Aurinko paistoi keväthangelle. Nostin hetkeksi katseeni ylemmäs ja silmäilin edessäni olevaa maisemaa. Tunturin kupeessa näkyi jo erämaakämppä, jossa olin päättänyt viettää seuraavan yön. Olin kävellyt yllättävän pitkän matkan lumikengillä vain muutamassa tunnissa, mutta tiesin, että seuraavalle majalle en enää ehtisi tarpoa ennen kuin aurinko olisi jo laskenut ja ilta pimentynyt. Viisaampaa oli pitää rauhallinen ilta ja lopettaa kenkäily ajoissa. Laskeuduin varoen alas rinnettä ja kämppä häämötti edessäni. Se oli rauhallisessa paikassa, jossa ei useinkaan vaeltanut talvisin väkeä. Osittain johtui kämpän sijainnista, että olin valinnut sen oman lumikenkäilyni kohteeksi.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Riisuin lumikengät kämpän kuistilla. Asetin ne pystyyn seinustalle ja laskin rinkan harteiltani. Ovi ei ollut lukossa vaan aukesi suosiolla, kun koetin ripaa. Kämpässä oli pimeää ja ilma haisi tunkkaiselta. Jätin oven jäljessäni auki ja sisään virtasi raitista ilmaa sekä auringon valoa. Etsin ensimmäisenä kamiinan ja ladoin sinne puita. Oli viisasta aloittaa kämpän lämmittäminen heti, jotta yöllä voisi nukkua tarpeeksi lämpöisesti. Olin juuri saanut puut syttymään ja lisättyä pari isompaa kalikkaa tulipesään, kun kuulin ulkoa ääniä. Aivan selkeästi vähintään kaksi ihmisääntä erottui kaikumassa. Laitoin kamiinan luukun kiinni ja menin kuistille. Katsoin ensin tulosuuntaani. Siellä näkyivät vain omat jälkeni. Vastakkaisesta suunnasta näkyi tulevan neljä hahmoa. Ilmeisesti olin kuullut heidän äänensä.

 

Vähitellen joukko lähestyi kämppää auringon paisteisella rinteellä. He olivat suksilla liikkeellä. Oletin, että he jatkaisivat varmaankin vielä seuraavalle kämpälle asti ennen kuin lopettaisivat päivän matkansa. Tai kenties he olivat hiihtämässä jotain lenkkiä. Kaivoin rinkastani esille juomapulloni, jossa oli mehua. Silmäilin hiihtoporukkaa samalla, kun avasin pullon korkin ja join pullon tyhjäksi. Vihdoin hahmot alkoivat erottua sen verran selvästi, että saatoin arvioida heidän olevan miehiä. Heillä oli vain kevyet reput mukanaan, eikä hiihtovauhtikaan ollut päätä huimaava. Ehkä siis turisteja, päättelin. Istahdin kuistille paistattelemaan päivää kevät auringossa. Aikaa kului jonkin verran ja sitten alkoivat erottua suksien äänet. Käänsin katseeni tulijoihin päin. Hiihtäjät olivat kaikki miehiä. Ensimmäinen heistä oli noin neljänsadan metrin päässä ja huusi tervehdykseksi. Nostin kättäni osoittaakseni, että olin kuullut tervehdyksen. Porukka kiristi hieman tahtiaan ja oli pian kämpän vieressä. Miehet olivat kaikki pukeutuneet viimeisen päälle merkkivaatteisiin, mutta ainakin kahdella heistä näytti olevan suuria ongelmia suksiensa hallitsemisessa. Toinen näistä ongelmissa olevista meinasi jatkuvasti kaatua omiin suksiinsa. Ilmeisesti hän ei ollut hiihtänyt juuri koskaan.

 

Porukassa viimeisenä hiihtänyt mies avasi keskustelun. Hän esitteli koko porukan ja kertoi heidän olevan ensimmäistä kertaa Lapissa hiihtämässä. Hän kertoi, että kaksi heistä oli suorastaan ensimmäistä kertaa elämässään murtomaasuksilla liikkeellä. Peittelin hymyäni, enkä sanonut, että sen saattoi arvata heidän otteistaan. Esittelin vastaavasti itseni ja kerroin olevani lumikenkäilemässä. Osoitin kämpän seinään nojaavia lumikenkiäni ja totesin, että olin päättänyt jäädä yöksi tälle kämpälle, koska seuraavalle oli liian pitkä matka. Miehet nyökkäilivät ja kysyivät kohteliaasti, kävisikö minulle, että hekin jäisivät samalle kämpälle. Eipä minulla ollut mitään asiaa vastaan. Miehet irrottelivat itsensä suksistaan ja asettivat suksensa pystyyn lumikenkien viereen. Mies, jolla oli ollut eniten ongelmia pysyä pystyssä, vaikutti helpottuneelta, kun sai asettaa lankun pätkänsä seinustalle ja pääsi takaisin omien jalkojensa hallitsijaksi.

 

Miehet riisuivat reppunsa, hanskansa ja muut ylimääräiset varusteensa. He pinosivat tavaransa siististi kuistin reunoille ja yksi heistä lähti etsimään sisältä kahvipannua. Kahvipannu löytyikin keittiösyvennyksestä ja toinen miehistä kaivoi eräästä repusta esille pari suurta vesipulloa ja paketillisen pannukahvia. Kahvipannun löytänyt mies kaatoi vedet pannuun ja asetti pannun kamiinan päälle, jotta vesi lämpenisi. Se miehistä, jolla oli ollut ongelmia suksilla pysymisessä, osoittautui seuramieheksi. Hän istui viereeni kuistin reunalle ja alkoi jutella niitä näitä. Mies kehui maisemia, joita he olivat hiihtäessään nähneet ja kertoili hauskoja sattumuksia hiihtoretkistä yleensä. Suurin osa hänen tarinoistaan oli hupaisia, hieman kaksimielisiä kertomuksia. Osan niistä olin kuullut aiemminkin, mutta mies kertoi ne hyvin ja hänen seuransa oli viihdyttävää.

