Eräs chat-huoneessa käymäni keskustelu kirvoitti ilmoille tämän fantasian.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mies on minulle vieras, mutta hän hymyilee valloittavasti. Hän on hoikka, mutta sopivasti lihaksikas kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että hän on hyvävartaloinen. Kaikesta näkee, että hän pitää omasta ulkonäöstään hyvää huolta. Vaatteet ovat viimeisen päälle merkkivaatteita ja pukeutumistyyli on juuri oikealla tavalla yhtaikaa trendikäs ja rento. Päältä vaalennetut, pystyyn kammatut hiukset ja virheetön iho tekevät minuun vaikutuksen. Todellakin mies, joka miellyttää silmää, mutta ei näytä liian kiiltokuvamaiselta minun makuuni.

 

Mies tervehtii minua heilauttamalla kättään. Hänen hymynsä leviää vielä hieman leveämmäksi ja silmissä tuikahtaa jotain. Huomaan miehen katseen arvioivan ensin rintojani ja lantion kaarta, sitten kasvojani. Naurahdan mielessäni, miten tyypillinen mies. Mies ojentaa kätensä, kun tulen lähemmäs ja nykäisee minut hellään halaukseen. Hän kertoo, että näytän hyvältä. Pieni naurahdus ja mies kysyy, haluanko suoraan hänen asunnolleen vai käymmekö ensin vaikkapa kahvilassa juttelemassa. Vilkaisen nopeasti miestä silmiin arvioivasti ja ilmoitan hänen asuntonsa sopivan oikein hyvin. Jutella voi sielläkin.

 

Otamme tolpalta taksin ja mies antaa osoitteen, johon auton on meidät vietävä. Minä katselen ohikiitäviä maisemia sivuikkunasta, kun mies hivuttaa kätensä reidelleni. Vaihdan hieman istuma-asentoani ja nyt nojaan reilusti taaksepäin. Samalla nostan toisen jalkani miehen jalkojen päälle. Taksin kuljettaja rupattelee rauhassa miehen kanssa bensanhinnasta, vaihteistojen eroista ja automerkkien ja –mallien hyvistä ominaisuuksista. Mies silittelee samalla reisiäni, antaen käsiensä välillä hipaista housujen peittämää häpykumpuanikin kuin varkain. Huomaan itse kiihottuvani tällaisesta miltei julkisesta leikistä.

 

Taksi saapuu annettuun osoitteeseen perille. Mies maksaa kuljettajalle sillä välin, kun nousen ulos autosta. Hetken kuluttua mies seisoo vierelläni jalkakäytävällä, kiertää käsivartensa vyötärölleni ja ohjaa minua eteenpäin. Kuulen taksin kaasuttavan pois ja vilkaistessani silmäkulmastani taaksepäin näen kuljettajan hymyilevän tietäväisesti. Mies ohjaa minut kerrostalon porttikäytävään ja siitä sisälle. Hissiä saa hieman odottaa. Odotellessa mies juttelee niitä näitä omista asioistaan, asuntonsa sijainnista ja hinnasta. Kuuleman mukaan kyse on kohtuullisen hyvin varustellusta asunnosta, joka on maksanut ostohetkellä arvoaan vähemmän. Hissin kilahtaessa paikalle mies päästää minut ensin sisälle ja astuu sitten eteeni, selkä hissin oveen päin ja valitsee 8. kerroksen. Hissi nytkähtää liikkeelle ja mies astuu lähemmäksi. Hän painaa minut hissin takaseinää vasten ja suutelee kiihkeästi suutani ja siirtyy kaulalle. Miehen kädet hyväilevät minua kiihkeästi, suorastaan kuumeisesti ympäri vartaloani vaeltaen. Painaessaan lantionsa minua vasten huomaan, että miehellä seisoo. Kun hissi saapuu 8. kerrokseen, mies puristaa vielä rintaani ennen kuin perääntyy edelläni ulos hissistä.

 

Käytävän toisella sivustalla on asunto, jonka oven mies avaa avaimillaan. Hän väistyy edestä ja näyttää käden liikkeellä, että minun tulee mennä edeltä sisälle. Astun sisälle varsin valoisaan asuntoon. Vasemmalla puolellani on naulakko, jonka alle riisun kenkäni. Lasken laukkuni kenkien viereen ja silmäilen vaaleilla sävyillä sisustettua asuntoa. Ei näytä miehen asunnolta, mutta ehdottoman tyylikkäältä kyllä. Mies nykäisee ulko-oven kiinni ja potkaisee kengät jalastaan. Nopealla harppauksella hän on takanani ja painautuu selkääni vasten. Nyt tunnen hänen erektionsa peppuani vasten. Mies suutelee niskaani ja tarttuu käsillään rintoihini. En voi vastustaa miestä, joka suutelee niskaani ja huomaan polvieni notkahtavan. Mies tönäisee minut edellään liikkeelle.

