Kylmä keskitalvi sai minut väsyneeksi. Oli se aika vuodesta, kun aurinkoa ei juuri näkynyt ja vaatteita oli pakko laittaa varmuuden vuoksi vielä muutama kerros lisää. Olin herännyt aamuiseen herätyskelloon, mutta ulkona oli pimeää. En todellakaan ollut kiinnostunut nousemaan lämpimän peiton alta. Minulla ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja. Miehen kuorsaus vieressäni muutti sävyä. Onnekas paskiainen sai jäädä vielä nukkumaan, kun minun oli jo lähdettävä. Tönäisin miestä käsivarteen ja hän murahti. ”Kuule, kello on seitsemän”, sanoin ja tönäisin miestä uudelleen. ”Mmhh”, kuului peiton alta ja kasa pörröisiä hiuksia kohosi hetkeksi ylemmäksi. Miehen käsivarsi tuli hetkeksi näkösälle ja veti sitten peittoa tiukemmin ympärilleen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ärtyneenä nousin sängystä ja paljaat jalkani osuivat kylmään parkettilattiaan. Etsimättä mitään päälleni suuntasin varmoin askelin kylpyhuoneeseen. Kirkas lamppu sai minut siristelemään silmiäni. Otin kuitenkin pyyhkeeni kylpyhuoneen oven päältä ja laskin sen pesukoneen päälle odottamaan. Vedin suihkuverhoa hieman auki, jotta vesi ei kastelisi koko kylpyhuonetta. Lämmin vesi virtasi hiuksiini ja vartalolleni. Silmät kiinni hapuilin kädelläni nurkkahyllystä suihkugeeliä ja löysin sen. Avasin korkin ja puristin kämmenelleni kylmältä tuntuvaa geeliä. Sain suihkugeelin korkin suljettua ja olin juuri levittämässä geeliä vartalolleni, kun viileä ilmavirta pyyhkäisi nilkkojani.

 

Hieman laahaavat askeleet kuuluivat takaani ja hetkeä myöhemmin miehen kuuma vartalo painautui omaani vasten. ”Onko sun ihan pakko mennä jo?” kuului miehen ääni, joka vaikutti suorastaan lapsen marinalta. ”Jonkunhan se on maksettava sunkin makailemisesi,” sanoin ilkeästi. Mies tuhahti ja alkoi levittää kämmeneltäni suihkugeeliä iholleni. ”Jos mä autan sua pesemään, niin sä olet paremmalla tuulella, eikö vaan?” Tuhisin miehelle, mutten vastannut hänen kysymykseensä. Uninen oloni oli jo haihtunut ja vartalonikin heräili miehen kämmenten alla.

 

Miehen hoikkasormiset kädet levittivät huolellisesti suihkugeeliä rinnoilleni. Hänen sormensa olivat näppärät, kuten olin huomannut hänen kitaransoittotaidoistaan. Nyt hoikat sormet näppäilivät innokkaasti nännejä saaden ne ponnahtamaan terhakkaasti pystyyn. Koska mies oli minua reilusti pidempi, miltei kaksimetrinen, emme koskaan harrastaneet seksiä seisten. Se oli yksinkertaisesti molemmille turhan hankalaa. Huomasin kuitenkin miehen kiihottuneisuuden hänen käsiensä piirtäessä ympyröitä ja kolmioita ihollani. Hänen sormensa kulkivat aaltoviivaa kyljelläni ja tekivät lanteille neljä yhdensuuntaista viivaa. Vuorotellen kädet nousivat häpykumpuani hipaisten ylös rinnoille ja alkoivat jälleen piirtää rintoihin ympyröitä, jotka pienenivät nännejä kohti.

 

Olin täysin rentoutunut, kun miehen sormet tutkailivat rintojani. Hänen huulensa painautuivat niskassani olevaan pieneen kuoppaan ja mies nipisti nänniäni kevyesti sormiensa väliin. Huokaisten painoin päätäni eteenpäin ja otin käsilläni tukea edessä olevasta seinästä. Nyt suihkusta tuleva vesi valui suoraan päähäni. Mies otti lisää suihkugeeliä käsiinsä ja alkoi hitaasti ja rauhallisesti levittää sitä selkääni. Nyt hänen sormensa eivät piirtäneet kuvioita, vaan hieroivat selkälihaksiani ja ihoani nautinnollisesti. Ynähdin kevyesti, kun miehen sormet taitavasti pesivät koko selkäni piipahtaen myös pakaroillani ja hieroen niitäkin.