 

Kahvien valmistuttua miehet kutsuivat minutkin seuraansa. Kahvien lomassa keskustelu kääntyi siihen, miten miehet olivat hiihtämässä juuri näillä seuduilla. Mies, joka oli esitellyt itsensä Pekaksi, kertoi käyneensä aiemminkin näillä seuduilla yhdessä Jaskan kanssa. Pekka oli porukasta varmaankin vanhin, arviolta nelikymppinen, urheilullinen ja hieman kaljuuntuva. Jaska puolestaan oli ilmeisesti nuorin. Hän vaikutti vasta hieman päälle parikymppiseltä. Jaska oli selvästi miehistä pisin, miltei kaksimetrinen ja varsin lihaksikas. Pekassa ja Jaskassa oli sen verran samaa näköä, että arvelin heidän olevan sukua keskenään. Hetken turinoinnin jälkeen Pekka vahvisti sukulaisuussiteen toteamalla, että Jaska oli hänen vanhin poikansa. Kaksi muuta miestä saivat myös tässä vaiheessa nimet. Mika oli vaalea, sinisilmäinen viikinki. Hänellä oli ollut suuria ongelmia suksiensa kanssa ja hän oli kertoillut minulle vihjailevia tarinoita jo kuistilla. Mikalla ei kuulemma ollut vaimoa, eikä muitakaan siteitä missään. Ei edes suksissa tämän reissun jälkeen. Neljäs miehistä oli Ari. Hän oli hiljaisin porukassa. Arin tummat silmät seurasivat vaiti toisten sanailua ja aina toisinaan hän hymyili. Hän oli harteikas, mutta ei erityisen urheilullisen näköinen. Hänelläkin muistelin olleen lievästi hiomista hiihtotaidoissaan.

 

Kahvit juotiin rauhallisessa ja mukavassa tunnelmassa. Pekka johti juttua vanhimman oikeudella ja kehui Lappia maasta taivaaseen. Hän kertoi käyneensä pohjoisessa joka talvi jo parinkymmenen vuoden ajan, aina siitä asti, kun Jaska oli syntynyt. Samalla hän kertoi, että joka vuosi kyse oli ollut miesten reissusta ja nyt oltiin tällä porukalla matkassa. Mika ja Ari olivat Jaskaa selvästi vanhempia, mutta kuuleman mukaan nimenomaan hänen tuttaviaan. Tavallaan Pekka oli ottanut pari nuorempaa miestä siipiensä suojaan ja siirsi heille omaa perinnettään. Nuoremmat miehet nyökkäilivät Pekan kertomukselle ja kertoivat väliin omia huomioitaan.

 

Nousin kahvipöydästä ensimmäisenä ja hain kuistilla olevasta rinkastani pienen pyyhkeen. Kenkäilyssä oli tullut hiki ja kahvipöydässä se oli alkanut tuntua epämukavan kylmältä. Tiesin, että tämän kämpän takapuolella oli pieni pesupaikka, jossa saattoi tarvittaessa peseytyä vaikka kokonaan, jos viitsi sulattaa ja lämmittää tarpeeksi vettä. Kämpän takana virtaava pieni joki oli umpijäässä tähän aikaan vuodessa ja täysin lumen peitossa. Mistään ei voinut erottaa, että siellä jokea olikaan. Kauhoin lunta peltiseen astiaan ja vein astian sisälle. Miehet tarkkailivat puuhiani ja selitin heille, että kämpän takana oli hyvä peseytymiseen tarkoitettu katos. Siellä ei kuitenkaan ollut lämmintä vettä sen enempää kuin missään muuallakaan kämpässä. Pekka nyökytteli ymmärtävänsä ja Mika tarjoutui auttamaan selänpesussa. Kiitin tarjouksesta, mutta torjuin sen jämäkästi. Kun vesi oli suurin piirtein kädenlämpöistä, otin astian kamiinan päältä ja menin takaisin ulos. Lähtiessäni kuulin Pekan komentavan Jaskaa lisäämään kamiinaan puita.

 

Vesi jäähtyi nopeasti, eikä sitä ollut tuhlattavaksi, joten kahmaisin nopeasti vaihtovaatteet mukaani ja kipaisin pesukatokseen. Riisuin hikiset vaatteeni ja viikkasin ne suurpiirteisesti lähimmälle penkille. Kastoin pesukintaan veteen ja aloin hieroa kintaalla ihoani. Katoksessa oli kylmä, joten lämmin vesi tuntui todellistakin lämpimämmältä valuessaan ihollani. Puristin suihkugeelistäni pienen määrän toiselle kämmenelleni ja aloin levittää suihkugeeliä iholleni. Se tuoksui miellyttävälle ja käteni liukui saippuaisen ihon yli ilman vaivaa. Parantaakseni pesutulosta kastoin kintaan uudelleen veteen ja aloin nyt hangata saippuaista ihoani sillä. Kun saippuointi oli mielestäni riittävä, otin pienen vesikauhan käteeni ja kaadoin kauhallisen vettä päälleni. En tarvinnut montaakaan vesikauhallista ihoni huuhtelemiseen, sillä en ollut pessyt hiuksiani. En halunnut vilustua sen vuoksi, että olisin märillä hiuksilla vaellellut ulkona kylmässä.

