Aamu alkoi hitaasti. Yöllisen sähkökatkoksen jälkeen kaikki sähkölaitteet vilkuttivat pelkkiä nollia ja pikainen tarkistus puhelimen kellosta osoitti vasta seitsemää. Virkeys tuohon aikaan on minulle poikkeavaa. Aurinko oli kuitenkin jo noussut ja paistoi turhankin kuumasti suoraan sänkyyn, joten oli turha jäädä makaamaan. Venyttelin selkääni ja haukottelin leveästi. Kesän lähestyminen aiheuttaa sen, että virtaa tuntuu olevan yli oman tarpeen, kun en osaa nukkua valoisaan aikaan. Etelässä asuessa kesä ei vaikuttanut unirytmiin, mutta lapissa, napapiirin pohjoispuolella kesät ovat yöttömiä. Missään vaiheessa ei ole pimeää, on vain hetken hämärää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävelin alasti keittiöön ja laitoin aamukahvin tulemaan. Ulkona näytti jo täydeltä päivältä. Aurinko paistoi ja avoimesta tuuletusikkunasta kuului lähistön puista lintujen laulua. Olin vastikään huomannut, että naapurin parvekkeen katteessa on pääskysen pesä. Kissalleni tuntui tuottavan suuria ongelmia joutua seuraamaan lintujen lentoa pesästä pois ja takaisin. Minulla ei kuitenkaan ole aikomustakaan päästää kissaani ulos juuri noiden lintujen kimppuun. Nytkin linnut tuntuivat laulavan vain siitä ilosta ja riemusta, että olivat elossa ja aurinko paistoi niin kirkkaasti.

 

Aamuisin suihkussa käyminen ei vie paljoa aikaa. Kuivatessa itseäni kuulin kahvinkeittimen porisevan viimeisiään. Otin vartalovoiteen kylpyhuoneen kaapista mukaani ja istahdin sohvalle rasvaamaan itseni. Tällaisina aamuina minulla on aikaa hoitaa ihon rasvauskin, toisin kuin keskitalvella, kun herään vain hetkeä ennen töihin lähtöä. Toki minulla on jokaisena työaamuna tapana käydä suihkussa, en halua haista pahalle töissäni. Minulla on muutenkin hyvä syy pyrkiä olemaan edustava töissä, lähin työtoverini on syötävän hyvännäköinen ja minulla on jo pitkään ollut suunnitelmia hänen varalleen. Olen odottanut sopivaa hetkeä toimintaan ja tällä kertaa päätin toteuttaa suunnitelmani heti sopivan hetken tullen.

 

Aamukahvi oli kuumaa ja vahvaa. Join sen mustana. Valitsin työvaatteeni jälleen huolella, kuten jokaisena päivänä. Tällä kertaa valitsin polvipituisen, ohuesta kankaasta tehdyn kesäisen puolihameen ja sopivasti avonaisen paidan. En ole koskaan pitänyt yliampuvasta pukeutumisesta ja tiedän hyvinkin työkaverini arvostavan naisellista, mutta asiallista pukeutumista. Koska päivästä voi odottaa lämmintä, päätin jättää ehostuksen mahdollisimman kevyeksi. Mikään ei ole rumempaa kuin muutaman sentin maalikerros, joka halkeilee kuumana päivänä. Viimeinen vilkaisu peiliin sai minut hymyilemään tyytyväisesti, asiallinen, mutta naisellinen.

