Opiskeluaikana minulla oli tapana matkustaa paljon junalla, koska se oli halpaa. Monesti nukuin suuren osan matkasta käyttäen takkia peittonani. Se ei juuri herättänyt ihmisten huomiota, sillä nukkuva nuori nainen ei ole mitenkään mielenkiintoinen näky. Ainakaan normaalisti nukkuva nuori nainen, ei ole erikoinen näky kaukojunissa. Jos vain ihmiset olisivat tienneet...

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nousin junaan Seinäjoella. Olin matkalla Kouvolaan, joten matkaa oli paljon. Juna olisi perillä vasta myöhään yöllä. Etsin istumapaikkani miltei täydestä vaunusta. Minulla oli ikkunapaikka. Viereisellä käytäväpaikalla ei istunut ketään ainakaan vielä. Nostin laukkuni tavaratelineelle pääni yläpuolelle ja istuin omalle paikalleni. Jouduin nousemaan uudelleen seisomaan ottaakseni pitkän takin pois päältäni. Istuin alas ja kaivoin olkalaukustani esille matkalipun. Tiesin, että konduktööri kiertäisi kuitenkin kohta vaunussa ja joutuisin viimeistään silloin etsimään lippuja. Mitä pidempään minä niitä penkoisin esille, sitä hermostuneemmaksi kävisi konduktööri.

 

Katselin ulos ikkunasta, kun juna lähti liikkeelle. Ihmiset hälisivät ja etsivät vielä paikkojaan. Käytävän vastakkaiselle puolelle, kasvot minuun päin istui nuorehko mies. Katselin, kun hän laittoi jääkiekkokassiaan tavaratelineelle. Hänen lyhyen takkinsa alta näkyi kaistale hyvin ruskettunutta ihoa, vaikka oli talvi. Ilmeisesti tämä kaveri piti itsestään huolta jopa solariumin voimin. Kun hänen kasvonsa kääntyivät taas minuun päin, huomasin, että hänen kasvonsakin olivat ruskettuneet ja hiukset oli vaalennettu. Trendipelle, ajattelin mielessäni ja tuhahdin hieman ylimielisesti. Kuitenkin, mies oli hyväkroppainen ja hänellä oli säteilevän valkoinen hymy, jonka hän vilautti jollekin ohikulkevalle naiselle. Käänsin katseeni toisaalle ennen kuin mies ehtisi huomata minun tuijottavan häntä.

 

Juna ehti kulkea jonkin matkaa ennen kuin konduktööri vihdoin tuli vaatimaan matkalippuja. Tuttu kuulutus vaunun ovelta sai väkeen liikettä. Yksi jos toinenkin oli haudannut omat lippunsa jonnekin kassin pohjalle ja etsi niitä nyt kuumeisesti. Odottelin, että konduktööri oli suurin piirtein vieressä ennen kuin aloin katsella käytävälle päin. Vilkuilin salavihkaa käytävän toisella puolella istuvaa miestä. Häneen nähden konduktööri tuli selän takaa. Hän joutui kääntymään istuimellaan vinoon, jotta näki konduktöörin, jolle ojensi lippuaan. Konduktööri antoi miehelle ohjeita junan vaihtoon liittyen, kertoi varmaankin raiteen, jolta hänen jatkoyhteytensä lähtisi.

 

Konduktööri kääntyi puoleeni ja ojensin hänelle aikailematta lippuni. Samalla avasin lompakkoni ja näytin muovin alla olevaa opiskelijakorttiani. Konduktööri vilkaisi sitä ohimennen ja kertoi jatkoyhteyden lähtevän Riihimäellä raiteelta 8. Kiitin tuota vanhempaa, pönäkkää miestä ja laitoin leimatun lippuni takaisin olkalaukkuuni. Ripustin laukun seinällä olevaan koukkuun, joka oli tarkoitettu takille. Minulla oli takki edelleen taiteltuna sylissäni. Olin odottanut, että konduktööri tarkastaisi liput. Sen jälkeen minä voisin asettua nukkumaan.

 

Säädin penkkini niin taakse kuin oli mahdollista. Takanani ei istunut ketään, joten säätäminen ei aiheuttanut mitään suurta valitusta. Asettelin hetken verran niskatyynyä hyvään asentoon ja saatuani sen oikeaan kohtaan asetuin istuimelleni kunnolla. Avasin takkini ja vedin sen päälleni peitoksi. Käänsin hieman päätäni niin, että katsoin käytävän toisella puolella istuvaan mieheen päin. Mies katsahti minuun päin ja hieman uneliaasti annoin silmieni mennä hetkeksi kiinni ja avasin uudelleen. Mies oli kääntänyt katseensa. Tarkastelin häntä hieman tarkemmin.

