Työpäivä oli ollut pitkä. Kello oli lähellä kahtatoista, kun suljin kotioven takanani ja potkaisin kengät jaloistani naulakon alle. Ripustin avaimeni seinällä olevaan koukkuun ja avasin toppatakkini vetoketjun. Laskin olkalaukkuni lipaston päälle ja riisuin takin. Laitoin takkini roikkumaan naulakkoon ja huokaisin väsyneenä. Minua ei kiinnostanut ollenkaan selata päivän postia, jonka olin napannut mukaani postilaatikosta. Halusin vain nukkumaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kaivoin laukustani oman sekä työpuhelimeni ja laitoin ne äänettömiksi. Riisuin vaatteeni ja pinosin ne pimeässä makuuhuoneessa tuolille. Kävelin kylpyhuoneeseen alasti pesemään kasvoni ja hampaani. Siinä ei kauaa kestänyt. Sammutin valot kylpyhuoneesta ja hieman reittiäni hapuillen kuljin takaisin makuuhuoneeseen. En ollut aamulla pedannut sänkyä, joten minun ei tarvinnut huolehtia päiväpeitosta. Käsikopelolla etsin sängyn laidan ja vetäisin peittoani kevyesti. Kiipesin sänkyyn satiinilakanoiden väliin ja asetuin nukkumaan.

 

Yön hiljaisuuden rikkoi jostain naapuriasunnosta kuuluva naisen ääni. Ääni muistutti huutoa, mutta se ei vaikuttanut miltään tuskan huudolta. Käännyin selälleni ja kuuntelin. Pitkän aikaa oli hiljaista ja ajattelin jo kuulleeni harhoja, kun ääni toistui. Nyt noita pieniä huudahduksia kuului useampia ennen kuin ääni vaikeni. Hetken aikaa ihmettelin, mistä oli kysymys, mutta sitten aloin erottaa muitakin ääniä. Kun kuuntelin silmät kiinni noita ääniä, minulle valkeni, että jossain asunnossa harrastettiin juuri varsin kiihkeää ja kovaäänistä seksiä. Tarkka kuuntelu paljasti jatkuvamman voihkeen ja huohotuksen, ja ajoittaisen kolahtelun, kun ilmeisesti sänky valitti rakastelevan pariskunnan alla.

 

Ensin yritin vain sulkea korvani ääniltä ja nukkua, mutta naisen voihkeet tuntuivat muuttuvan aina vain kovemmiksi. Ehkä se johtui siitäkin, että yön pimeydessä ja hiljaisuudessa kuuloaisti terävöityy. Lopulta kuitenkin jäin kuuntelemaan tuota voihketta ja satunnaisia huudahduksia. Syystä tai toisesta huomasin niiden kiihottavan minua. Niinpä liu’utin oman käteni jalkojeni väliin. Ensin silittelin häpykumpuani, jonka olin vastikään ajanut jälleen posliiniksi pitkän tauon jälkeen. Se tuntui sileältä sormiani vasten. Naapurissa nainen voihki jälleen kuuluvasti. Ajattelin mielessäni, että voihke kuulosti siltä, kuin naista olisi naitu takaapäin. Äänen innoittamana liu’utin kättäni vieläkin alemmas ja osuin vaolleni. Hitaasti ja rauhallisesti ujutin etusormeni häpyhuulten väliin ja huomasin kostuneeni pelkistä äänistä.

 

Levitin hieman jalkojani, jotta voisin helpommin hyväillä itseäni. Äänet naapurista tuntuivat kuuluvan aina vain selvemmin. Välillä luulin erottavani äänestä myös miehen puuskutusta ja huohotusta. Jostain syystä mietin, oliko naapurissa mahdollisesti menossa kimppa, jossa oli useampia miehiä yhtaikaa saman naisen kimpussa tai ehkä vuorotellen. Etusormeni liukui pitkin kostunutta vakoa hetken, kunnes nostin sen klitorikselle. Ensin pyöritin sormeani kevyesti klitoriksen päällä muutaman kerran. Se tuntui hyvältä. Tiesin kuitenkin, että orgasmiin päästäkseni, minun pitäisi hieman vaihtaa tekniikkaa. Niinpä aloin etusormellani tehdä nopeaa, mutta varovaista rapsuttavaa liikettä. Yrtin olla itse hengittämättä äänekkäästi, jotta kuulisin naapurista kantautuvat äänet ja huomasin välillä pidättäväni hengitystäni.

 

Äkisti huomasin, että naapurista kuuluvat äänet todellakin voimistuivat ja nyt niistä saattoi aivan selvästi erottaa miehenkin äännähdyksiä. Näin mielessäni kuvan pariskunnasta, joka lähetyssaarnaaja-asennossa liikkui miehen lantion kiihkeän takovassa rytmissä. Nopeutin etusormeni liikettä samalla, kun siirsin toisenkin käteni jalkojeni väliin. Jatkaen rapsuttavaa liikettä edelleenkin, aloin hitaasti työntää toisen käden etu- ja keskisormea sisälleni. Olin valuvan märkä, joten se ei tuottanut ongelmia. Naapurista kantautuvat äänet antoivat ymmärtää, että siellä oltiin lähellä laukeamista. Voihke ja kolahtelu olivat muuttuneet säännöllisemmäksi ja voimakkaammaksi. Hyväilin itse klitoristani niin nopeasti kuin pystyin. Liikutin varovasti toisen käden sormia sisälläni ja tunsin itsekin olevani lähellä orgasmia. Yhtäkkiä nainen parahti ja hänen parkaisunsa jäi jatkumaan valittavana vaikerruksena. Samalla hetkellä alkoi kuulua myös miehen ääntä, joka antoi ymmärtää, että mieskin laukesi niillä hetkillä. Jälleen mieleeni tuli kuva, jossa tällä kertaa nainen oli nostanut ylävartalonsa kaarelle lauetessaan ja mies työnteli kaluaan hurmion vallassa allaan retkottavan naisen sisälle, kunnes hän taivutti päätään taaksepäin ja laukesi.

 

Äänet olivat liikaa minullekin. Suljin silmäni ja naapurista kantautuvien äänien kaikuessa hiljaisessa yössä, hieroin klitoristani nopeasti ja tunsin orgasmin tulevan. Liikutin sormia sisälläni ja tunsin supistelun alkavan. Olin huomaamattani jälleen pidättänyt hengitystäni ja orgasmin tullessa huuliltani karkasi voihkaisu. Se ei ollut onneksi kovinkaan kovaääninen, mutta epäilin, että se saattoi kuulua naapuriasuntoon asti. Purin huultani ja annoin orgasmin vavisuttaa itseäni hetken ennen kuin siirsin kädet sivuilleni. Hengitin epätasaisesti ja kuuntelin. Nyt oli hiljaista, naapurissakin oli vaiettu. Haukotellen käännyin kyljelleni ja vedin peiton paremmin päälleni.