Menetin neitsyyteni niinkin myöhään kuin parikymppisenä. Sen vuoksi välillä mielessäni on kummitellut ajatus nuoren miehen viettelemisestä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

On kesä ja kesken helleaallon baarin tanssilattialla on kuuma ilmastoinnista huolimatta. Muutama siideri on mennyt puhtaasti janon sammuttamiseen ja ystävieni kanssa pidämme hauskaa. Helteen vuoksi olen pukeutunut kevyesti, vaaleankeltaiseen toppiin ja mustaan lyhyeen hameeseen. Hameeni ei kuitenkaan ole säädyttömän lyhyt, sillä minun ikävuosillani ei ole syytä näyttää tyrkyltä. Vaalea ihoni on kevyesti ruskettunut ja kosmetologiystäväni avustuksella olen jälleen saanut normaalia näyttävämmän ehostuksen kasvoilleni. En suinkaan ole näyttävin naisporukassamme, sillä kukapa pystyisi kilpailemaan hunajaisen povipommi blondin kanssa. Olen kuitenkin hyvällä menotuulella.

 

Tanssiessani huomaan baaritiskiin nojailemassa kaksi nuorta miestä. He tuijottavat peittelemättömän ihastuneina seuruettamme ja huomatessaan minun katseeni toinen heistä vinkkaa silmää. Hymyilen hänelle säteilevästi. Nuoren miehen selvä ihailu on itsetuntoa hivelevää, vaikka arvaankin hänen hormoniensa olevan pitkän katseen todellisena syynä.

 

Olemme tanssineet monta tuntia tai ainakin se tuntuu siltä. Korolliset sandaalini painava jo jalkoja, joten jätän ystäväni lattialle ja lähden etsimään istumapaikkaa hetkeksi. Baaritiskillä tilaan pelkkää jäävettä. On aika saada pelkkää nestettä elimistöön ja rauhoittua. Silmäilen ympärilleni ja näyttää todellakin siltä, että baari on laitojaan myöten täynnä. Katseellani yritän löytää edes yhden tyhjän istuimen ja huomaankin sellaisen hämärässä nurkkapöydässä. Pujottelen väkijoukon läpi kohti pöytää, pitäen katseeni tuolissa. Vasta seisoessani aivan pöydän vieressä nostan katseeni pöydässä istujiin ja hämmästyn. Aiemmin näkemäni nuoret miehet istuvat pöydässä ja näyttävät yhtä yllättyneiltä kuin minä. ”Onko tässä vapaata?” huudan pauhaavan musiikin yli ja miehet nyökkäävät. Istun helpottuneena alas ja lasken vesilasini pöydälle.

 

Nuoret miehet esittelevät itsensä ja toinen heistä kertoo viettävänsä juuri 18-vuotis syntymäpäiviään. Onnittelen häntä ja laskeskelen, että nuori mies on minua kymmenisen vuotta nuorempi. Siihen nähden hän on varsin miehekkään näköinen, reilusti yli 180 senttiä pitkä urheilijan vartalo ei jää huomaamatta. Toinen nuorukainen ilmoittaa menevänsä vessaan ja poistuu pöydästä. Jään siis kahdestaan tämän nuoren miehen kanssa ja alan keskustella musiikin yli hänen kanssaan. Nuorukainen kertoilee itsestään ja asioistaan. Minulle selviää, että hänellä ei ole tyttöystävää, eikä ole mitään vakavia juttuja koskaan ollutkaan, vaikka hän haluaisikin. Pienen humalan turvin hän intoutuu kehumaan pukeutumistani ja meikkiäni. Jossain vaiheessa hän toteaa, etteivät hänen ikäisensä tytöt osaa olla naisellisia, vaan ovat liian tyrkyttäviä, suorastaan päällekäyviä.

 

Musiikin yli huutaminen alkaa ärsyttää, mitä pidemmälle keskustelu etenee. Nuori mies ehdottaa, että lähtisimme viereiseen pizzeriaan vaikka kahville ja juttelisimme siellä, kunnes valomerkki ajaa hänen ystävänsäkin ulos baarista. En sano ystävästä mitään, vaikka olenkin aiemmin jo huomannut tuon nuorukaisen häipyneen baarista varsin jalattomassa kunnossa olevan teinitytön kanssa. Epäilemättä tuolla kaverilla on ollut jo jonkin aikaa muita asioita mielessään.