 

Mies suutelee niskaani ja korvaani koko matkan eteisestä makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa hän kieräyttää minut ympäri, kasvot itseensä päin ja työntää sängylle. Hymyilen miehelle tietävää hymyäni ilmaistakseni oman suostumukseni asioiden etenemiseen. Mies työntää minut makaamaan ja asettuu viereeni sängylle. Kiihtyneesti hengittäen mies alkaa hivuttaa kättänsä paitani alle. Hän puristelee edelleen rintaliivien kupissa olevaa rintaani ja vetää paitaa pois päältäni. Pienellä avustuksella mies kuorii minut paidasta ja rintaliiveistä. Mies alkaa hieroa molemmilla käsillään rintojani. Hän suutelee vuorotellen molempia rintojani ja imaisee välillä nännini suuhunsa, välillä lipoo niitä kielellään. Äkkiä mies nappaa toisen nännini hampaidensa väliin ja puree sitä hellästi. Samalla mies puristaa voimakkaasti sormillaan toista nänniä. Kipu ei ole sietämätöntä, vaan sopivasti hellää kiihottaakseen minua entisestään. Työnnän miehen lopulta pois rintojeni kimpusta ja vaadin häntä riisumaan omat vaatteensa.

 

Samalla kun mies riisuu omat vaatteensa, minä otan housuni pois. Kohta makaamme vierekkäin sängyllä ja mies hyväilee käsillään vartaloani. Minun käteni askartelevat miehen poikkeuksellisen suuren elimen kanssa, sillä on mittaa hyvinkin päälle 20cm. Miehen erektio on jo vahva, joten kiihotan vain häntä hieman lisää käsilläni. Miehen kädet vaeltavat rinnoiltani häpykarvoille ja takaisin. Lopulta levitän hieman jalkojani ja miehen vikkelät sormet löytävät klitorikseni, jota alkavat hellästi hieroa. Mies hieroo toisella kädellään klitoristani ja imee samalla rintaani. Se tuntuu hyvälle ja sanon sen miehelle. Hänen kalunsa värähtää kämmentäni vasten, kun sanat menevät tajuntaan asti. En kuitenkaan halua miehen hierovan minulle orgasmia ainakaan ihan vielä, niinpä käsken miestä lopettamaan.

 

Mies lopettaa hieromisen ja katsoo minuun kysyvästi. Kevyesti hartiasta työntämällä saan miehen kääntymään selin makuulle sängylle. Mies yrittää vetää minut päälleen, mutta helläsi irrotan käteni hänen otteestaan ja siirryn suu hänen kalunsa kohdalle. Lipaisen huuliani kostuttaakseni ne sopivasti ennen kuin imaisen hänen elimensä suuhuni. Otan tukevan otteen miehen kalun varresta ja lipaisen kevyesti kielelläni miehen terskaa. Muutaman yksittäisen lipaisun jälkeen alan varovasti pyörittää kieltäni terskan ympäri ja vähitellen vartta alaspäin. Kun kieleni lähtee alemmas varrelle, avaan samalla suutani enemmän, jotta saan miehen elimen mahtumaan edes osittain suuhuni. Koska vartta on niinkin reilusti, imaisen suuhuni vain sen, minkä saan ja autan kädelläni varresta. Mies alkaa työnnellä lantiotaan naamaani kohti ja käytännössä hän miltei rakastelee suutani. Hetken aikaa annan hänen nauttia tästä, mutta lopulta päätän miehen saaneen tarpeeksi ja lopetan. Nousen pois miehen päältä ja asetun vatsalleni makuulle miehen viereen.

 

Mies näyttää miettivän hetken ennen kuin toimii. Hän nousee ylös, ottaa nilkoistani kiinni ja levittää jalkani. Toisella kädellään mies muutaman kerran hieraisee omaa kaluaan samalla kun etsii sormillaan klitorikseni ja hieroo sitä hetken. Mies laskeutuu polvilleen jalkojeni väliin ja asettelee kalunsa häpyhuulilleni. Hän ei kuitenkaan työnnä itseään sisälleni, vaan jatkaa klitorikseni hieromista, kunnes alan kiemurrella hänen kaluaan vasten. Mies ei näytä välittävän, vaan jatkaa sormillaan minun hyväilyäni ja pysyy paikoillaan kalu häpyhuuliani vasten. Lopulta en kestä odottaa, vaan nostan itse lantiotani ja peppuani hieman ylemmäs, jotta miehen terska painuu sisälleni. Mies vetäisee terävästi ilmaa keuhkoihinsa, kun pääsee sisälleni. Minä voihkaisen hiljaa ja nostan peppuani vielä lisää. Nyt miehen kalu liukuu miltei koko varren mitalta sisääni. Vihdoin mies painaa hieman vastaan, ei kuitenkaan sillä tavalla, jonka voisi tulkita kunnolliseksi työnnöksi.

