Historia on aina kiinnostanut minua, etenkin tietyt historian ajanjaksot. Ludvig XIV:n aikaisessa Ranskassa aatelistolla elämä oli hyvin. Aatelisnaiset elivät omaa elämäänsä, pitivät rakastajia ja paistattelivat Aurinkokuninkaan loistossa. Köyhemmillä ihmisillä asiat eivät olleet yhtä hyvin. He tekivät työtä leipänsä eteen, eikä se leipä ollut useinkaan riittävä edes vaatimattomaan elämiseen. Kun hovi juhli Versailles’ssa, rahvas nääntyi nälkään.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hovin loisto oli tottumattomalle mahtavaa. Mieheni, markiisi, oli Aurinkokuninkaan serkku ja siten pakotettu elämään Versailles’n palatsissa kuninkaan valvovan silmän alla. Miehelläni oli omaisuutta, ei epäilystäkään siitä, mutta hänen perheensä oli aiemmin ollut osallisena kapinaan, jonka seurauksena kuningas nykyään valvoi hoviaan tarkemmin ja piti heidät pokkuroimassa itseään. Minun sukuni sen sijaan oli maalaisaatelia, moitteetonta, mutta armottoman köyhää. Mikä onnenpotku minulle ja suvulleni, että markiisi erään metsästysretkensä aikana oli pudonnut hevosensa selästä ja taittanut jalkansa. Onnelliseksi asian teki se, että markiisi oli joutunut olemaan vuodelevossa kuukauden verran ja sen ajan hän oli viettänyt perheeni luona. Ratsastusonnettomuus oli sattunut metsässä tilamme mailla. Tuona aikana markiisi oli käyttänyt paljon aikaa viattoman nuoren neidon viettelemiseen. Hänellä ei ollut aavistustakaan, että minun puoleltani tilanne oli täysin suunniteltu. Markiisi tai hänen rahansa eivät minua kiinnostaneet, mutta hän oli minun astinlautani hovielämään.

 

Ensimmäinen kokemukseni Versailles’ta oli, että se oli kaunis palatsi, mutta armoton juonittelun pesä. Jokainen hoviväkeen kuuluva mustamaalasi toisia kuninkaan silmissä ja yritti hankkia itselleen lisää valtaa ja kuninkaan suosiota. Toisinaan liittoutuminen jonkun toisen vallantavoittelijan kanssa oli hyvä ajatus, mutta useammin kuin kerran tuollaiset liittoutumat jäivät Aurinkokuninkaan tarkkaan vakoiluverkkoon. Miehelläni oli oma asemansa, jonka puitteissa hän oli jatkuvasti hovissa esillä. Hän oli jonkin aikaa ollut Ludvigin suosiossa, joten hän oli kiireinen omalla tahollaan. Mieheni poissa olo antoi minulle mahdollisuuden tehdä juuri sitä, mitä halusinkin. Keskityin pelaamaan hovin valtapeliä.

 

Eräs hovin valtapeleistä oli naisten yksinoikeutta. Kuningas oli varsin viriili mies ja usein hän halusikin vuoteeseensa jonkun toisen naisen kuin kuningattarensa, tuon varsin tympeän naisen, jota ei Ludvigin charmi hurmannut. Olin kuullut jo useammalta naiselta, että kuningas oli uskomaton rakastaja, enkä voinut olla haaveilematta kutsusta hänen yksityisiin huoneisiinsa. Niistä kutsuista ei voinut kieltäytyä. Minua kuitenkaan ei oltu esitelty virallisesti kuninkaalle, joten en ollut hänen silmissään mitään. Ensimmäinen asia olikin hankkia itseni kuninkaan silmien eteen ja pysyä siinä tarpeeksi pitkään. Onneksi se ei ollut minulle vaikeaa. Hyvin eksoottisten vaaleiden hiusteni takia tiesin tulevani aina huomatuksi. Se oli aluksi kiinnittänyt markiisinkin huomion.