 

Narikasta otan kevyen villatakkini. Nuorukaisella ei ole ollenkaan takkia matkassa, joten hän kävelee suoraan ovesta ulos ja odottaa minua hermostuneen oloisena kadun reunuksella. Hymyilen hänelle ja kiusoittelen häntä siitä, että hän ilmeisesti oletti minun livistävän. Nuori mies naurahtaa, muttei myönnä. Ehdotan, ettemme menisikään pizzeriaan, sillä minulla ei ole nälkä. Nuorukainen suostuu ehdotukseeni ja kävelemme jonkin matkaa taksitolpalle. Lupaan tarjota miehelle kahvit kotonani, kunhan pääsemme sinne. Hän kohottaa toista kulmaansa, mutta ei kysele asiasta enempää, vaan istuu tyynenä taksin kyydissä, kun kerron kuljettajalle osoitteen. Taksin tullessa perille, maksan kyydin ja nousen kyydistä.

 

Opastan nuoren miehen sisälle asuntooni ja helpotuksesta huokaisten potkaisen kenkäni pois jalasta. Villatakkini ripustan henkariin. Kävelen keittiöön ja alan etsiä kaapeista kahvinkeittovälineitä. Saatuani kahvin tippumaan menen tarkistamaan nuoren miehen tilanteen. Hän on omatoimisesti katsellut ympärilleen olohuoneessani. Huomaan välittömästi, että nuorukainen on selaillut dvd-tornissa olevia elokuvia. Niiden joukossa on useampiakin aikuisviihde-elokuvia, joista yksi on hieman kohollaan. Ilmeisesti nuorukainen oli juuri ollut silmäilemässä sitä, eikä ollut kiireessä ehtinyt laittaa sitä kunnolla paikalleen. Hieman punastuneena nuorukainen kehuu parvekkeen takana aukeavaa näkymää. Parvekkeen takana on naapuritalon parkkipaikka.

 

Kävelen nuorukaisen ohi dvd-tornille ja otan tornista juuri tuon hieman ulkona olevan elokuvakotelon. ”Tämä on oikeasti mielenkiintoinen elokuva. Katsotaanko vähän?” sanon, enkä odota nuoren miehen vastausta, vaan asetan levyn dvd-soittimeen ja laitan sen pyörimään. Nuori mies näyttää hieman vaivautuneelta, mutta asetun istumaan sohvalle rennosti ja taputan vieressäni olevaa paikkaa. Nuorukainen tulee ripeästi viereeni ja vaikuttaa jännittyneeltä. Elokuva alkaa pyöriä. Pian tv-ruudulla kaksi iäkästä miestä nai hyvin nuoren näköistä tyttöä edestä ja takaa, välillä jopa yhtä aikaa. Kohtaus ei kestä pitkään, vaan vaihtuu toiseen, jossa päälle viisikymppinen nainen vuosien taidolla levittää jalkansa nuorelle miehelle. Suunnattomalla innolla elokuvan nuorukainen nuolee vanhaa rouvaa ja lopulta upottaa kalunsa voihkivaan naiseen. Sivusilmällä vilkaisen vierelläni istuvaa nuorukaista. Hän tuijottaa tv-ruutua kuumeisen oloisesti ja posket punottavat.

 

Ilman erillistä varoitusta kumarrun nuoren miehen puoleen ja suutelen häntä vaativasti. Nuorukainen näyttää hämmentyneeltä, mutta hämmennys kestää vain hetken. Elokuvasta innostuneena nuori mies vastaa suudelmaani kiihkeästi ja painaa minut sohvan selkänojaa vasten. Hänen kätensä kopeloivat kiihkeästi, mutta kokemattoman kovakouraisesti rintojani. Nuorukaista rauhoittaakseni ehdotan, että avaamme vuodesohvan. Nuori mies innostuu ajatuksesta ja hetkessä sohva on levitetty. Nuorukainen näyttää hieman neuvottomalta. Nousen sohvalle polvieni varaan ja peppuani houkuttelevasti keikuttaen konttaan keskelle sohvaa. Nuorukainen innostuu selvästi ja on hetkessä sohvalla koettelemassa takapuoltani hameen läpi. Kehotan nuorta miestä rentoutumaan ja lopettamaan turhan kiirehtimisen, kun hän yrittää epätoivoisesti saada ujutettua toista kättään toppini sisään. Hetken aikaa hän näyttää toruja saaneelta lapselta, mutta housujen selvä kohouma ei jätä arvailun varaa. Tässä on kyseessä nuori mies, jolla on vielä paljon opittavaa naisten suhteen.