 

Huuhtelin nopeasti pesukintaani ja kiersin sen kuivemmaksi. Penkiltä nappasin pyyhkeeni ja kuivasin sillä rivakasti itseäni. Karhea pyyhe tuntui hyvältä ja virkistävältä hangatessaan selkääni, vatsaani ja rintojani. Viileässä katoksessa oleilu oli saanut nännini kohoamaan jo riisumisen yhteydessä ja ne olivat edelleen pystyssä. Puristin toista nänniäni ja tunsin lievän himon kouraisun jalkovälissäni. Reaktio oli hieman yllättävä, sillä en ollut mielestäni mitenkään erityisen kiihottunut, eikä tilanteessa sinällään ollut mitään kiihottavaa. Leikittelin ajatuksissani edelleen nännini kanssa ja huomasin kiihottuvani siitä nopeasti. Hetken mietinnän jälkeen päätin, että olisi ehkä viisainta tehdä asialle jotain ennen kuin menisin takaisin sisälle. Niinpä istuuduin penkille pyyhkeeni päälle ja nostin toisen jalkanikin penkille.

 

Nojauduin seinää vasten ja suljin silmäni. Vasemman käteni sormet hakeutuivat klitorikselle välittömästi ja oikealla kädelläni hyväilin hiljalleen rintaani. Klitorista pyörittelevä etusormi sai nopeasti aikaan tunteen siitä, että minun olisi syytä siirtää oikeakin käteni jalkoväliini. Vaihdoin hieman asentoani ja molemmat käteni olivat nyt jalkovälissä. Hitaasti ujutin oikean käden kaksi sormea häpyhuulten välistä sisälleni. Liikuttelin niitä hieman ja samalla aloin pyöritellä vasemman käden etusormella klitoristani nopeammin. Puristin silmäni kiinni ja kuvittelin mielessäni kiihkeää rakastelua hyvännäköisen miehen kanssa samalla, kun pidätin kevyesti hengitystäni. Tunsin lantiossani kevyen sykkeen, joka ennakoi orgasmia. Suuni avautui kevyisiin huokauksiin, kun sormeni pyöri entistä nopeammin ja tarkoituksellisemmin klitoriksellani. Sisälläni olevat sormet liikahtelivat hieman ja pidätin henkeäni tuntiessani orgasmin alkavan. Oikean käteni sormilla tunsin supistelun alkavan samalla, kun suustani pääsi hiljainen nautinnon parkaisu. En voinut orgasmin voimakkuudelle mitään, enkä niin ollen äänellekään, mutta tiesin sen olevan niin hiljainen ääni, ettei se kuuluisi sisälle kämppään.

 

Laskin käteni rentoutumaan. Tunsin vieläkin orgasmin supistelevan sisälläni ja tasasin hengitystäni silmät kiinni. Tunsin poskieni punottavan ja kuumottavan, mutta orgasmi oli tehnyt hyvää. Rentoutuneena avasin silmäni ja huomasin tuijottavani suoraan katoksen ovella seisovan Arin kasvoihin. Puna kasvoillani syveni tummaksi, sillä minulla ei ollut aavistustakaan, missä vaiheessa mies oli siihen ilmestynyt, mutta aivan selväksi kävi, mitä hän oli nähnyt. Ari ei sanonut mitään, tuijotti vain tummilla silmillään minua ja näytti ahmivan sitä näkyä, joka hänen edessään oli. Orgasmin juuri saanut nainen alasti penkillä pyyhkeensä päällä.

 

Vaivautuneesti yritin sanoa jotain samalla, kun aloin nostaa pyyhettä ympärilleni, nousten samalla seisomaan. Ari ei puhunut vieläkään, vaan astui ovesta sisälle ja salpasi oven takanaan. Minä olin unohtanut salvata oven, välähti mielessäni. Mies tuli sen verran lähelle, että saatoin havaita hänen housujensa kohouman. Kaiken aikaa Ari tuijotti kasvojani ja vähitellen tunsin vajoavani hänen tummien silmiensä kiihkeään katseeseen. Mies nykäisi pyyhkeeni alas ja arvioi katseellaan vartaloani. Yritin peitellä hieman alastomuuttani, mutta Ari tarttui voimakkaalla otteella ranteeseeni ja esti minua peittelemästä mitään. Hän veti käteni lähelle kasvojaan ja haistoi sormiani. Tunsin oloni nöyryytetyksi, koska tiesin sormien haisevan omille nesteilleni. Yritin painaa katseeni, mutta mies pakotti omalla kiinteällä katseellaan minut pitämään silmäni kiinni hänen katseessaan ja seuraamaan, kuinka hän hitaasti ohjasi sormeni omaan suuhunsa. Hän imi sormiani ja tunsin hänen kielensä pyörivän sormieni ympäri. Kun hän päästi sormeni suustaan, olin huomaamattani raottanut suutani ja hengitykseni oli kiihtynyt.

 

Ari käänsi minut ympäri, selkäni häneen päin. Hän painoi minut kumartumaan eteenpäin, kunnes otin käsilläni tukea penkistä. Tunsin hänen kätensä ristiselkäni päällä, kun samalla tunsin lämpimän hengityksen pakaroiden kohdalla. Hetken päästä tunsin kuuman, hieman kostean kielen lipaisevan vakoani. Tiesin valuvani nesteitä äskeisen orgasmin jäljiltä ja se tuntui kiihottavan miestä lisää, sillä hänen kielensä upposi välillä häpyhuulteni välissä olevaan aukkoon ja välillä kieli lirputteli klitoristani taidokkaasti. Nostin pääni hieman takakenoon ja suljin silmäni, kun miehen kieli tuntui löytävän kaikki oikeat paikat. Hengitykseni oli epätasaista, kun vihdoin Ari lopetti nuolemisen ja kuulin hänen suoristautuvan. Miltei saman tien tunsin miehen elimen painautuvan vasten häpyhuuliani. Ilmeisesti Ari oli avannut housunsa ja auttanut itseään omalla kädellään samalla, kun oli nuollut minua.

