Ovikello soi. Huonosti nukutun yön jälkeen etsin käsiini aamutakkia ja vedin sitä ylleni kulkiessani kohti ovea. Ovikello soi uudelleen. En viitsinyt katsoa ovisilmästä, vaan avasin oven. Oven takana seisoi hämmentyneen oloinen nuori mies armeijan maastopuvussa. ”Niin?” kysyin hieman ärtyneellä äänellä. ”Minä, tuota, tässä kerään tätä lipaskeräystä”, nuori mies takelteli katsoessaan hämillisenä vuoroin puoliavonaista aamutakkiani ja vuoroin kasvojani. Oletettavasti hiukseni olivat taas kaikkea muuta kuin hyvin. ”Mitä keräystä?” ärtymykseni alkoi kuulua selvemmin äänestä. ”No siis.. Tämä on se sotaveteraanikeräys.” ”Tule siitä oven raosta sisälle ennen kuin nuo kissat karkaavat”, sanoin, kun huomasin toisen kissan uteliaana tulevan ovelle. Nuori mies yskäisi hämmentyneesti ja tuli sisälle.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eteisessäni seisoi nuori mies, juuri ja juuri täysi-ikäinen, hämmentyneempänä kuin varman koskaan elämässään. Edellisen illan baarireissun jäljiltä minulla ei ollut selvää kuvaa lompakkoni sijainnista. Lähdin etsimään sitä olohuoneen suunnasta. Kissat jäivät pyörimään miehen jalkoihin. Olin jättänyt lompakkoni olohuoneen pöydälle. Olin ottanut illalla lähtiessä kaikki ylimääräiset kortit pois lompakosta, joten se tuntui normaalia ohuemmalta. Tiesin kuitenkin, että siellä oli käteistä. Kävelin eteiseen ja aloin kaivaa esiin seteliä kuittien seasta. Jotain putosi lattialle lompakostani ja nuori mies kumartui ritarillisesti nostamaan sitä. ”Teiltä putosi tämä…” nuoren miehen naama oli tulipunainen ja hänen äänensä vingahti oudosti kiinnittäen huomioni. Se oli kondomi.

 

Olisin voinut nauraa ääneen nuoren miehen ilmeiselle hämmennykselle. Koetin kuitenkin pitää naamani peruslukemilla. Minulla on aina vähintään yksi kondomi lompakossa, mutta harvoin niitä tulee käytettyä. Nyt oli kuitenkin liian otollinen tilaisuus haaskattavaksi. Minun teki mieli ja nuori mies oli tarpeeksi hämmentynyt jo valmiiksi. Päätin kokeilla, lähtisikö mies mukaan leikkiin. ”Jaa, tässä menee kyllä päiväys umpeen tänään. Pitäisi käyttää pois,” sanoin ääneen. Nuori mies nielaisi, mutta väri hänen poskillaan lähti hieman laskemaan. ”Minulla ei kyllä ole tässä mitään parempaakaan tekemistä,” totesin ja katsoin, kun nuoren miehen otsa ensin kurtistui ja sitten näytti kuin lamppu olisi syttynyt hänen silmiensä takana. ”Minulla on lupa pitää ruokatauko,” hän sanoi hieman epävarmasti kuin peläten, että minä kiusasin häntä. ”No, pidä nyt, vaikka ruokaa sinä et tulekaan täältä saamaan.”

 

Nuori mies laski keräyslippaansa lattialle ja otti kengät pois. Minä käytin tilannetta hyväkseni livahtaakseni vessaan pesemään hampaani. Hampaiden pesun jälkeen palasin eteiseen, jossa nuori mies edelleen seisoi. Nyt hänellä ei ollut enää kenkiä eikä takkia. Takin hän oli siivosti laittanut naulakkoon. Kehotin miestä tulemaan perässäni ja ympärilleen vilkuillen nuori mies arasti seurasi minua makuuhuoneen puolelle. Potkin sivummalle baarivaatteitani, jotka olin yöllä jättänyt matkan varrelle. Makuuhuoneen verhot olivat kiinni ja huoneessa oli sopivan hämärää. Istuin sängyn laidalle ja nuori mies jäi vaivautuneen oloisena seisoskelemaan vähän matkan päähän.