 

Riisun toppini hitaasti nuoren miehen katsellessa. Hän ojentaa kätensä tunnustelemaan rintojani, jotka ovat edelleen sievien pitsirintaliivien suojassa. Hän puristelee, pyörittelee ja hieroo niitä haltioitunut ilme kasvoillaan. Pyydän nuorukaista riisumaan liivini ja käännyn polvillani selkä häneen päin urakan helpottamiseksi. Nuorukainen saa tärisevin käsin tehdä hetken aikaa töitä ennen kuin hakaset antavat periksi ja rintaliivit putoavat sohvalle. Käännyn mieheen päin liioitellun hitaasti. Hänen ilmeensä on odottava ja samalla anova. Hymyilen hänelle ja samalla nyökkään hienoisesti. Nuorukainen tarttuu varovaisesti toiseen rintaani ja näyttää punnitsevan sitä kädessään. Hän hyväilee sitä varoen ja lopulta ottaa varovasti nännin huuliensa väliin. Nuorukaisen silmät ovat kiinnittyneet kasvoihini, kun hän epäröivästi kokeilee imeä nänniä ja sitten kevyesti näykkäisee sitä hampaillaan. Vedän terävästi henkeäni hampaiden puristuessa nännin ympärille, mutta olen jo sen verran kiihottunut, ettei tunne ole ikävä. Nuorukainen kuitenkin lopettaa rinnoillani pelaamisen ja alkaa etsiä hametta kiinni pitävää nappia.

 

Ilman apua ja ohjeita nuorukainen saa hameeni auki ja pois päältäni. Samalla hän vetää alushousuni pois ja tuijottaa nyt kuin hypnotisoituna siististi rajattua karvoitustani. Aivan kuin hän ei olisi aiemmin nähnyt näin läheltä naisen karvoitusta. Hetken tuijotettuaan nuorukainen yrittää työntää sormensa sisälleni. Tylysti työnnän hänen kätensä sivuun ja käsken häntä olemaan kunnioittavampi naisen jalkoväliä kohtaan. Nuorukainen näyttää koiranpennulta, joka on juuri tehnyt vahingon lattialle ja saanut sanomalehdestä. Kysyvästi hän katsoo minua ja odottaa saavansa ohjeita. Kehotan nuorukaista riisumaan omat vaatteensa. Hetkessä nuori mies on edessäni alasti, kalu kattoa kohti sojottaen.

 

Käsken nuorukaisen asettua sohvalle selälleen. Hän tottelee komentoa ja asettuu innokkaasti selälleen minua katsoen. Minä asetun nuorukaisen päälle kasvot hänen jalkoihinsa päin. Pilluni on nyt suoraan nuorukaisen kasvojen päällä. Hetken epäröinnin jälkeen nuori mies lipaisee varovasti häpyhuuliani ja minä huokaisen nautinnollisesti. Reaktiostani innostuneena nuorukainen alkaa lipoa häpyäni ja klitoristani. Minä keskityn nuoren miehen kovana ja vaativana sojottavaan elimeen. Tässä on nyt minulle näyte siitä, miten nuorta miestä on helppo innostaa harrastamaan seksiä. Ei tarvitse edes kunnolla vilauttaa niin nuorukainen on jo taisteluvalmiudessa.

 

Nuorukainen nuolee minua nuoruuden innolla enemmän kuin taidolla. Minä kuitenkin kiihotun ja kostun samalla, kun nuoren miehen kieli tekee tutkimusmatkaa poimuissani. Nuorukaisella tuntuu olevan kova paine, sillä hänen lantionsa nytkähtelee välillä suutani vasten, kun vaihtelen oman imuni rytmiä. Avustan nuolemistani kädelläni ja olen varma siitä, ettei nuori mies kestä edes kahta työntöä sisälläni. Nopeutan siis käteni rytmiä nuorukaisen kalulla samalla, kun imen entistä kovemmin ja lirputan kielelläni terskan reunaa. Nuorukaisen hengitys muuttuu voihkeeksi ja hetken päästä hän unohtaa kokonaan naamansa yläpuolella olevan pilluni. Nuori mies alkaa työnnellä lantiotaan suutani vasten ja ei mene kovinkaan montaa työntöä, kun hän puuskuttaa tulevansa. Juuri laukeamisen hetkellä nykäisen hänen kalunsa suustani ja annan hänen spermansa ruiskuta hänen omalle vatsalleen. Nuorukainen vaikuttaa nololta.