 

Väänsin auton ilmastointia viileämmälle. Lämpötila ei ulkona ollut vielä ehtinyt nousta kovin korkeaksi, mutta auringonpaisteessa seisonut auto oli kuin huonosti lämmitetty sauna. Valitsin autoon musiikiksi sopivan letkeää ja kesäistä menoa. Iloisesti naputtelin auton rattia ja hyräilin mukana, kun tutut kappaleet vaihtuivat kilometrien vieriessä ohi. Kurvasin hyvissä ajoin työmaan pihaan, pysäköin autoni parkkiruutuun ja kävelin kohti toimistoa etsien avaimiani. Avaimet olivat alimpana laukussa, tietenkin. Oikean avaimen löytäminen nipusta oli helppoa ja käänsin lukon kielen siihen asentoon, jossa ovi ei mene lukkoon. Suljin ulko-oven perässäni ja astuin viileään, hämärään toimistorakennukseen. Uusi työpäivä, uudet kujeet, ajattelin.

 

Työhuoneeni ovi oli lukossa, kuten tavallista. Avasin sen ja laskin laukkuni työpöydälle. Tottuneesti nostin kannettavan tietokoneen kannen auki ja painoin käynnistysnappulaa, jotta kone käynnistäisi itsensä sillä aikaa, kun minä kävin tarkistamassa postini. Postiluukkuni oli tyhjä, joten olin nopeasti koneeni ääressä tarkastamassa sähköpostiani. Työposti oli jumissa, kuten tyypillistä. Jokin palvelin oli aina aamuisin nurin tai järjestelmässä oli joku bugi. Turhautuminen alkoi iskeä. Harvinaisen tyypillinen aamu siinä suhteessa, ettei mikään tuntunut menevän suunnitelmien mukaan. Ihme, että kannettava ylipäänsä suostui toimimaan.

 

Toimiston ulko-ovi kävi. Jostain oven suunnalta kuului hyvän huomenen toivotus, kun työkaverini saapui. Kirosin ensimmäisenä sähköpostiohjelman, kun mies käveli ovesta sisään. Hän todella oli jälleen juuri niin syötävän näköinen kuin edellisenäkin päivänä. Tiesin, ettei miehellä ollut tyttöystävää, vaimoa tai poikaystävää. Hänellä oli periaatteita, jotka tuntuivat estävän minkäänlaiseen suhteeseen eksymisen. Olin monesti epäillyt jopa hänen seksuaalista suuntautumistaan, kun näytti siltä, ettei miestä kiinnostanut kukaan. Pitkät, tylsistyttävän yksitoikkoiset työpäivät olivat kuitenkin löysänneet miehenkin kielenkantoja sen verran, että olin saanut kautta rantain tietää hänen käyneen läpi rankan eron edellisessä suhteessa. Nyt hänellä oli kärsivällisyyttä enemmän kuin vuorella, eikä hän aikonut hypätä mihinkään arvioimatta asioita ensin huolella.

 

Mies nojasi rennosti oven pieleen ja virnuili kuunnellessaan tilitystäni sähköpostista. Hänellä on enemmän käsitystä tekniikasta ja sen toiminnasta, eikä häntä varmasti voinutkaan muuta kuin huvittaa minun vuodatukseni. Hän harppoi ovelta viereeni ja kumartui katsomaan tietokoneen näyttöön ilmestynyttä tekstiä. Muutamalla harkitulla napautuksella hän avasi jonkin hallintaikkunan ja hetken päästä ohjelma rouskutti esiin sähköpostejani. ”Sinä et oikeasti edes yritä”, mies nauroi ilmeelleni. Jälleen kerran hän oli saanut kiukuttelevan sähköpostini esille. Totta kyllä, minä käytin usein tietotekniikan avuttomuutta hyväkseni ja pyysin miestä neuvomaan ja auttamaan. Ei hän pahasti tuntunut pistävän vastaankaan.