 

Yritän nousta kontalleni, mutta mies painaa minut takaisin vatsalleni. Ensin tunnen turhautuvani, kun mies jälleen jatkaa sormillaan klitorikseni hieromista. Sitten pyydän miestä rakastelemaan minua ennen kuin menetän järkeni. Mies ottaa sormensa pois klitorikseltani ja suutelee niskaani, imaisee sinne pienen fritsun ja toteaa, että eihän se niin vaikeaa ollut pyytää. Nyt mies työntää kalunsa vauhdilla sisääni. Hän rakastelee minua ensin hitailla ja pitkillä työnnöillä. Hetken aikaa nautiskeltuaan hän kysyy, haluanko saada häntä oikein kunnolla. Pienen epäilyksen häivähdyksen jälkeen pyydän häntä antamaan minulla tosissaan.

 

Mies kiertää kätensä kainaloideni alitse ja ottaa kämmenillään otteen olkapäistäni. Ensin, aivan kuin kokeeksi, mies työntelee nopeasti muutaman työnnön ja sitten rauhoittuu normaaliin tahtiin. Huokailuni muuttuu voihkeeksi, kun miehen tahti alkaa selvästi kiihtyä. Mies toteaa minulle matalalla äänellä, että hän tietää kyllä, miten tällaisia naisia pitää käsitellä. Minunlaiseni naiset pitää miehen mukaan rakastella rajusti tajuttomiksi. Tätä teoriaansa hän alkaa toteuttaa kiihdyttämällä tahtinsa mahdollisimman nopeaksi. Työntöjensä rytmissä mies välillä suutelee niskaani ja korvaani, välillä kähisee, miten hyvältä tuntuu saada kerrankin painella sydämensä kyllyydestä naista, joka arvostaa hänen kaluaan.

 

Voihkeeni muuttuu kimeäksi vingahteluksi miehen tahdin kiihtyessä aina vain rajummaksi. Niskan ja korvien suutelu saa minut vajoamaan jonkinlaiseen kiihottuneeseen horrokseen. Miehen kuiskimat rivoudet saavat minut kuumenemaan aina vain lisää. Voihke ja vingahtelu muuttuvat lopulta ulinaksi, kun mies käyttää koko kalunsa mittaa rakastelemiseeni. Nyt mies irrottaa otteensa harteistani ja nousee pystympään. Samalla hän nostaa minun peppuni pystyyn ja käskee minua pysymään sellaisessa asennossa, jossa poskeni on edelleen tyynyä vasten, mutta peppu pystyssä. Mies asettuu polvilleen taakseni ja tarttuu molemmilla käsillään lantiooni.

 

Työntäessään kalunsa yhdellä työnnöllä sisään, mies työntyy pohjaan asti ja saa minut nytkähtämään ja päästämään tukahtuneen ulahduksen. Tässä vaiheessa mies ei enää anna minulle sääliä. Hän näyttää saavuttaneen sen tilan, jossa mies voi rakastella rajulla tahdilla tuntikausia laukeamatta. Mies rynkyttää itseään peppuani vasten pitäen kiinni lantiostani. Silmissäni alkaa vähitellen hämärtää, kun miehen kalu sisälläni tekee hyvää. Mies komentaa minua hieromaan itse omaa klitoristani samalla, kun hän työntelee kaluaan sisääni takaapäin. Kurotan vasemman käteni vatsan alta klitorikselle ja alan hieroa sitä. Yhtäkkiä herään aivan uudenlaiseen kiihkoon ja huomaan olevani suhteellisen lähellä orgasmia. Miehen rytmi on nopea, mutta tasainen, joten oman klitoriksen hierominen onnistuu mainiosti ja tuntuu tuottavan tuloksia. Alan huokailla miehelle, että saan aivan kohta. Pyydän häntä lisäämään vielä tahtia. Pyyntöni mukaan mies lisää entisestään tahtia työntöihinsä ja omat sormeni hierovat villisti klitoristani. Nyt minä saan, sanon miehelle ja tunnen orgasmin tulevan. Mies työntelee menemään aina vain kiihtyvällä tahdilla, kun orgasmi vetää minut mukaansa. Silmäni pimenevät ja valahdan rennoksi.

 

Kun seuraavan kerran tajuan mitään maailman menosta, mies makaa vierelläni ja hellästi silittää hiuksiani. Miltäs tuntui, mies kysyy ja hymyilen hänelle voipuneesti vastaukseksi. Jatketaan kohta, hän sanoo ja nousee pois sängystä. Minä suljen silmäni hetkeksi, toipuakseni uskomattomasta rakastelusta ja nukahdan.