 

Olin valmiiksi niin liukas ja märkä, että Arin kalu löysi helposti oikean kohdan ja alkoi liukua sisään. Hänellä oli varsin kookas elin. Se oli varmasti keskivertoa paksumpi ja tuntui miellyttävän suonikkaalta. Kun kalu painui sentti sentiltä sisääni, kuulin miehen suusta purkautuvan pidätellyn huokauksen. Päästin itse pienen voihkaisun, kun tunsin pilluni täyttyvän vähitellen miehen kalusta. Ari painoi itsensä juurta myöten sisälleni ja pysähtyi hetkeksi siihen. Jännitin tietoisesti pilluni lihaksia ja tunsin, miten paksu kalu teki lihasten jännittämisen vaikeaksi. Mies voihkaisi ja veti kaluaan ulospäin, muttei viivytellyt sen takaisin työntämisessä. Hänen työnnöissään oli voimaa ja tahti oli kiihkeä. Minulle tuli vaikutelma, että Ari ei ehkä ollut aivan hetkeen ollut naisen kanssa.

 

Miehen työntöjen tahti oli niin kiivas, että jouduin itsekin työntämään vastaan tosissaan. Tunsin ihokarvojeni nousevan koholleen, kun miehen kalu jauhoi nautinnollisesti edestakaisin sisälläni. En voinut hillitä omia voihkaisujani, joita miehen liikkeet sisälläni aiheuttivat. Olin täysin miehen paksun kalun lumoissa. Ari tarttui hiuksiini ja kiskaisi päätäni hieman taaksepäin. Leukani kohotessa ylemmäs en voinut muuta kuin avata suuni ja voihkia ilmoille nautinnon tunteeni. Mies kiihdytti tahtiaan ja hänen rytminsä muuttui epäsäännölliseksi. Lopulta mies työnsi muutaman voimakkaan työnnön pohjaan saakka ja jäi puristamaan toisella kädellä lannettani ja toisella hiuksiani. Tunsin hänen kalunsa sykähtelevän sisälläni, purkaen lastiaan sisääni. Ari piti kalunsa syvällä sisälläni, kunnes hänen spermavarastonsa olivat tyhjentyneet. Hänen vetäytyessään varovasti ulos, tunsin sperman lähtevän valumaan jalkojani pitkin. Ari painoi otsansa selkääni vasten ja päästi irti hiuksistani. Hän tasasi hengitystään hyvän aikaa minuun nojaten, kunnes minä aloin nousta seisomaan.

 

Lainasin Arille pesukinnasta, jolla hän pikaisesti putsasi veltostuvan kalunsa. Huuhdeltuaan kintaan hän ojensi sen minulle ja nosti nopeasti omat housunsa ylös. Housut nostettuaan hän hymyili minulle ja avasi ovea kiinni pitävän salvan ja livahti ulos. Miehen lähdettyä salpasin oven uudelleen ja mietin tilannetta. Vesi oli selvästi viilentynyt, mutta minulla ei ollut vaihtoehtojakaan. Pesin itseni uudelleen ja jalkovälini erityisen tarkasti. Lopulta olin valmis ja jälleen kuivasin itseni pyyhkeeseen, joka nyt oli kylmänkostea jo valmiiksi. Puin päälleni vaihtovaatteeni ja keräilin muut tavarani käsiini. Tyhjensin loput vedet astiasta maahan ja jätin astian kumolleen. Tarkastin, että katos jäi alkuperäiseen siivoon ja avasin salvan ovesta. Ulkona paistoi edelleen aurinko. Seisoin hetken katoksen edessä ja mietin sitä tosiasiaa, että voihkeeni oli varmasti kuulunut kämppään sisällekin. Oli miten oli, minulla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin mennä sisälle. Rinkkani oli kämpän kuistilla, samoin lumikenkäni, eikä minua todellakaan huvittanut lähteä kenkäilemään enää minnekään. Puhumattakaan siitä, miten vaarallista se voisi pimeällä olla.

 

Miesten nauru kuului tulevan sisältä. Meteli oli melkoinen. Mieleeni tuli mahdollisuus, että miehet eivät ehkä olleet kuulleet mitään, jos he olivat pitäneet samanlaista meteliä hetkeä aikaisemmin. Asettelin pyyhkeeni kuistin kaiteelle osuvaan auringonpaisteeseen kuivumaan. Laitoin hiostuneet vaatteeni myös kuistille kuivumaan ja tuulettumaan, alusvaatteeni laitoin likapyykille tarkoitettuun pussiin ja rinkkaani. Otin makuupussini käteen ja käännyin kohti kämpän avoinna olevaa ulko-ovea. Lyhyen epäröinnin jälkeen rohkaisin itseni ja astuin sisälle kämpän ovesta.

 

Mika kertoi juuri varsin rivoa kertomusta ilotalossa vierailleista miehistä. Pöydälle oli nostettu useita pulloja olutta ja kirkasta viinaa. Ilmeisesti miehet olivat päättäneet rentoutua niiden voimalla oikein kunnolla. Pieni tarkastelu osoitti, että kaikki neljä istuivat pöydän ääressä. Hymyilin varovaisesti miehille ja nostin kättäni, jossa oli makuupussi. Pekka osoitti yläparvea kohti. Nostin peukaloni pystyyn ja lähdin kiipeämään tikapuita ylös. Parvi oli kämpän paras nukkumapaikka. Lämpö nousi ylöspäin ja koko parven matkalla oli patjoja. Siellä saattoi nukkua juuri niin päin kuin halusi. Pienen tutkailun jälkeen huomasin takanurkkaan pinotut tyynyt ja konttasin hakemaan niistä muutamaa itselleni. Tämä oli varustelultaan huomattavasti normaalia erämaakämppää parempi. Yleensä kämpissä ei ollut parvea, eikä varsinkaan tyynyjä tai peittoja. Ei ainakaan näin monia.