 

Kiitin työkaveriani ja keskityin sähköpostiini. Alitajuisesti huomasin miehen seuraavan, kun selasin läpi tulleita sähköposteja. Joukossa näytti olevan pari kiertoviestiä ja yksi työkaveriltanikin. Lueskelin posteja läpi, poistaen turhat saman tien. Vuorossa oli miehen lähettämä posti. Otsikkorivillä luki: ”Ajatuksia herättävää”. Oletin, että työkaverini oli laittanut linkin jollekin hyväntekeväisyyssivustolle, kuten hänellä monesti oli tapana. Napautin hiirellä postin auki ja alareunan palkissa pykälät lähtivät liikkeelle kertoen ohjelman lataavan. Työkaverini kysyi, olinko nähnyt erästä kansiota. Vilkaisin miestä ja sanoin hänen tarkoittavan punaista mappia, joka oli kirjahyllyn kolmannella hyllyllä. Hän kiitti ja hymyili hieman pingottuneesti. Käänsin katseeni takaisin tietokoneeseen. Leukani loksahti.

 

Tietokoneen näyttöön oli latautunut pornograafinen kuva. Kuvassa oli avokonttorin työpöytä, jolla vaalea nainen makasi selällään, lihaksikas mies jalkojensa välissä. Kuvan lisäksi sähköpostissa luki: ”Mitä ajattelet?” Istuin hetken hiljaa paikallani ja totesin sitten, että avokonttorissa tuollainen olisi työaikana typerää, mutta onneksi meillä on työhuone. Kuulin askeleita ja mies siirtyi taakseni seisomaan. Katsoin ylöspäin nähdäkseni miehen ja hän tarttui leukaani taivuttaen päätä taaksepäin voidakseen suudella minua. ”Olen odottanut tätä. Ja oikeastaan pelännyt, että sinua ei kiinnostaisi. Tarkoitan, että oli iso riski laittaa sinulle tuo kuva”, mies selitti hermostuneesti. ”Tämä on ihan ok, minäkin olen ajatellut tätä”, sanoin saadakseni miehen rauhoittumaan. ”Laita ovi lukkoon.”

 

Työhuoneen ovi napsahti lukkoon. Nousin tuolilta ja käännyin ovelle päin. Työkaverini näytti hermostuneelta, mutta hymyili. Hän ojensi kätensä tarttuakseen käsivarteeni ja otin askeleen häntä kohti. Mies kiersi kätensä ympärilleni ja hamusi huulillaan huuliani. Hän oli loistava suutelija, tunsin polvieni notkahtavan uhkaavasti, kun miehen kieli tutki uteliaasti hampaitani ja haastoi kieltäni leikkiin. Suljin silmäni, kun suudelma syveni ja muuttui latautuneemmaksi. Miehen käsistä toinen valui hitaasti alemmas selkääni pitkin. Käsi pysähtyi lantiolleni.

 

Vetäydyin hieman irti miehestä tasatakseni hengitystäni. Katselin miehen kasvoja, jotka olivat minulle kovin tutut työhuoneen jaon takia. Nyt niillä oli kuitenkin ilme, jota en ollut aiemmin nähnyt. Ilmeessä oli puhdasta himoa. Miehen huulet olivat raollaan ja hänen silmänsä olivat tummat. Hän alkoi rennosti avata kauluspaitansa nappeja. Vaaleansinisen paidan hihat oli käännetty siivosti ylös ja ylin nappi oli ollut valmiiksi auki, mutta nyt mies paljasti nappi kerrallaan katseelleni siivun hyvin ruskettunutta ihoa ihailtavaksi. Mies ei onneksi ollut karvainen, vaikka olikin tumma. Punttisalilla vietetyt tunnit näkyivät ylävartalossa, joka oli kuin anatomian oppikirjasta. Ei liian treenattu, mutta silmää miellyttävän miehekäs.

