Autoilu on aina innostavaa. Se on innostavaa silloinkin, kun auto on Saab ja saabismi sairautta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kesä oli harvinaisen viileä. Vaikka olin ulkotöissä koko kesän, en ollut juurikaan ruskettunut, en edes palanut, vaikka se on minulle tyypillistä. Ilta oli kuitenkin lämmin. Saabissa ei ollut ilmastointia, joten sisätiloissa olevaa kuumuutta saattoi lievittää vain pitämällä auton ikkunoita auki. Takaikkunat autosta oli teipattu tummennuskalvolla, jotta autossa olisi edes vähän siedettävämpi lämpötila. Etuikkunat olivat auki ja nostin jalkani kojelaudalle. Mieheni vilkaisi paljaita sääriäni ja hymyili.

 

Hiekkatie pölisi, kun mieheni ajoi hänelle tuttua tietä. Molemmilla puolilla tietä kohosi jyhkeää kuusikkoa, mutta mökkiasutus ei ollut kaukana tien vierestä. Pienet sivutiet erkanivat ajamastamme tiestä epäsäännöllisin välein ja joskus puiden välistä vilkahti näkyviin järven laitaa tai mökin kulmaa. Lopulta mieheni poikkesi pienemmälle hiekkatielle ja miltei heti olimme järven rannassa. Rannassa olivat lahonneen laiturin jäännökset, nuotiopaikka ja maisemaan häviävä ulkovessa. Paikallisella nuorisolla oli tapana laskea veneet vesille kyseisessä paikassa ja paistaa nuotiolla makkaransa, jos kala ei napannut.

 

Nousin autosta ja pyyhkäisin niskastani hikeä. Katselin ilta-auringon kultaamaa järvimaisemaa ja nautin tuulenvireestä, joka piti hyttyset loitolla. Mieheni puuhasi jotain auton kimpussa ja vaikutti hieman poissaolevalta. Läimäytin häntä takapuolelle kiertäessäni auton toiselle puolelle. Mieheni murahti jotain ja jatkoi auton kaivamista. Huomasin jotain kiiltävää maassa ja kumarruin katsomaan tarkemmin. Se oli pieni kultainen riipus, hevosenkengän mallinen. Nostin korun kämmenelleni ja tarkastelin sitä. Sen kiinnityslenkki oli katkennut. Ilmeisesti se oli hukkunut juuri siitä syystä oikealta omistajaltaan.

 

Ojentauduin takaisin seisomaan ja tunsin mieheni käsien asettuvan lanteilleni. ”Katso, mitä maassa oli”, sanoin ja näytin hänelle korua olkani yli. ”Näyttää jotenkin tutulta”, hän totesi ja suuteli niskaani saaden minut värähtämään. Mieheni painautui selkääni vasten ja tunsin hänen housujensa alla olevan kohouman. Tuttu, hitaasti etenevä kiihtymys alkoi kehittyä sisälläni. Mieheni painoi lantiotaan tiukemmin takapuoltani vasten ja hieroi etumustaan peppuuni. Oli aivan selvää, mitä hänellä oli mielessään. Mieheni huulet tutkivat niskaani ja korvaani saaden minutkin hitaasti huokailemaan. Hän todellakin tiesi, mitä nappeja painella, jotta saisi minut syttymään tällaiseen leikkiin.

 

Niskaani ja korvaani suudellen mieheni työnsi minut edellään auton konepeltiä vasten. Hän käänsi minut kasvotusten kanssaan ja suuteli vaativasti huuliani. Tunsin hänen kätensä etsiytyvän hyvää vauhtia kesäisen hameeni alle ja löytävän sileän, posliiniksi ajellun häpykumpuni. Hetken hän malttoi sivellä pelkkää häpykumpuani, mutta kärsimättömyys voitti ja hänen sormensa alkoi etsiä vakoa ja siellä olevaa klitoristani. Mieheni huulet pitivät minua vankinaan, hänen kätensä löytäessä vihdoin etsimänsä ja hipaistessa ensimmäisen kerran klitoristani. Kosketus vaikutti kuin lantiooni olisi annettu sähköisku. Lantioni nytkähti tahtomattani ja vastaukseni mieheni suudelmaan muuttui kiihkeämmäksi. Löydettyään oikean kohdan, mieheni sormet alkoivat hitaasti pyöritellä klitoristani. Mieheni lopetti suutelemisen ja hänen katseensa tarkkaili kasvojani, kun hänen sormensa hitaasti ja nautinnollisesti tutkivat pilluani. Yksittäiset voihkaisut ja kiihtynyt hengitykseni kertoi hänelle, että aloin kiihottua.

 

Mieheni lopetti hyväilyn ja ohjasi käteni omaan jalkoväliinsä. Tunsin farkkujen läpi, että hän on täydessä valmiudessa. Hitaasti, kiusoitellen avasin mieheni farkkujen napin ja vedin vetoketjun alas. Farkut olivat sen verran pingottuneet hänen erektiostaan, että jouduin hieman taiteilemaan saadakseni housut nykäistyä alas. Satiinibokserit paljastivat lupaavan näköisen pullotuksen, jota hyväilin hetken liukkaan kankaan päältä ennen kuin tartuin boksereiden vyötärönauhaan ja vedin nekin alas. Mieheni erektiossa oleva kalu näytti houkuttelevalta. Tiesin mieheni pitävän suuseksistä, joten laskeuduin kyykkyyn mieheni eteen ja tartuin oikealla kädelläni hänen kalunsa varteen.