 

Hovielämä oli yltäkylläistä ja sain itseni keploteltua aina vain useammin tilanteisiin, joissa kuningas minut huomasi. Hänen katseestaan saattoi päätellä, että hän piti näkemästään. Mieheni sai lisää suosiota ja velvollisuuksia sen myötä. Se oli kuninkaan tapa ilmaista minulle, että hän halusi minut useammin vapaaksi näkymään hänen edessään. Varsin anteliaat kaula-aukot ja povea korostavat korsetit olivat yksi tapa esitellä kauneuttaan. Peruukit olivat muodissa, mutta minun ei tarvinnut niihin turvautua. Omat hiukseni olivat kauneusihanteen mukaisesti vaaleat ja ihoni virheetön.

 

Eräänä iltana palvelija toi kutsun. Kohteliaasti hän kertoi, että kuningas on pyytänyt minua saapumaan yksityisiin huoneisiinsa. Selvyyden vuoksi hän vielä lisäsi, että tällaisista kutsuista kieltäytymistä ei hänen majesteettinsa katsonut suopeasti. Niinpä palvelustyttöni auttoi ylleni parhaan pukuni ja hetken kaunistautumisen jälkeen seurasin palvelijaa pitkin Versailles’n palatsin käytäviä.

 

Kuninkaan yksityinen makuuhuone oli valtava. Ludvig itse seisoi ikkunan edessä ja katseli ulos. Hän oli vaikuttava mies, piirteiltään sykähdyttävä ja hänen valtansa oli juovuttavaa. Palvelija ilmoitti minut ja poistui sitten paikalta, vaikkei kuningas vastannutkaan ilmoitukseen millään tavalla. Oletin, että tämä oli käytäntö. Hermostuneena seisoin oven lähellä ja odotin. Lopulta kuningas kääntyi minuun päin ja minä vajosin syvään hoviniiaukseen, kuten oli tapana. Ludvig näytti jossain määrin huvittuneelta, mutta antoi minun suorittaa niiaukseni ja puhutteli minua sitten. Lyhyesti hän ilmoitti, että hän halusi minut. Tarvittaessa hän oli valmis tuhoamaan minun sukuni sekä mieheni suvun, jos se oli tarpeellista, saadakseen haluamansa.

 

Pidin katseeni lattiassa, kun mietin kuninkaan sanoja. Hän oli tottunut saamaan kaiken haluamansa ja toki hänellä kuninkaana oli siihen oikeus. Itse halusin saada kuninkaan pauloihini. Kuninkaan vallan ohjaileminen taustalta olisi paras mahdollinen tilanne minulle.

 

Ludvig ei kysellyt, eikä pyydellyt, vaan tarttui haluamaansa. Hän tuntui huokuvan sellaista raakaa seksuaalista voimaa, jota ei voi pysäyttää eikä estellä. Hänen kiihkeä katseensa piti minun silmiäni vankinaan, kun hän veti minut itseään vasten ja työnsi kätensä hameeni alle. Hänen kätensä siveli reittäni, kun hän itse asettui istumaan valtavaan korkeaselkäiseen tuoliinsa. Luulin hänen haluavan minut syliinsä, mutta päätään kieltävästi ravistaen hän työnsi minut kauemmas ja nykäisi soittokellonsa narusta. Huoneen ovi avautui ja sisään astui yönmusta mies. En ollut koskaan eläessäni nähnyt sen väristä ihmistä ja luulin ensin, että silmäni valehtelivat. Tuo tumma mies kuitenkin hymyili valkoistakin valkoisemmilla hampaillaan, kumarsi syvään kuninkaalle ja viittauksesta astui lähelleni.

 

Nyt olin hämmentynyt. Kuningas istui omassa tuolissaan ja katseli, kuinka yötä mustempi mies, jolla oli yllään vain omituiset housut tuli viereeni. Tumma mies asetti kätensä povelleni ja katsoin pelästyneenä kuninkaaseen, joka vain tyynesti seurasi tilannetta. Ilmeisesti hän halusi tätä. Tumma mies nosti hameeni helmaa ylemmäs ja ylemmäs, kunnes paljas vartaloni tuli esille vyötäröä myöten. Miehen toinen käsi sukelsi karvoilleni ja tunsin outoa kiihkoa katsoessani tuon miehen tummaakin tummempaa ihoa omaa, maidonvalkeaa hipiääni vasten. Pieni vilkaisu sivulle vakuutti minut siitä, että kuningas seurasi tapahtumaa kiinnostuneena.

