Raotin silmiäni vaivalloisesti. Digitaalinen kello näytti neljää sängyn vieressä. Huokaisin turhautuneesti ja potkin peittoa sängyn jalkopäähän. Minulla oli kuuma. Kesähelle vaati veronsa yöunistakin. Vaihdoin asentoa ja käteni osui johonkin, joka muistutti erehdyttävästi paljasta nahkaa. Käänsin päätäni ja näin vieressäni nukkuvan miehen. Kesti hetken ennen kuin tajusin, kuka vieressäni makasi ja miksi.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kyseessä olivat ystäväni tupaantuliaiset. Ilta oli mennyt hyvinkin iloisesti ja yön pimeinä tunteina itse kukin oli etsiytynyt johonkin sijalle nukkumaan. Minä olin väsynyt työviikon jäljiltä ja olin jo aikaisessa vaiheessa varannut itselleni paikan vierashuoneen leveästä sängystä. Keskellä yötä Ville oli taputtanut jalkaani ja kysynyt, saisiko hän tulla nukkumaan samaan sänkyyn. Olin mutissut myöntävästi ja siirtynyt hieman lähemmäs toista reunaa. Ville oli kuulunut riisuvan paitaansa ja farkkujaan, kun olin nukahtanut uudelleen varsin rauhattomaan ja katkonaiseen uneen.

 

Nostin pääni hetkeksi tyynystä. Ville kuului olevan täydessä unessa. Vilkaisin huoneen ikkunaa. Se oli kiinni. Huokaisten nousin sängystä ja kävelin mahdollisimman hiljaa avaamaan tuuletusikkunan. Viileän raikas aamuilma virtasi sisään ikkunasta, kun hiljalleen tassutin huoneen ovelle ja siitä eteiskäytävään. Joka puolella oli hiljaista, kun etsin kylpyhuoneen ovea. WC-kyltin oli joku koiranleuka laittanut varsinaisen makuuhuoneen oven yläpuolella roikkuvaan naulaan. Oven lukosta tunnistin kuitenkin oikean oven ja mahdollisimman hiljaa lukitsin oven mennessäni kylpyhuoneeseen.

 

Vedettyäni vessanpöntön ja pestyäni käteni, huomasin olevani virkeämpi. Yrittäen välttää kaikkea kolinaa ja meteliä avasin kylpyhuoneen oven ja tassutin takaisin vierashuoneeseen päin. Suljin oven perässäni ja katsoin hetken sängyssä nukkuvaa miestä. Totta kyllä, Ville miellytti silmääni vaaleine hiuksineen ja sinisine silmineen. Hän oli varsin roteva, leveät hartiat ja sopivasti lihaksia. Työnsä puolesta hänen täytyi pysyä fyysisesti hyvässä kunnossa. Katselin pää kallellaan nukkujaa ja mietin, miksei hän ollut jo löytänyt jotain tyttöä vierelleen. Ehkä hän vain oli valikoiva siinä asiassa. Varovasti kiersin sängyn ympäri päästäkseni takaisin nukkumaan. Huoneessa oli edelleen kuuma, joten otin pois ylläni olleen ison t-paidan ja ujuttauduin takaisin peiton alle.

 

Olin tuskin päässyt hyvään asentoon, kun Ville kääntyi unissaan ja hänen kätensä heilahti päälleni. Vahva käsivarsi kiertyi pitämään minusta kiinni ja mies äännähti unissaan tyytyväisen oloisena. Pidätin hengitystäni hetken, mutta Ville ei tuntunut heränneen. Varovasti yritin kiemurtaa pois käden alta, mutta miehen ote piti. Totesin kamppailun turhaksi, joten hengitin kertaalleen syvään ja suljin silmäni. Pitäköön kiinni, jos kerran siltä tuntui.

 

Raotin silmiäni. Kello näytti vähän yli kuutta. Mietin, mikä minut tällä kertaa oli herättänyt. Huomasin, että peittoni oli kokonaan sängyn jalkopäässä ja Ville oli painautunut selkääni vasten lusikka-asentoon. Miehen käsi silitti hiljalleen paljasta rintaani. Puristin silmäni kiinni ja mietin kuumeisesti, mistä oli kyse. Yritin kuunnella miehen hengitystä päätelläkseni, nukkuiko hän yhä vai oliko hän hereillä. Käden liike rinnallani kuitenkin häiritsi keskittymistäni, enkä päässyt selville asiasta. Käden hiljaisen liikkeen seurauksena ihoni oli noussut kananlihalle ja nännini oli ponnahtanut kovaksi. Tunsin Villen hengityksen niskassani ja aivan aavistuksellisen hipaisun, aivan kuin miehen huulet olisivat koskettaneet niskaani. Jäykistyin hieman ja pidätin hengitystäni, mutta kosketusta ei tuntunut uudestaan.