 

Aloitin hitaalla, nautiskelevalla ja ehdottomasti miestä kiusaavalla nuolaisulla. Kieleni vain lipaisi terskaa ja tunsin mieheni elimen värähtävän. Vilkaistessani ylöspäin näin mieheni sulkeneen silmänsä ja taivuttaneen päätään taaksepäin. Yhä mieheni kasvoja tarkkaillen aloin nuolla terskaa hieman rivakammin. Pyöräytin kerran, toisenkin kerran kielelläni terskan ympäri ja mieheni huokaisi ääneen. Tiesin mieheni terskan alapinnan herkäksi, joten keskityin hetkeksi lirputtelemaan sitä kielelläni. Mieheni kalu nytkähteli ja mieheni tarttui hiuksiini. Hän painoi päätäni kevyesti lähemmäs itseään. Vastaukseksi avasin suuni ja otin hänen kalunsa suuhuni. Tietenkään en saanut koko kalua suuhuni, mutta imin sitä osaa, jonka sain. Oikealla kädelläni aloin hitaasti vedellä edes takaisin pitkin kalun vartta. Yhdistettynä rytmikkääseen imuun ja kielellä leikkimiseen tiesin taktiikan tuottavan tulosta. Mieheni alkoi työnnellä lantiotaan kevyesti edes takaisin. Vasemmalla kädelläni tartuin hellästi mieheni kiveksiin ja hyväilin niitä samalla. Se sai aikaan pari rajumpaa työntöä. Lopulta mieheni otti askelen taaksepäin ja pakotti minut lopettamaan imemisen.

 

Mieheni työnsi minut nyt autoa vasten ja kehotti minua istumaan konepellille. Nousin varpailleni ja pääsin konepellille istumaan kohtalaisen tukevasti. Mieheni rullasi jo malttamattomasti hamettani ylös ja levitti jalkojani. Hän tarttui toisella kädellään lantiooni ja toisella ohjasi kalunsa häpyhuulilleni. Pienen haparoinnin jälkeen terska alkoi upota häpyhuulteni välissä olevaan kosteaan koloon. Hame oli rullattu vyötärölleni ja mieheni otti molemmilla käsillään otteen lantiostani. Ensimmäisen työnnön upottua kokonaan sisälleni mieheni alkoi hitaasti vetäytyä ulospäin ja kiduttavan rauhallisesti hän veti itsensä miltei ulos asti.

 

Muutaman hitaan ja pitkän huulilta pohjaan asti työnnön jälkeen mieheni alkoi työnnellä normaaliin tahtiinsa. Hän tuntui nautiskelevan, kun osui pohjaan asti ja sai huuliltani karkaamaan pienen parkaisun. Konepelti tuntui lämpimältä takapuoleni alla ja ihon osuessa siihen, se ei ollut edes liukas. Miehelläni oli tukeva asento työnnellä kaluaan sisääni koko varren mitalta. Hän käyttikin tilaisuutensa hyväkseen ja nopeutti työntöjään pysytellen kuitenkin tarkasti sellaisessa rytmissä, jossa hän itse ei vielä laukeaisi. Mieheni jatkoi edes takaista liikettään hieroen aina välillä klitoristani peukalollaan. Hän tiesi, että nautin siitä erityisesti. Pienet parkaisut ja voihkaisut muuttuivat kiihottuneemmiksi. Lopulta ne olivat yhtäjaksoista ääntä, jota nautinto minusta kirvoitti. Mieheni nosti jalkani olkapäilleen ja veti takapuoleni lähemmäs konepellin reunaa.

 

Saatuaan minut itseään tyydyttävään asentoon mieheni alkoi työnnellä kiivaammin kaluaan sisälleni. Hänen puuskutuksensa kiihtyi samaa tahtia kuin minun voihkeeni. Puristin reisilihaksilla jalkojani hieman yhteen, jolloin tunsin lihasten kiristyvän myös pillussani. Ilmeisesti miehenikin tunsi sen, sillä hänen rytminsä sekosi hetkeksi ja kiristyi sitten vielä nopeammaksi. Mieheni ote jaloistani muuttui kovemmaksi puristukseksi ja hänen puuskutuksensa vaihtui hengityksen hetkelliseen pidättämiseen. Rajujen työntöjen jälkeen mieheni nykäisi äkkiä kalunsa ulos ja ruiskutti spermansa maahan. Hänen hengityksensä oli kiivasta ja ilme hänen kasvoillaan oli nautinnollinen. Pää taivutettuna taaksepäin mieheni veteli hitaasti kädellään edes takaisin kalunsa vartta. Jalkani roikkuivat konepellin reunalta kohti maata ja hame oli edelleen vyötäisilläni rullattuna. Yritin tasata hengitystäni, kun mieheni ojensi minulle kätensä ja auttoi minut istumaan.

 

Nousin hieman täriseville jaloilleni ja hameeni helma valahti takaisin alas. Otin muutaman askeleen pois auton luota ja mieheni alkoi nauraa. Kurtistin otsaani ja katsoin hänen katseensa suuntaan. Saabin konepellissä oli aivan selvä takapuolen mallinen jälki. En voinut kuin nauraa. Mitähän ne ihmiset sanoisivat, jotka huomaavat.