 

”Tarvitsetko apua?” Pekan pää ilmestyi tikapuiden yläpäähän. Käännähdin ääntä kohti ja sanoin hymyillen, että kaikki on ihan kunnossa. Pekka kiipesi kuitenkin ylös asti ja totesi parven näyttävän mukavalta. Hän oli miellyttävän näköinen ja –oloinen mies, jonka tapa jutustella vaikutti hyvinkin luontaiselta. Hänen puheistaan selvisi, että hän teki myyntityötä ja oli aina ollut varsin puheliasta sorttia. Pekka kertoili luontevasti työstään, lapsistaan ja entisestä vaimostaan, josta oli eronnut muutamaa vuotta aiemmin. En voinut olla nauramatta, kun Pekka kertoi vaimonsa olleen niitä naisia, jotka eivät saaneet edes kynttilää sytytettyä pelkäämättä kynnen katkeamista. Toverillisesti Pekka taputti minua olkapäälle ja kehui minua kunnon tytöksi. Nauraen totesin, että minua ei oltu tytötelty enää moniin vuosiin. Pekka virnisteli hetken ja sanoi, että häneen nähden minä olin vielä tyttö ja ojensi sitten minulle pulloa, jonka oli saanut kuljetettua ylös.

 

Kirkas viina poltti kurkkuani, mutta pienen irvistyksen jälkeen tunsin mukavan lämmittävän tunteen leviävän kurkustani vatsaan. Hetkeä myöhemmin se levisi myös punoitukseksi poskiini. Alhaalta kuuluivat Mikan ja Jaskan jutut, jotka tuntuivat menevän aina vain ronskimpaan suuntaan. Pekka istahti patjalle ja jatkoi jutusteluaan. Hän vaikutti hieman yksinäiseltä, joten istuin hänen seurakseen ja kuuntelin hänen tarinointiaan töistä ja perheestään. Hän tuntui olevan erityisen ylpeä Jaskasta, vanhimmasta pojastaan, joka oli ilmeisesti perinyt isänsä puhelahjat. Jaska oli juuri aloittanut samassa firmassa työt ja hänen uransa näytti olevan hyvässä nousussa. Pekka naureskeli hieman irvistykselleni jokaisen huikan yhteydessä, mutta totesi sitten hieman vakavammin, etteivät monetkaan naiset pystyneet juomaan ollenkaan tiukkaa viinaa. Tarkoittamaani vakavammin sanoin Pekalle, että monetkaan naiset eivät lähtisi kenkäilemään erämaakämpälle keskellä talvea yksikseen. Pekan hymy muuttui vakavaksi katseeksi.

 

Pekan katseessa ei ollut sääliä, eikä naurua. Se oli tutkiva. Käänsin katseeni pois hänen kasvoistaan ja sanoin, etten ollut aivan tavallinen arkajalka monessakaan asiassa. Pekka kysyi hiljaa, koskiko epätavallisuus myös sitä, että minulla oli rohkeutta majoittua neljän vieraan miehen kanssa keskelle erämaata. Nyökkäsin vastaukseksi. Yllättäen tunsin Pekan käden rinnallani. Käänsin katseeni kohti Pekkaa ja hänen katseensa oli muuttunut tutkivasta vaativaksi. En ehtinyt sanoa mitään, ehdin siirtää käsiäni hieman taaemmas paetakseni kosketusta, kun Pekka painoi huulensa huulilleni. Suudelma oli vaativa ja sai pakohaluni unohtumaan. Mies oli taitava suutelija, käytti kieltään ja huuliaan taidolla, saaden minut haluamaan lisää. Pekka jatkoikin suutelua hyvän tovin, hieroen samalla rintaani paidan läpi. Suudelmien lomassa hän painautui lähemmäs ja omalla painollaan kaatoi minut patjoille. Kun hän hetkeksi keskeytti suutelun, olin päästäni pyörällä. Pekan silmissä paistoi selkeä himo.

 

Pekka kumartui takaisin puoleeni ja alkoi nyt suudella kaulaani ja korvaani. Tunsin kiihottuvani ja miehen taitavien suudelmien voimasta hengitykseni muuttui kiivaammaksi ja huokailin hänen huultensa tutkiessa ihoani. Pekka työnsi kielensä korvaani, saaden huuliltani purkautumaan voihkaisun. Samalla hänen kätensä vaelsi vatsaani alaspäin ja etsiytyi housujeni vyötärönauhan alitse häpykummulleni. Pieni huokailuni ja voihkeeni muuttui pian voimakkaammaksi, kun Pekan hoikat sormet tutkivat pilluani hieroen välillä klitorista ja välillä kostuvaa vakoani. Hetkeksikään hän ei keskeyttänyt suutelemista, vaan painoi itseään lantiotani vasten hieroen jäykistyvää elintään housujen läpi lantiooni. Hänen sormensa tuntuivat löytävän uusia herkkiä alueita pillustani, kun ne pyörittelivät ja liukuivat pitkin jalkoväliäni. Lopulta Pekka lopetti suutelemisen ja katsoen minua silmiin, hän kuiskasi: ”Minä haluan saada sinut huutamaan nautinnosta.”

 

Nielaisin hieman ja nyökkäsin hänelle. Poskeni punottivat kiihottumisesta ja lämmittävästä viinasta. Autoin Pekkaa housujeni ja paitani riisumisessa ja pian makasin alastomana patjojen päällä Pekan riisuessa omia vaatteitaan. Vaatteiden alta paljastui hyväkuntoinen mies keskivertovarustuksella. Pekan kalu ei ollut pieni, eikä suuri, mutta terska oli selvästi paksumpi kuin elin muuten. Se näytti olevan jo erektiossa, kun mies asettui polviensa varaan jalkojeni väliin. Pekka asetti toisen kätensä peukalon klitorikseni päälle ja pyöritteli sitä hitaasti asetellessaan samalla terskansa häpyhuulilleni. Hellästi mies painoi kaluaan koloani vasten ja alkoi painua sisään. Voihkaisin, kun terska lipui sisälleni. Pekka katseli kasvojani ja jatkoi rauhallista työntöään. Hänen peukalonsa teki jatkuvasti kevyttä ja hellää liikettä herkällä klitoriksellani ja sisään työntyvä kalu lisäsi nautintoani. Lopulta Pekka oli niin syvällä sisälläni kuin pääsi. Yhtäkkiä tajusin, ettei alhaalta kuulunut enää puhetta, eikä naurua. Itse asiassa alhaalla oli täysin hiljaista. Irrotin katseeni Pekan kasvoista ja näin, että tikapuita ylös olivat kiipeämässä sekä Jaska että Mika.