 

”En minä pure, ainakaan kovaa”, sanoin ja ojensin käteni miestä kohti. Hän tuli lähemmäs ja hetken mielijohteesta tartuin hänen housujaan pitelevään vyöhön. Nuori mies tuntui innostuvan, kun aloin avata hänen vyötään. Nuori mies oli varsin hoikassa kunnossa, joten housut meinasivat pudota hänen jalastaan, kun vyö aukesi. Kiireettömästi kuitenkin avasin hänen housujensa napin ja vetoketjun ennen kuin päästin ne putoamaan alas. Armeijan alushousut eivät miellyttäneet minun silmääni ollenkaan, joten vedin ne varsin vauhdikkaasti alas. Housuista paljastui hieman paisunut, varsin vaikuttavan kokoinen kalu. Aavistelin, että se voisi vielä jonkun verran paisua siinä vaiheessa, kun se pääsisi kunnolliseen erektioon. Mieheltä kysymättä tartuin kalun varteen ja ohjasin sen suuhuni.

 

Nuori mies hätkähti, kun imaisin hänen terskansa suuhuni ja aloin leikkiä sillä. Kalu alkoi saman tien paisua siten, että huomasin sen jopa suullani. Toisella kädelläni aloin hyväillä nuoren miehen kiveksiä. Tunsin miehen käsien laskeutuvan olkapäilleni ja puristavan kevyesti. Päätin kokeilla, saisinko nuoren miehen oikein kunnolla härnättyä menoon ja pistin kaiken intoni imemiseen ja kielen leikkiin. Varsin nopeasti miehellä seisoi kunnolla ja hän alkoi työnnellä kaluaan suuhuni. Siinä vaiheessa keskeytin imemisen ja vetäydyin kauemmas. ”Nyt sinun täytyy tehdä jotain minun hyväkseni, ” sanoin ja siirryin sängylle makaamaan. Innokkaasti nuori mies konttasi sänkyä pitkin perääni potkien jaloistaan housujaan. Vilkaisuni sai nuoren miehen riisumaan myös t-paitansa ja sukkansa. Katselin miestä ja totesin, että hänellä oli ihan kohtuullinen vartalo, jos kohta nuoruuttaan vielä hintelä.

 

Hitaasti vedin oman aamutakkini narusta ja sitä kiinni pitävä solmu aukesi. Nuori mies oli innokas jatkamaan itse tästä eteenpäin, joten annoin hänen avata aamutakkiani hieman ja lopulta vetää sen kokonaan auki ja pois päältäni. Nuori mies tuntui ahmivan minua silmillään. Hän tarttui aika kovakouraisesti rintaani ja puristi sitä. Toisella kädellään hän hyväili omaa kaluaan. ”Lopeta se itsesi tyydyttäminen ja tyydytä ennemmin tätä,” sanoin ja hipaisin omalla kädellä pilluani. Nuori mies ei toista kehotusta kaivannut, vaan hänen kätensä oli saman tien jalkojeni välissä.

 

Nuoren miehen taidoissa oli varmasti parantamisen varaa, mutta minä olin jo valmiiksi kiihottunut ja minä halusin nuoren miehen kalua. Mies sormeili häpyäni ja klitoristani varsin kiireellä. Kuitenkin hän sai minut huokailemaan vähitellen nautinnosta. Työnsin hänen kätensä pois rinnoiltani ja nuori mies siirtyi kokonaan askartelemaan pilluni kimpussa. Arasti hän kumartui kohti jalkoväliäni ja saatuaan nyökkäyksestäni vahvistuksen, hän nuolaisi klitorikseni kohdalta. Lantioni nytkähti hieman ja se innosti nuorta miestä. Hänen kielensä lähti pyörimään villisti ympäriinsä ja hänen etusormensa painui häpyhuulieni väliin. Sormellaan hän löysi kostean koloni ja alkoi liikutella sormea sisälläni.