 

Mies heitti paitansa tuolin selkänojalle ja veti minut lähemmäs. Hänen kätensä hakeutui kärsimättömästi käsivarrelleni ja silitti sitä kysyvästi. Nyökkäsin hieman epävarmasti, mutta miehellä ei tuntunut olevan epävarmuutta asiasta. Hitaasti ja rauhallisesti hän nosti paitaani helmasta. Paita lähti rullautumaan ylöspäin ja mies riisui sen yltäni. Hänen katseensa oli lempeä, kun hän katsoi liivien peittämiä rintojani. Olin tyytyväinen siitä, että olin aamulla valinnut huolellisesti vaatteeni alusvaatteita myöten. Mustat, pitsikoristeiset rintaliivit olivat tyylikkäät, mutta samalla seksikkäät. Harvinaisuudeksi voitiin lukea se, että ne olivat kauniin ulkonäkönsä lisäksi hyvät pitää. Miehen ilmeestä päättelin hänenkin pitävän niitä hyvänä valintana. Kuin ohimennen hänen kämmenselkänsä hipaisi toista rintaani liivien päältä ja tunsin nännin ponkaisevan ylös. Tilanne oli kiihottava omituisuudestaan huolimatta.

 

Hengitykseni alkoi muuttua kiivaammaksi, kun mies hyväili kevyesti toista rintaani. Nännit olivat nyt pystyssä ja kevyet kosketukset tuntuivat miltei pakottavan niitä. Toivoin miehen ottavan käyttöön hieman kovemmat otteet, en kuitenkaan sanonut sitä ääneen. Mies puri kevyesti huultaan ujuttaessaan kätensä selkäni taakse. Keskittyessään rintaliivien hakasiin hänen otsaansa tuli ryppy, joka hymyilytti minua. Olin nähnyt tuon ilmeen ennenkin, yleensä silloin, kun mies mietti jotain vaikeaa. Rintaliivien hakaset kuitenkin antautuivat hänelle helposti. Huomasi, ettei hän ollut ensimmäistä kertaa avaamassa niitä. Mies veti rintaliivit pois päältäni ja huokaisi nähdessään paljaat rintani. Yllätyksekseni tunsin oloni ujoksi. En muista ujostelleeni alastomuutta koko aikuisikänäni, mutta tämän miehen intensiivinen tuijotus sai minut punastumaan kuin teininä. Hillitsin yllättävän haluni nostaa kädet rintojeni suojaksi, mutta ilmeeni oli ilmeisesti kavaltanut minut, sillä mies sanoi, ettei minun tarvitse todellakaan hävetä rintojani.

 

Miehen katse oli nyt muuttunut kiihkeäksi. Hän tarttui paljaisiin rintoihini molemmilla käsillään ja puristi reilusti. Hetken aikaa hän keskittyi leikkimään rinnoillani. Hän pyöritteli niitä käsissään, välillä puristi ja välillä nipisti nännistä. Sitten hän varoittamatta kumartui lähemmäs ja otti toisen nänneistä hampaidensa väliin ja puraisi kevyesti. Tunne oli yllättävä. Olin jo valmiiksi kiihottunut, mutta hampaiden nirhaistessa nänniäni tunsin jalkovälissäni sykähdyksen. Aivan kuin kaikki nesteeni olisivat lähteneet sillä hetkellä liikkeelle kostuttamaan koloani. Nielaisin tyhjää, kun mies katsoi minua ja saatoin lukea hänen kasvoistaan sen kiihkon, joka oli häneen patoutunut.

 

Mies laski irti rinnoistani ja tarttui housujensa vyöhön. Vilkaisu alaspäin sai minut nielaisemaan uudelleen. Miehen suorat housut olivat muuttuneet prässätyksi harjateltaksi. Telttakeppi kannatteli housujen vetoketjua tiukasti koholla ja sai miehen sivuprofiilin näyttämään huvittavalta. Sillä hetkellä huvittuneisuus ei kuitenkaan ollut mielessäni. Mies alkoi avata housujensa vetoketjua hitaasti, muutti mieltänsä ja kiskaisi housut alas alushousujen kanssa. Silmäni nauliutuivat hänen elimeensä, joka täydessä erektiossa oli kunnioitettava näky. Minusta tuntui siltä, että kyseisellä miehellä oli juuri oikeanlainen kalu tyylikkään vartalonsa jatkeena. Pieni epäuskoinen ajatus vilahti tajuntani halki siitä, miten tyylikäs ja kohtelias mies saattoi olla vapaana, etenkään tuollaisella varustuksella.