 

Pekka ei sanonut mitään, vaan tuijotti kasvojani jatkaen samalla klitorikseni hieromista peukalollaan. Hitaasti hän veti kaluaan ulospäin ja työnsi takaisin sisälle. Jaska ja Mika pääsivät parvelle asti ja jäivät katselemaan. Ilmeisesti heistä ketään ei tilanne häirinnyt. Kalu sisälläni ja sormi klitoriksellani tuntuivat aina vain paremmilta. En voinut pidätellä voihkaisuja, joita hillityt ja rauhalliset liikkeet minussa laukaisivat. Tunsin poskiani kuumottavan ja Pekan tiivis tuijotus tuntui vahvistavan niitä nautinnollisia tuntemuksia, joita hänen työntelynsä aiheutti. Mika istahti patjoille hieman kauempana ja avasi omat housunsa. Sieltä tuli esille kohtalaisen kokoinen elin, joka alkoi vähitellen jäykistyä. Samaan aikaan huomasin Jaskankin aukovan omia housujaan ja pudottavan ne nilkkoihin. Hänen housujensa sisältö oli ehdottomasti vaikuttavin koko porukasta. Naurahdin mielessäni ajatukselleni siitä, että todellakin minulla oli vertailupohjana koko tuo miesporukka. Jaskan kalu oli vielä veltto, mutta sellaisenakin se näytti suuremmalta kuin monilla miehillä erektiossa.

 

Jalkovälissäni Pekka alkoi työntää hieman nopeammin kaluaan sisälle ja ulos. Huomasin, että hän oli alkanut hikoilla ja otsalla kimalteli hikipisaroita, kun hänen lantionsa hakkasi omaani vasten. Hänen peukalonsa hieroi edelleen klitoristani, vaihtaen välillä suuntaa tai voimakkuutta ja antaen siten lisäpontta hänen työnnöilleen. Käänsin katseeni takaisin Jaskan suuntaan ja hämmennyin, kun huomasin Jaskan siirtyneen Mikan eteen ja työntelevän kaluaan tämän suuhun. Näin Mikan hierovan itseään samalla, kun hän imi Jaskan huomattavasti turvonnutta ja koventunutta kalua. Vaikka näky oli todella vieras, se oli oudosti kiihottava. Jaskan lantio liikkui edestakaisin Mikan suuta vasten ja ilme nuoremman miehen kasvoilla oli haltioitunut. Tunsin jälleen lähestyvän orgasmin sykähtelyn sisälläni. Pekka huomasi minun pidättävän hengitystäni välillä ja alkoi työnnellä nopeammin. Hänen lantionsa hakkasi nyt kovaa minua vasten ja hänen peukalonsa hieroi klitoristani voimakkaammin kuin aiemmin. Irrottamatta katsettani kahdesta nuoremmasta miehestä tunsin ensimmäisten orgasmin supistelujen alkavan. Suustani lähti vaikerrus, kun Pekka kiihdytti omia työntöjään tuntiessaan pilluni supistelevan orgasmin kourissa. Mies puuskutti kuin höyryveturi paukuttaessaan lantiotani täydellä innolla. Huusin hänen työntöjensä tahdissa, kun hän saavutti oman huippunsa ja karjahtaen lysähti koko painollaan makaamaan päälleni.

 

Pekka makasi päälläni hetken ennen kuin nousi pois ja veti kutistuvan kalunsa ulos. Hän hymyili punaisille poskilleni ja tasaantuvalle hengitykselleni. Pekan ottaessa muutaman askeleen poispäin, huomasin Mikan ja Jaskan lopettaneen oman leikkinsä. Jaskalla seisoi nyt täysillä ja hänen kalunsa ei voinut olla tekemättä vaikutusta. Se oli pidempi ja paksumpi kuin muilla miehillä. Katselin, kuinka Jaska hitaasti hyväili itseään oikealla kädellä ja viittasi vasemmalla Mikalle. Mika siirtyi nopeasti lähemmäs minua. Hipaisten rintaani ohimennen, Mika siirtyi mitään sanomatta jalkoväliini. Pillustani valui hiljalleen Pekan spermaa, mutta siitä välittämättä Mika alkoi nuolla vakoani. Hän työnsi kielenkärkeä välillä sisälleni ja välillä lipoi klitoriksen ympärillä. Hän imaisi hellästi suuhunsa klitorikseni ja puristi sitä huulillaan. Painoin silmäni kiinni.

 

Orgasmin jäljiltä klitorikseni oli turvoksissa ja hellänä. Mikan kieli tuntui taivaallisen hyvältä kierrellessään pilluani. Huohotin kielen lipaisujen tahdissa ja lantioni pyörähteli välillä miehen suun edessä. Kuulin Mikan ähkäisevän hieman tukalan oloisesti ja avasin silmäni. Näin Jaskan polvistuneena Mikan taakse. Mikan ilmeen perusteella päättelin Jaskan sovittelevan suurta kaluaan hänen peppureikäänsä vasten. Huomasin Jaskan käden sivelevän hiljalleen Mikan kylkeä samalla, kun hänen lantionsa hitaasti painui lähemmäs Mikan takapuolta. Mika lopetti nuolemisen hetkeksi ja puri hampaitaan yhteen murahtaen samalla. Jaska veti hänet polvien varassa pystyyn ja Mikan seisova kalu tuli selvästi tarjolle. Vilkaisin sivummalla istuvaa Pekkaa, joka osoitti pienellä käsieleellä, että minun tulisi imeä Mikan seisovaa elintä.