 

Kehotan nuorukaista pysymään paikoillaan ja nousen hänen päältään hakeakseni keittiön pöydältä talouspaperia. Pyyhin spermat pois nuoren miehen vatsalta ja hymyilen hänelle hieman vinosti. Totean, että ilmeisesti hän nautti saamastaan käsittelystä. Nuoren miehen ilme osoittaa selvästi, että hän on tyytyväinen omaan tilanteeseensa. Palautan hänet kuitenkin maan tasalle sanomalla, etten ole itse vielä ollenkaan tyytyväinen. Nuorukainen osoittaakin yllättävää palautumiskykyä, koska hänen kalunsa nytkähtää lupaavasti.

 

Asetun itse sohvalle selälleni ja kehotan nuorukaista nyt asettumaan jalkojeni väliin nuolemaan. Neuvon häntä käsittelemään klitorista hellästi mahdollisimman kostealla kielellä ja innokkaasti nuori mies kokeilee käytännössä saamaansa neuvoa. Pian hän oma-aloitteisesti ujuttaa etusormensa varovasti häpyhuulten väliseen aukkoon. Innokkaana miellyttämään minua, nuorukainen nuolee klitoristani kuin se olisi hänen elämänsä ainoa tärkeä asia. Hänen ahkera työnsä alkaa tuottaa tulosta ja tunnen orgasmini olevan lähellä. Ehdotan, että nuorukainen työntää sisälleni keskisormensakin ja aikailematta hän tottelee kehotusta. Nyt olen varma, että orgasmini tulee hetkessä. Hengitykseni tihenee ja alapääni alkaa nykiä itsekseen nuorukaisen kasvoja vasten. Innostuneena nuori mies liikuttelee sormiaan sisälläni nopeammin ja vaihtaa välillä kielensä pyörittelysuuntaa klitoriksellani. Voihkaisen hiljaa, että saan aivan kohta ja saman tien tunnen sykkeen pillussani alkavan. Nuorukainen vaikuttaa hämmentyneeltä, kun tuntee supistelun sormiensa ympärillä.

 

Orgasmin laantuessa sanon nuorukaiselle, että nyt hänen on syytä antaa minulle kaluaan. Se on itsekseen kohonnut taas täyteen komeuteensa ja kohti kattoa. Varovaisesti nuori mies asettelee terskansa häpyhuulilleni ja työntää kalunsa sisälleni. Olen valuvan märkä ja liukas, joten nuorukainen ei turhia aikaile. Hän alkaa välittömästi vimmatun työntelemisen niin, että tunnen hänen kivestensä iskeytyvän peppuani vasten työntöjen tahdissa. Nuoren miehen innokas tahti tuntuu erityisen hyvältä, kun saan nostettua jalkani hänen harteilleen. Nuorukainen tuntuu innostuvan entistäkin enemmän, kun hän saa työnnellä täydellä voimalla ja vauhdilla kaluaan pohjaan asti. Välillä hänen työntöjensä tahti tuo mieleeni vanhan Singerin ompelukoneen. Haluan kuitenkin kokeilla vielä erästä lempiasennoistani ja sanon nuorukaiselle haluavani häntä takaapäin.

 

Nousen nelinkontin sohvalle ja tarjoan peppuani nuorukaisen suuntaan. Hänen ilmeensä on harvinaisen kiihottunut. Aivan kuin hän ei voisi uskoa tilannetta todeksi. Lopulta, hetken harkittuaan, nuori mies asettuu polviensa varaan taakseni. Hän ohjaa itsensä kädellä häpyhuulten välissä olevalle kostealle aukolle ja työntyy rajusti sisälleni. Nuoren miehen kädet vaeltavat välillä silittämässä kylkiäni ja välillä tapailemassa rintojani. Lopulta hänen työntöjensä rytmi alkaa muuttua vaativammaksi ja hänen kätensä asettuvat lantiolleni vetämään minua itseään vasten. Kiihdyttäen tahtinsa mahdollisimman nopeaksi nuorukainen työntelee spermansa liikkeelle ja laukeaa syvälle pilluuni. Hikisinä huohotamme hetken sisäkkäin, kunnes nuorukainen vetäytyy irti minusta ja näyttää taas nololta. Hymyillen kehotan häntä tulemaan kanssani suihkuun. Tv-ruudulla jälleen vanha mies nai nuorta, alaikäisen näköistä, koulupukuun pukeutunutta tyttöä. Tällä kertaa peppuun. Nuorukainen vilkaisee ruutua ja jälleen hänen laskemassa oleva kalunsa nytkähtää lupaavasti. Nauraen otan pari nopeampaa askelta suihkun suuntaan ja nuori mies seuraa perässä.