 

Mies katsoi minua silmiin. Hänen katseestaan puuttui sille tyypillinen hymy. Nyt hänen silmänsä eivät nauraneet, vaan katsoivat minua vakavina, miltei anovina. Sillä hetkellä tajusin hänen pelkäävän torjuntaa. Miten helppoa olisikaan ollut murskata hänen miehisyytensä nauramalla hänelle päin naamaa, kun hän seisoi alasti edessäni. Minua ei naurattanut. Minä halusin häntä.

 

Ojensin käteni miestä kohti ja hän otti askeleen lähemmäksi. Hän kietoi kätensä ympärilleni ja nosti minut työpöytäni reunalle. Hän asettui seisomaan jalkojeni väliin ja minä kiedoin jalkani miehen vyötärölle. Mies kumartui lähemmäksi ja alkoi suudella minua vaativasti. Vastasin parhaani mukaan hänen suudelmaansa ja painauduin tiukemmin häntä vasten. Tunsin miehen lantion painautuvan minua vasten ja hänen kovan kalunsa osuvan alushousujen verhoamaa häpykumpuani vasten. Olin varma siitä, että alushousuni olivat kosteat.

 

Tällä kertaa mies irrottautui minusta ja silmiini katsoen tarttui alushousujeni vyötärönauhaan. Hymyilin hänelle rohkaisevasti ja hän veti alushousut pois jalastani. Mies työnsi kätensä hellästi jalkojeni väliin ja tunnusteli valuvan märkää pilluani. Kevyesti ja hellästi miehen sormet pyörittivät klitorista saaden minut voihkimaan kiihottuneena. Mies katseli kasvojani, kun poskeni alkoivat punottaa kiihottumisen myötä entistäkin voimakkaammin. Pitkään hän ei jaksanut leikkiä, vaan veti kätensä pois pillultani ohjaten oman kalunsa oikeaan suuntaan.

 

Mies asetteli terskan häpyhuulilleni ja odotti, että katson häntä silmiin. Saavutettuaan haluamansa katsekontaktin hän työnsi kevyesti lantiotaan eteenpäin ja hänen kalunsa liukui sisälleni vaivattomasti. Minulta pääsi tahaton voihkaisu, kun tunsin miehen uppoavan sisääni. Varoen mies työntyi niin syvälle kuin pääsi ja alkoi rauhassa vetäytyä taaemmas. Kiedoin jalkani miehen vyötärölle ja yritin pakottaa hänet pysymään mahdollisimman syvällä sisälläni mahdollisimman pitkään. Onnen tunne pyyhkäisi ylitseni, kun tajusin oman toiveeni täyttyneen ja saaneeni juuri sen, mitä halusinkin. Mies alkoi liikkua nopeammin. Kärsimättömyys ja tilanteen rajoitukset saivat hänet valtaansa. Hänen tahtinsa kiihtyi ja pöydällä ollut kynäpurkki kaatui. Mies tarttui rintoihini aloittaessaan nopean edestakaisen työntelyn. Hänen huohotuksensa kiihtyi, kun hän lisäsi tahtinsa äärimmilleen. Nopea rytmi oli hänelle liikaa ja hengitystään pidättäen hän nykäisi äkisti kalunsa ulos ruiskuttaen spermansa vatsalleni. Oma voihkeeni laantui kiivaaksi hengitykseksi ja vienoksi hymyksi, kun mies alkoi pyydellä anteeksi sotkua.

 

Siivoaminen ei vienyt kauaa. Nopea pukeutuminen ja kynien kerääminen lattialta saivat molemmat hymyilemään. Ehdotin miehelle, että ottaisimme joskus ajan kanssa uusinnan. Mies hymyili leveästi ja sanoi: ”Miksei tänään?” Hymyilin hänelle. Niin, miksipä ei tänään.