perunoita ja omatekoisia lihapullia”, sanoin pystyyn noustessani ja päästäessäni hameeni helman putoamaan takaisin peppuni peitoksi.