 

Nuorella miehellä oli vikkelä kieli ja vikkelät kädet. Aloin tuntea orgasmin lähestymisen. Kehotin nuorta miestä lopettamaan ja nousin itse istumaan. Otin käsiini kondomin ja repäisin pakkauksen auki. Tartuin nuoren miehen elimen varteen tukevasti ja asetin kondomin terskan päälle. Saatuani sen sopivasti, aloin hitaasti rullata kumia alas. Kerrankin se rullautui miltei ilman ongelmia paikoilleen. Nykäisin kondomin alareunaa hieman ja se asettui lopullisesti paikalleen. Otin yöpöytäni laatikosta liukuvoidetuubin ja puristin sieltä pienen määrän liukuvoidetta kumin päälle. Hieroin liukuvoidetta kumiin ja samalla nuori mies sai hieman käsihoitoa. Hänen ilmeensä oli edelleen hämmästynyt, mutta huomattavasti innostunut. Kun laitoin liukuvoiteen takaisin yöpöydälle, nuori mies ojensi käsiään rintojani kohti. Annoin hänen hieroa niitä hetken ennen kuin sanoin: ”Minä haluan takaapäin.”

 

Asetuin nelinkontin sängylleni. Nuori mies tuli innokkaasti polvilleen taakseni ja alkoi asetella kaluaan häpyhuulilleni. Liukuvoiteen ja oman kosteuteni ansiosta nuoren miehen ei tarvinnut ponnistella sisään työntymisessä. Hän suorastaan lipsahti sisään ja pääsi ensimmäisellä työnnöllä melkein pohjaan asti. Painoin oman poskeni tyynyä vasten ja ujutin vasemman käteni alakautta jalkoväliini, näin ylsin itse hieromaan klitoristani samalla, kun nuori mies alkoi innolla työnnellä edestakaisin sisälläni.

 

Käskin nuoren miehen aloittaa rauhallisesti, mutta hänen rauhallisuutensa poikkesi hieman minun käsityksestäni. Joka tapauksessa olin itse jo varsin lähellä orgasmia, joten annoin nuoren miehen pitää yllä itseään miellyttävää tahtia. Hänen työntäessään sisään, työnsin itse aina itseäni häntä vasten ja vähitellen tunsin olevani orgasmin partaalla. ”Minä saan aivan kohta, pane nopeammin”, kuiskasin ja hieroin klitoristani nopeammin. Nuori mies alkoi työnnellä kaikella sillä innolla, jota oli hetkeä aiemmin vielä pidätellyt. Työntöjen tahti oli minulle liikaa ja vaikertaen tunsin orgasmin räjähtävän liikkeelle jostain lantioni sisältä. Nuori mies tunsi orgasmin supisteluna ja hänen tahtinsa sekosi. Hän päästi pienen älähdyksen ja tarttui kalunsa varteen pidellen kumista kiinni. Hän veti kalunsa ulos pillustani ja näin kondomin sisällä valkeaa nestettä.

 

Nuori mies vaikutti hämilliseltä, kun tartuin kondomiin varovasti ja autoin sen pois hänen kalunsa päältä. Nousin sängystä ja kävelin kohti makuuhuoneen ovea. ”Jos haluat putsata itseäsi, vessa on täälläpäin.” Nuori mies lähti nopeasti perääni ja osoitin hänelle kylpyhuoneen ovea. Nuori mies katosi kylpyhuoneeseen ja oven läpi sanoin hänelle tuovani pyyhkeen kohta. Kävelin olohuoneen läpi keittiöön ja heitin kondomin keittiön roskikseen. Palasin takaisinpäin ja kuulin suihkun valuvan. Hain kaapista pyyhkeen ja vein sen kylpyhuoneeseen. Suihkuverhon alta näkyivät miehen jalat, kun hän kääntyili valuvassa vedessä. ”Pyyhe on tuossa pesukoneen päällä, ” sanoin ja menin hakemaan aamutakkiani.

 

Kun nuori mies tuli suihkusta pyyhe lanteillaan, ojensin hänelle hänen vaatteitaan. Olin keräillyt ne lattialta. Nuori mies otti ne vastaan varsin kiitollisena ja puki päälleen. Nyt kaivoin esille kahdenkymmenen euron setelin ja kysyin, tarvitsiko hän nimikirjoitukseni johonkin merkiksi siitä, että olin rahaa keräykseen laittanut. Hänen pudistaessa päätään, laitoin rahan lippaaseen ja ojensin senkin hänelle. ”Harvinaisen mukava keräys, ” sanoin ja vilkaisin hänen kenkiään merkitsevästi. Nuori mies oli nopeasti eteisessä laittamassa kenkiä jalkaansa eikä mennyt kauaa, kun suljin oven hänen perässään. Hymyillen avasin kylpyhuoneen oven ja menin itse suihkuun.