 

Miehen sormi pujahti nopeasti jalkojeni väliin ja saippuoituna se sujahti suoraan sisälleni asti. ”Sut pitää pestä ihan joka paikasta, eikö vaan?” mies kuiskasi korvaani pyörittäessään sormeani sisälläni. Ynähdykseni muuttuivat hieman äänekkäämmiksi. Tunsin ihoni nousseen kananlihalle ja nännieni nöpöttävän kovina. Miehen sormi sisälläni teki lähinnä pientä pyörivää liikettä. Se lähetti sisälläni monenlaisia tuntemuksia liikkeelle ja sai minut siirtämään aavistuksen verran toista jalkaani sivummalle. Miehen sormi siirtyi tekemään pumppaavaa edestakaisin liikettä hyvin hitaasti ja rauhallisesti. Toisella kädellään mies sulki suihkun, joka oli tähän asti valuttanut vettä päälleni. ”Sä tykkäät tästä, etkö tykkääkin? Haluat, että sut otetaan tässä keskellä suihkun lattiaa”, mies kuiskasi matalalla äänellä hieman käheästi. Hänen äänensä oli himosta paksu. Mies painoi kädellään selkääni saaden minut nojaamaan vieläkin enemmän eteenpäin. Hän ei tuntunut olevan tilanteeseen vieläkään tyytyväinen, vaan sanoi: ”Mä haluan sut perse pystyyn tähän keskelle lattiaa.”

 

Yleensä mies ei ollut ollenkaan näin suora puheissaan, joten hieman hämmentyneenä tottelin miehen kehotusta purnaamatta. Asetuin nelinkontin kylpyhuoneen lattialle ja härnätäkseni miestä, keikutin hieman takapuoltani. Mies läimäisi kämmenellä pakaraani. ”Vittu mä sua käskenyt sitä persettä keikuttaa”, hän murahti, kun vilkaisin hieman suuttuneena ja pelästyneenä häntä. Mies liu’utti sormensa takaisin sisälleni. Tässä asennossa hänen sormensa liukui vaivattomasti sisälläni, enkä edes yrittänyt pidätellä huokauksiani, kun hoikan sormen edestakainen liike sisälläni vaihtui välillä pieneksi koukisteluksi. ”Sä oot mun oma pikku lutka, ainoastaan mun käytössä, eikö niin”, mies murahteli sormea liikutellessaan. ”Joo, joo...”, pääsi huuliltani, kun miehen toinen sormi painautui peppureikääni vasten.

 

Tunsin rinnoissani uuden nännejä pystyyn kohottavan kouristuksen, kun miehen sormi alkoi hitaasti upota peppuuni. Toisen käden sormi liikkui hitaasti sisälläni aiheuttaen mielihyvää liikkeellään. Varoen miehen sormi painautui peppuuni ja alkoi siellä liikkua vuorotahtiin sisälläni olevan sormen kanssa. ”Sulla on lutkan perse, hyvä perse. Mä aion panna sua perseeseen tässä”, mies kähisi liikutellessaan sormiansa molemmissa aukoissani. Pieni ininä huuliltani paljasti varmasti miehelle, että olin sillä hetkellä valmis miltei mihin tahansa.

 

Pitkältä tuntuvan hetken kuluttua mies varovasti päästi sormensa liukumaan ulos pillustani. Hän painoi kovana seisovan kalunsa häpyhuulilleni ja alkoi varoen ujuttaa sitä sisälleni. Terska painui turvonneiden häpyhuulteni väliin ja upposi sisälleni. Mies murahti ja työnsi lantiotaan eteenpäin. Painoin käsilläni lattiasta tukea, kun mies sentti sentiltä upotti kaluaan sisälleni. Hän työnsi kalunsa varren koko mitaltaan sisälleni ja pysyi hetken paikoillaan. Hänen lantionsa piirsi kahdeksikon ja lähti sitten vetäytymään taaksepäin. Hitain, nautinnollisin liikkein mies liikutti lantiotaan ja hänen kiveksensä heilahtelivat laiskasti häpyäni vasten.