 

Miehellä oli haalistetut farkut. Ne olivat muodin mukaisesti hieman löysät ja niiden kanssa hänellä oli kangasvyö. Hänellä oli jaloissaan vaaleanruskeat kengät. Ne näyttivät mokkapintaisilta. Ilmiselvästi tällä kaverilla oli todella kallis maku vaatteiden suhteen. Epäilin saman hintatietoisuuden pätevän naisiinkin. Hänellä oli roikkuva paita ja kaulassa näkyi ällöttävän pröystäilevä panssariketju. Kesken tarkasteluani mies vaihtoi hieman asentoa ja housut kiristyivät hetkellisesti kriittiseltä alueelta. Nostin toista kulmakarvaani vaistomaisesti. Housuissa näkyi olevan täytettä sen verran, ettei kaulaketjulle välttämätöntä tarvetta olisi ollut. Nuolaisin huuliani ja mieleeni nousi mielikuva siitä, miten tuo mies kaulaketju heiluen rakasteli kasvotonta naista takaapäin rantaan antavan parvekkeen kaidetta vasten. Mielikuva oli niin kiihottava, että minun alkoi tehdä mieli.

 

Minulla ei ollut aikomustakaan yrittää tuota miestä. Mies oli selkeästi sitä kategoriaa, johon minulla ei ollut saumaa missään maailmankaikkeudessa. Mieli minun teki kuitenkin. Vaihdoin hieman asentoani. Nostin toista jalkaani sen verran, että takkini alle jäi sopivasti tilaa. Ujutin toisen käteni housujeni ylänapille ja avasin sen. Katseeni oli edelleen raukeasti mieheen päin. Vilkaisin alaspäin ja totesin tyytyväisenä, että käteni liike ei näkynyt takin alta. Avasin vetoketjunkin ja sain ujutettua käteni housuihin.

 

Pidin katseeni miehen suunnassa. En kuitenkaan tuijottanut selkeästi häntä. Välillä annoin silmieni sulkeutua pitkäksi aikaa ja välillä tarkkailin miestä aktiivisemmin. Varovasti aloin etsiä sormellani klitorista. Olin harvinaisen kiihottunut ja tunsin olevani märkä. Yleensä olin korkeintaan kostea. Aloin mielessäni kehitellä pidemmälle aiemmin mieleeni tullutta mielikuvaa. Kuvittelin eteeni tuon vastapäätä istuvan miehen. Hän seisoi edessäni alasti ja hänen jykevä kalunsa seisoi tanassa. Avasin hetkeksi silmäni ja näin miehen vilkaisevan minua. Hymyilin hänelle hieman. Yritin tavoitella uneliasta hymyä. Vastaukseksi sain pikaisen hymyn ennen kuin mies käänsi katseensa vaivautuneena pois.

 

Hymyilin sisäänpäin ja suljin silmäni uudelleen. Kuvittelin silmieni eteen naisen, jonka kasvot peittyivät vaaleisiin pitkiin hiuksiin. Nainen seisoi parvekkeen kaiteeseen nojaten, jalat levitettyinä ja alasti. Parvekkeelta avautui kaunis hiekkaranta ja punainen auringonlasku. Mies käveli naisen taakse, tarttui naisen lanteisiin ja survaisi yhdellä työnnöllä kalunsa sisälle. Sormeni pyöritteli rytmikkäästi ja kiivaasti klitoristani. Orgasmi ei ollut ollenkaan kaukana, mutta yritin pitää hengitykseni tasaisena, jotta huohotus ei paljastaisi minua. Raotin silmäluomiani ja vilkaisin miestä. Tarkastelin hänen kasvojaan ja mietin, millaisiksi ne muuttuisivat, kun hän kiihkoissaan rakastelisi naista takaapäin. Painoin silmäni kiinni.

 

Kuvittelin miehen kasvoille miltei demonisen ilmeen, kun hän rajuin työnnöin pakotti vaalean naisen antautumaan parvekkeen kaidetta vasten. Näin kultaisen kaulaketjun heiluvan rajujen työntöjen tahdissa ja kuvittelin jopa kuulevani sen kilinän ja miehen käheän huohotuksen yhdistettynä naisen voihkeeseen. Sormeni liike klitoriksella muuttui määrätietoisen nopeaksi ja kiihkeäksi, kun pieni sykähtely alkoi sisälläni tehdä tuloaan. Keskityin siihen, etten pidättäisi hengitystäni liikaa.

 

Liikutin sormeani nopeammin ja rytmikkäämmin. Purin kevyesti alahuultani, kun tunsin orgasmia edeltävän värinän sisälläni ja juuri orgasmin supistaessa pilluani ensimmäisen kerran, avasin silmäni ja katsoin suoraan vastapäisen miehen kasvoihin. Mies katsoi suoraan silmiini. En tiedä, paljonko hän arvasi kiihkeästä hengityksestäni ja kevyesti punastuvista poskistani, mutta minusta tuntui, kuin olisin juuri rakastellut hänen kanssaan. Mies käänsi katseensa ensin pois. Minä hymyilin vinosti ja varovasti ujutin käteni ulos housuista. Pienen taiteilun jälkeen sain housuni napin ja vetoketjun kiinni. Asetuin penkillä parempaan asentoon ja suljin silmäni. Ainakin hetki pitäisi levätä.