 

Tumma mies hyväili häpykumpuani, silitti sen karvoja ja suuteli poveani. Hänen oudonmalliset housunsa olivat väljät, joten ne paljastivat kohouman, jota ei ollut aiemmin näkynyt. Mies ohjasi toisella kädellään käteni housujensa kohoumalle, jolloin sain tunnustella hänen paisuvaa elintään. Se oli muhkean kokoinen ja tunsin himoni heräävän. Hieroin tummaa miestä hänen housujensa läpi, kunnes mies itse avasi housujensa vyötärönauhan ja hänen alavartaloaan suojannut kangas putosi yhtenä kappaleena lattialle. Miehen elin oli vielä suurempi kuin olin tunnustelemalla ajatellut. Nyt olin jo todella kiihottunut ja hieroin tummaa miestä valkoisilla käsilläni, saaden aina vain lisää kiihotusta värien kontrastista.

 

Tumma mies istui puiselle penkille, jonka hän oli juuri nostanut oven pielestä keskilattialle. Hänen mahtava kalunsa nousi suoraan kohti loistavaa, kultaista kattoa ja käsillään hän ohjasi minua lantiosta syliinsä. Mies käänsi minut selkä itseensä ja kasvot kuninkaaseen päin, nosti hameen helmani pois näkyvyyden tieltä ja ohjasi oman jättikalunsa oikealle kohdalle. Lanteistani painamalla tumma mies pakotti minut istumaan tuon valtavan elimen päälle siten, että se sentti sentiltä upposi syvälle sisälleni. Tumma mies työnsi omat jalkansa suoriksi eteenpäin ja niin ollen minun jalkani olivat penkin molemmilla sivuilla. Mies nosti minua lantiostani ja alkoi ohjailla ratsastuksen tahtia. Kerta toisensa jälkeen tumma mies vetäisi minut lantiotaan vasten ja tunsin hänen kalunsa terskan osuvan jonnekin pohjaan. Näin miehen tummat kädet lanteillani ja noustessani ylöspäin hänen kalunsa vartta, näin suuren mustan elimen liukuvan ulos omasta maidonvalkoisesta pillustani. Näkymä oli uskomaton jopa minulle. Kuninkaan kasvoilla oli kiinnostunut ilme, mutta hän ei näyttänyt erityisesti kiihottuneen.

 

Tumma mies nosti minut kokonaan pois päältään ja seisoin hieman epävarmoin jaloin puisen penkin edessä. Mies nousi itsekin ja painoi minut nelinkontin lattialla olevalle persialaismatolle, sivuttain kuninkaaseen nähden. Tumma mies kasasi hameenhelmani kokonaan vyötärölleni ja niin ollen alapääni oli kokonaan paljaana. Mies työnsi valtavan kalunsa sisälleni takaapäin. Hänen kätensä tarttuivat voimakkaasti lanteilleni ja hän aloitti hirvittävätahtisen naimisen. Minulle tuli väkisinkin mieleen, että tässä ei ollut kyse miehestä, vaan kiimaisesta eläimestä, joka vain näytti ihmiseltä. Tunsin hänen kovan elimensä takovan omaa, pientä ja tiukkaa pilluani sellaisella voimalla, jota markiisi ei ollut koskaan osoittanut. Tumma mies hengitti kiivaasti puuskuttaen ja hänen sormensa puristivat tuskallisen tiukasti lanteitani. Ilmeisesti hän ei kuitenkaan saanut kuninkaalta lupaa tyydyttää omia halujaan ihan vielä, sillä hän ei lauennut sisääni, vaan vetäytyi tykyttävästä pillustani.