 

Mies ei jatkanut kauaa, vaan vetäytyi kokonaan ulos pillustani ja päästi sormensa liukumaan pois pepustani. ”Levitä persettäs mulle”, miehen ääni kuulosti tukahtuneelta. Taivutin hieman polviani ja tartuin molemmilla käsillä pakaroihini. Mies päästi värisevän uloshengityksen ja asetti samettisen pehmeän terskan peppuani vasten. Ihoni oli liukas suihkugeelistä ja vedestä, miehen kalu oli käynyt pillussani hakemassa kosteutta. Terska painautui vasten peppureikääni. Tunsin miehen katseen kiinnittyneen ihailevasti tuohon, kuin suoraan pornofilmistä leikattuun, kohtaukseen. Ihoni nousi jälleen kananlihalle, kun miehen kalu alkoi hitaasti porautua ohi sulkijalihaksen ja painua peppuuni. Vingahdin hieman, kun tunsin peppuni antavan vihdoin myöten säälimättömälle paineelle.

 

”Mä panen sua perseeseen sillai, ettet sä pysty istumaan tänään töissä”, mies huohotti takanani alkaen painaa kaluaan kokonaan peppuuni. ”Vittu tää on irstas tunne”, hänen puhinastaan erottui. Laskin käteni takaisin lattiaan, saadakseni tukea, kun miehen lantio vihdoin painautui takapuoltani vasten. Miehen kivekset heilahtivat pilluani vasten. Rauhallisilla liikkeillä mies alkoi liikuttaa kaluaan pepussani. Hänen lantionsa pumppasi rytmikkäästi edestakaisin ja kivekset läiskähtelivät pilluani vasten. Vingahtelin välillä, kun liike sai nautinnon aaltoja liikkeelle. Ajattelematta mitään ujutin käteni omalle klitorikselleni ja hieroin sitä työntöjen tahdissa. Miehen lantion tasainen liike, kivesten läiskähtelevä osuminen pilluuni ja miehen jatkuva tuhmien puhuminen oli ajanut minut tilaan, jossa tunsin olevani pelkkää nautintoa, enkä enää erottanut miehen puheesta sanoja.

 

Yhä vaativammin miehen lantio liikkui takanani ja sormeni pyörivät klitoriksellani aina vain villimmin. Kuulin miehen puheen katkeilevan ja hänen hengityksensä muuttui haukkovaksi. Häneltä pääsi parkaisu ja tunsin pepussani olevan kalun nytkähtelevän, kun se purki miehen latauksen sisälle peppuuni. Sormeni pyörivät klitoriksella ja tunsin oman orgasmini olevan tulossa. Mies kuitenkin vetäytyi pepustani ennen kuin ehdin laueta ja tunsin pettymyksen nousevan hyökyaaltona päälleni. Mies kuitenkin vain painoi päänsä jalkoväliini ja alkoi vimmatusti nuolla ja imeä klitoristani. Tilanteen muuttuminen yllätti minut, enkä ehtinyt edes tajuta mitä tapahtui, kun orgasmini jo vyöryi päälleni. Silmissäni pimeni ja korvani vinkuivat. Hetkeen en tuntenut mitään muuta kuin sykkivän pilluni ja klitorista imevän suun. Sitten maailma vähitellen palasi paikoilleen. Värit tulivat ensin, sitten äänet ja lopulta myös tuntemus siitä, että lattia polvieni alla oli kylmä ja kova.

 

Mies päästi minut nousemaan katseltuaan hetken peppuani, josta valui hiljalleen pieni noro hänen spermaansa. Hän auttoi minut suihkun alle ja saippuoi huolella minut uudelleen. Suihkun vesi tuntui vieläkin mukavammalta ja lämpöisemmältä nyt. Mies vaihtoi paikkaansa kanssani ja jäi saippuoimaan itseään, kun astuin muutaman askelen kauemmaksi ja otin pyyhkeen pesukoneen päältä. Kuivasin hiuksiani hieman ennen kuin aloin kuivata ihoani muuten. Potkaisin kylpyhuoneen ovea enemmän auki ja vilkaisin olohuoneen seinäkelloa. ”Voi paska! Mun pitää olla vartin päästä töissä!” huusin ja aloin raivokkaasti hangata itseäni kuivaksi.