 

Siirryin imemään Mikaa. Miehen elin oli erektiossa kohtuullisen kokoinen. Tartuin toisella kädelläni kiveksiin ja näin miehen ilmeestä, että hän piti kosketuksesta. Hieroin toisella kädellä kalun vartta suuliikkeeni tahtiin. Mika tarttui pääni sivuille ja yritti vetää minua lähemmäs. Päästin kuitenkin hänen kalunsa suustani. Jatkaen kädellä hieromista, kumarruin vielä alemmas siten, että pääsin nuolemaan hänen kiveksiään. Mika ähkäisi ja tunsin hänen kalunsa nytkähtävän. Silmieni edessä näin myös Jaskan suuren kalun, joka liikkui rauhallista tahtia edestakaisin Mikan suolessa. Lipaisin ohimennen myös Jaskan kiveksiä ja kuulin hänen yllättyneen ähinänsä. Mika kehotti minua nousemaan nelinkontin ja peruuttamaan hänen eteensä. Tällainen oli minulle täysin uutta, mutta kehotusta noudattaen nousin käsien ja polvieni varaan ja varovasti peruutin kohti miehiä. Jaska lopetti hetkeksi liikkeensä, jotta Mika sai ohjattua oman kalunsa häpyhuulieni väliin. Kun Jaska alkoi taas työnnellä, liikkui Mikankin lantio eteenpäin ja miehen kalu painui sisälleni. Tilanne oli irstas, mutta tuntui kiihottavalta. Pekan katsellessa Jaska nai Mikaa peppuun ja Mika nai minua.

 

Miehet eivät kuitenkaan halunneet laueta tällä tavalla. Pekka heitti Jaskalle paketin puhdistuspyyhkeitä. Vetäessään kalunsa ulos Mikan pepusta, Jaska pyyhki huolellisesti oman kalunsa karvoitustaan myöten. Mika työnteli kaluaan sisälleni vauhdikkaasti, mutta lopetti hänkin hetken päästä. Mika veti kalunsa ulos minusta ja kävi selälleen patjalle. ”Tule päälle”, hän sanoi ja veti minua käsistä päälleen. Asetuin tukevasti jalkapohjieni varaan ja lähdin hitaasti istumaan hänen kalunsa päälle. Tunne oli toisenlainen kuin äskeisessä asennossa. Saatoin itse säädellä sitä, missä kulmassa kalu tuli sisälleni ja kuinka nopeasti. Liikutin lantiotani ylösalas ja näin kasvojen ilmeestä, että Mika nautti siitä. Hän kuitenkin halusi, että laskeudun kunnolla istumaan. Siirsin jalkojani siten, että olin pian polvieni varassa hänen päällään ja liikutin lantiotani nopein nykäyksin. Mika kuitenkin veti minut itseään vasten ja suuteli minua kiihkeästi. Samalla hetkellä tunsin Jaskan asettuvan taakseni polvilleen ja asettelevan terskaansa peppureiälleni.

 

Yritin sanoa vastaan, mutta Mikan suudelma piti huuleni vankinaan. Jaska pysyi paikallaan, mutta ei suostunut antamaan tuumaakaan periksi. Hänen terskansa painoi peppureikääni ja tunsin terskan pään liukkauden. Ilmeisesti hän oli laittanut liukuvoidetta omaan kaluunsa, jotta sen sisään liu’uttaminen olisi helpompaa. Tiesin, että sulkijalihas antaisi ennen pitkää periksi, jos Jaska pitäisi kalunsa paikallaan. Tunsinkin vähitellen terskan pään painuvan lihaksen puristukseen ja lihaksen kamppailevan alkua vähemmän, kun terska hitaasti, mutta varmasti painui sen ohi. Tunsin Jaskan kädet pakaroillani, kun hän millimetri millimetriltä painui sisälle peppuuni. Mika päästi huuleni vapaiksi ja kuiskaili hiljaa: ”Sinä näytät ihanalta, kun sinulla on kyrpä perseessä.” En voinut olla vaikertamatta, kun tunsin jalkovälini täydeksi. Jaskan suuri kalu oli syvällä pepussani ja Mikan hieman pienempi elin tuntui pillussani. Sanattomasta sopimuksesta kukaan ei hetkeen liikkunut. Kun hengähdin hieman vapautuneemmin, tunsin Jaskan hitaasti liikahtavan.

 

Miehet olivat selvästi tehneet saman ennenkin. Jaska, joka oli päällimmäisenä, alkoi liikkua hitaasti. Hänen kätensä silittivät rauhoittavasti kylkiäni, samaan tapaan kuin olin nähnyt hänen silittävän Mikan kylkiä hetkeä aiemmin. Kun Jaska oli vetäytynyt mahdollisimman taakse ja alkoi työntyä takaisin sisään, Mika alkoi vetää itseään ulos. Heillä oli vuorotahti, joka alkoi rauhallisilla työnnöillä ja lähti vähitellen kiihtymään. Suuni oli auki ja jokaisen työnnön yhteydessä sieltä pääsi parkaisu. Jaska pyyhkäisi hiukseni sivuun niskastani ja imaisi sinne suuren jäljen saaden minut voihkimaan huutojeni lomassa. Yhtäkkiä tunsin poskeani vasten painuvan pehmeän terskan. Avasin silmiäni ja huomasin Arin ojentamassa kaluaan suutani kohti.