 

Tunsin, kuinka mies takanani asetteli jättimäistä kaluaan peppureikäni kohdalle. En ymmärtänyt lainkaan, mitä tämä tarkoitti, mutta kuninkaan käskyjä vastaan ei kannattanut asettua. Vähä vähältä tuon tumman miehen valtava elin upposi tiukkaan peppuuni. Yllätyksekseni se ei tuntunutkaan epämiellyttävältä tai kivuliaalta, vaan alapäähäni levisi outo täyteyden ja nautinnon tunne. Tunsin miehen sormien puristavan jälleen lantiotani, tällä kertaa tuntui, että miehen kynnetkin kaivautuivat ihooni. Mies aloitti hitaan liikkeensä pepussani. Tällä kertaa ei ollut kyse raivokkaasta, eläimellisestä naimisesta, vaan hitaasta, laukeamista estävästä työntelemisestä. Hetki hetkeltä tunsin peppuni venyvän aina vain paremmin sallimaan tumman miehen suuren kalun työntymisen sisälleen. Tunne oli uskomaton, ei lainkaan epämiellyttävä. Juuri sillä hetkellä mies lopetti ja vetäytyi ulos pepustani. Tumman miehen syvä ääni sanoi vain yhden sanan: ”Valmis.”

 

Olin hämmentynyt, mutta en ehtinyt tehdä mitään, kun tumma mies oli jo kerännyt lattialta housuinaan käyttämänsä kankaan, köyttänyt sen ylleen ja poistunut ovesta. Vasta nyt huomasin kuninkaan nousseen tuolistaan ja tulleen viereeni. Hänen housuissaan oli valtava kohouma. Hän siis oli pitänyt tätä esitystä jonkinlaisena kiihokkeena itselleen. Kuningas itse riisui housunsa ja suorastaan kauhistuin. Jos oli tumman miehen elin ollut valtava, kuninkaan kalu oli vieläkin suurempi. Nyt aloin ymmärtää, miksi tumma mies oli ollut paikalla. Kuningas halusi päästä tyydyttämään itsensä ilman mitään hankaluuksia.

 

Ludvig käski minun nousta lattialta ja tulla työpöytänsä luo. Hän työnsi minut makuulle kirjoituspöydälleen ja levitti jalkani. Kuningas katseli hetken silmiensä edessä olevaa, turvonnutta ja punaista pilluani, kunnes asetti oman kalunsa häpyhuulilleni ja työntyi sisälle. Hänen elimensä tuntui venyttävän pilluani aivan äärimmilleen. Tunsin joka ainoalla solullani sisälläni nyt tahkoavan elimen, joka ei antanut minulle yhtään sääliä, eikä yhtään rakkautta. Tuo elin oli sisälläni vain ja ainoastaan tyydyttämässä omia halujaan. Jonkin aikaa kuningas keskittyikin vain nautiskeleva ilme kasvoillaan pilluuni, mutta hetken päästä hän jo oli sovittelemassa itseään peppureiälleni. Vaikka tumman miehen valtava elin olikin jo venyttänyt sitä, pelkäsin, ettei tämä hirviömäinen kalu mahtuisi peppuuni. Huoleni oli noilta osin turha. Kuningas tiesi, mitä teki ja varsin nopeasti hänen massiivinen kalunsa oli porautunut kokonaan peppuuni ja souti siellä nopeassa tahdissa edestakaisin.

 

Kuningas nautti pepustani, mutta lisäsi siihen eksotiikkaa vielä enemmän ottamalla työpöydältään sytyttämättömän kynttilän. Kynttilä oli paksu, mutta kuningas työnsi sen kursailematta häpyhuulteni välistä sisään. Nyt hän näytti olevan suorastaan ekstaasissa, kun hän työnteli vauhdikkaasti omaa jättimäistä kaluaan peppuuni ja paksua kynttilää pilluuni. Tunsin itseni äärimmilleen venytetyksi. En ollut osannut koskaan kuvitellakaan tällaista nautintoa, jonka nyt olin saanut kokea. Kuningas oli todellakin maineensa veroinen maailman parhaana rakastajana. Hänenkin kestollaan oli kuitenkin rajansa. Rajusti karjahtaen kuningas ruiskutti siemenensä peppuuni, jonka oli venyttänyt äärilleen. Ulos vetäydyttyään hän pyyhki elimensä ja puki housunsa takaisin. Hän kehotti minua toistekin olemaan valmiina kutsuun ja peitti alapääni hameellani. Nousin seisomaan paksu kynttilä yhä sisälläni ja kuninkaan tiukan katseen alla puristin jalkani yhteen, jottei se putoaisi lattialle. Sievästi kävellen poistuin kuninkaan yksityisestä makuuhuoneesta ja lähdin pitkälle kävelymatkalle omaan huoneeseeni, mieheni viereen.