 

Minulla ei ollut aavistustakaan, missä välissä Ari oli kiivennyt parvelle, mutta hänen kalunsa oli aivan huulillani ja Jaska veti hiuksista päätäni taaemmas. Minun oli otettava Arin kalu suuhuni. Jaska käski minun imeä sitä kunnolla ja läimäytti samalla kämmenellään pakaraani. Älähdin, mutta aloin kuitenkin imeä suussani olevaa kalua. Allani oleva Mika alkoi samaan aikaan nuoleskella Arin kiveksiä, joten varsin pian Ari alkoi työnnellä itse kaluaan suuhuni. Tunsin omassa lantiossani tykytystä, lähestyvän orgasmin merkkinä. Mikan ja Jaskan työntöjen tahti oli jo kiihtynyt reippaasti alusta, mutta ei ollut vielä lähelläkään sitä nopeutta, johon he pystyisivät. Ari sen sijaan puuskutti jo reippaasti. Yritin keskittyä Arin kalun imemiseen, mutta syvällä pillussani alkava supistelu vei kaiken huomioni. Mika ähkäisi allani ensimmäisenä ja sen jälkeen kuului Jaskan puhina, kun orgasmi sai koko alapääni supistelemaan. Huusin suoraa huutoa, kun orgasmiin sekoittui lievää kipua alapäätäni edelleen jyystävien elinten liikkeistä. Supistelun loputtua saatoin vain roikkua mukana. Jaska ja Mika olivat miltei laukeamispisteessä ja alkoivat naida säälimättä sillä tahdilla, että ensin tunsin Mikan kalun sykähdykset pillussani. Mika ruiskutti spermansa sisälleni ja odotti hetken ennen kuin veti kalunsa ulos. Samaan aikaan Jaskan lantio takoi vauhdikkaasti peppuani vasten. Jaska päästi huudon, kun hän vihdoin sai. Hänen kalunsa sykähteli spermat peppuuni ja vetäytyessään sieltä, hän jätti peppureikäni valumaan nesteitään.

 

Jaska ja Mika kieräyttivät minut selälleen patjoille ja nousivat itse siistimään itseään. Ari tuli päälleni ja asetteli kalunsa häpyhuulilleni. Olin liukas Mikan spermasta ja aikailematta Ari painoi kalunsa sisään tyveä myöten. Hän työnteli kaluaan sisääni kiihkeällä tahdilla, tuijottaen kasvojani tiukasti. Voihkeeni oli jo voimatonta, kun Ari veti kalunsa pois pillustani ja asetteli minua toiseen asentoon. Mika ja Jaska tulivat hänen avukseen ja tarttuivat kumpikin nilkkaani. He taivuttivat minut siten, että Arilla oli esteetön pääsy pepulleni. Aikailematta Ari asettikin terskansa vielä spermaa valuvalle pepulleni ja painoi helposti kalunsa sinne. Kauaa Ari ei enää kestänyt, vaan muutaman työnnön jälkeen hän kiskaisi kalunsa ulos ja laukesi päälleni. Hänen spermaansa roiskui vatsalleni, rinnoilleni ja kasvoilleni asti. Hämärästi tajusin Mikan ja Jaskan päästävän irti jaloistani ja lähtevän parvelta. Ari puuskutti hetken ja nousi sitten jaloilleen. Minä olin voimaton. Jäin makaamaan paikalleni ja hetken päästä nukahdin.

 

Aamulla heräsin hiljaisuudessa. Ihooni oli kuivunut spermaa ja jalkovälini tuntui aralta. Kahvin tuoksu houkutteli minua, mutta etsin ensin päälleni paidan. Ajattelin mielessäni, että olisi turhaa hienostelua enää laittaa housuja jalkaan, kun kaikki olivat jo siellä vierailleet. Laskeuduin tikapuita hiljaiseen alakertaan, enkä nähnyt ketään. Vilkaisu ulos kertoi, että sukset puuttuivat kämpän seinustalta ja miesten reput olivat poissa. Kahvipannu oli kamiinan päällä ja kuului kiehuvan hiljalleen. Otin keittosyvennyksestä mukin ja kaadoin siihen kahvia. Vasta nyt huomioni kiinnittyi mökin pöydällä oleviin tavaroihin.

 

Pöydällä oli ruutupaperiin kääritty nippu valokuvia. Ruutupaperiin oli kirjoitettu käsin viesti. Viesti kuului näin:

 

”Huomenta, kultaseni.

 

Eilinen oli ikimuistoinen ilta, mutta muistin tueksi tässä on muutama valokuva sinullekin ihailtavaksi. Olit loistava. Me kaikki nautimme valtavasti ja niin tulevat nauttimaan ne ystävämmekin, jotka näkevät kuvat ja, mikä vielä parempaa, nauhan. Jätimme sinulle yhden kopion nauhasta. Se on rinkassasi.  Suukkoja sinulle ja kaikille kolmelle ihastuttavalle aukollesi.

 

Pekka, Jaska, Mika ja Ari

 

p.s. Jos haluat, etteivät nauhat ja negatiivit päädy muiden silmille, tulet varmaankin tapaamaan meitä Lohikallion kämpälle. Voimme siellä sopia kaikkia tyydyttävistä ehdoista.”

 

Kauhistuneena ajattelin, että miehet olivat varmaan leikillään kirjoittaneet kirjeen, mutta vilkaistessani paria päällimmäistä kuvaa minulle selvisi, että he olivat tosissaan. Kuvat oli otettu selvästi edellisenä iltana. Ensimmäisissä kuvissa olin minä pesukatoksessa hyväilemässä itseäni ja sen jälkeen oli kuvia minusta Pekan kanssa. Vilkaisin peloissani viimeisiä kuvia ja niissä oli kuvia, joissa Mika ja Jaska pitelivät minua nilkoista Arin kalun ollessa pepussani. Nöyryytettynä mietin, mitä tekisin. Ajattelin, että nauhan ainakin piti olla huijausta, sillä en ollut nähnyt yhtään nauhaa missään. Katsoin rinkkaani kohti ja pelko tuntui puristavan sydäntäni. Avasin rinkan läpän ja päällimmäiset soljet. Kaikkien tavaroiden päällä oli videonauha. Siihen oli kirjoitettu mustalla tussilla edellisen päivän päivämäärä. Nielaisin ja aloin keräillä tavaroitani. Minun olisi vielä kenkäiltävä Lohikallion kämpälle tänään, jos aioin säilyttää kasvoni.