 

Makasin kyljelläni selkä Villen vatsaa vasten. Yhtäkkiä kuulin miehen murahtavan matalasti ja käsi pysähtyi hetkeksi. Sitten kuului kovaääninen uloshenkäisy ja Villen vartalo painautui voimakkaammin minua vasten. Nyt miehen käsi tuntui paljon määrätietoisemmalta, mutta edelleen varovaiselta. Oletin, että Ville oli aiemmin hyväillyt minua hieman unisena ja oli nyt hereillä. Tunsin nyt selvästi huulet niskassani. Pehmeästi ne tutkivat hiusrajaani ja leikittelivät välillä korvanlehteni kanssa. Tunsin hengästyväni hieman, kun miehen suuri, lämmin käsi hyväili hellästi rintaani ja hänen huulensa tutkivat kaulaani ja niskaani. Yritin olla paljastamatta sitä, että olin hereillä. Pidin silmiäni kiinni ja odotin, mitä tapahtuisi.

 

Kuulin ja tunsin, miten Ville kohottautui toisen kätensä varaan. Hänen ylävartalonsa irrottautui minusta ja miltei tunsin miehen katseen haravoivan ihoani. Hänen kätensä oli edelleen rinnallani pyöritellen välillä hyvin varovaisesti nänniäni. Juuri samalla hetkellä tajusin olevani täysin alasti miehen katseen alla. Yöllä vessassa käydessäni olin ottanut pois kaikki vaatteeni. Olin ajatellut, ettei Ville kuitenkaan heräisi ennen minua. Pieni kuumotuksen tunne lähti vatsastani ja levisi ympäri vartaloani. Pelkäsin, että se leviäisi kasvoihini ja kavaltaisi minut. Joko mies ei katsonut kasvoihini tai poskeni eivät punastuneet huomiota herättävästi, sillä Ville ei ainakaan tuntunut sitä huomaavan. Kuulin hänen kiihtyneen hengityksensä vierelläni ja tunsin hänen kätensä sivelevän välillä kylkeäni.

 

Ville oli joutunut vaihtamaan asentoa noustessaan käsivartensa varaan. Nyt hän siirsi hieman omaa jalkaansa pysyäkseen paremmin tasapainossa ja samalla tunsin hänen paisuneen elimensä ponnahtavan pakaraani vasten. Todellakin, tunsin pehmeän ihon omaa ihoani vasten. Ville oli siis nukkumaan tullessaan riisunut kaikki vaatteensa tai sitten hänellä ei ollut tapana pitää ollenkaan alushousuja. Villen etusormi piirsi juuri pientä ympyrää lantiollani ja ympyrän päätteeksi hänen kämmenensä laskeutui pakaralleni. Hyvin kevyellä otteella mies tunnusteli pakaraani ja takareittäni. Henkäisin hieman ja vaistomaisesti suoristin jalkojani aavistuksen verran. Saman tien Villen käsi palasi lanteilleni ja kuulin miehen nielaisevan. Hänen lantionsa painautui kevyesti minua vasten ja tunsin miehen kovan kalun entistäkin selvemmin. Sitten Ville nosti kevyesti kätensä pois lantioltani ja nousi varovasti sängystä.

 

Pidin silmiäni kiinni ja tunsin oloni hieman pettyneeksi. Kaikesta huolimatta miehen kosketus oli sytyttänyt minunkin haluni ja tuntui kovin epäreilulta, että leikki jäisi kesken. Kuulin miehen askeleiden etääntyvän ja oven kolahtavan. Huokaisin hieman pettyneesti ja raotin silmäluomiani. Olin yksin huoneessa. Käännyin selälleni ja kuuntelin hetken. Mitään ääniä ei kuulunut ikkunasta tulevan linnunlaulun lisäksi. Silitin sormillani rintaani ja muistelin Villen kosketusta rinnallani. Hetken mielijohteesta vein käteni jalkojeni väliin ja tunnustelin omaa kostumistani. Suljin silmäni ja pyörittelin etusormella klitoristani. Tunsin pieniä sykähdyksiä alavatsassani ja halun kuumotusta kasvoillani. Kuvittelin mielessäni uudelleen Villen kosketuksen pakarallani ja hengähdin kiivaasti. Lantioni sisällä sykähti lupaavasti. Hyväilin toisella kädellä rintaani ja sormeni liike klitoriksella muuttui nopeammaksi. Levitin hieman jalkojani ja keskityin täydellisesti mielikuvaani Villen käsistä, jotka olivat hetkeä aiemmin hyväilleet varovasti ihoani. Kuvittelin, miltä tuntuisi, jos miehen kalu olisikin painunut sisääni eikä ainoastaan hetkellisesti pakaraani vasten. Mielikuva oli niin voimakas, että orgasmi tuli yllättäen ja huuliltani pääsi voihkaisu. Sormeni pyörivät klitoriksellani hetken pitkittäen orgasmia ja huohotukseni vaimeni. Samalla hetkellä, kun hyvä olo levisi vartalooni, minulle tuli sellainen tunne, että joku katseli minua.

 

Kun avasin silmäni, tuijotin suoraan Villen kasvoihin. Mies seisoi sängyn jalkopäässä. Hän hieroi rauhallisella ja määrätietoisella otteella kaluaan katsellen minua himokkaasti. Nielaisin, kun Villen silmät osuivat omiini. Näin miehen katseesta, että hän oli äärimmäisen kiihottunut äskeisestä näkymästä. Minulla ei ollut aavistustakaan, missä vaiheessa Ville oli palannut takaisin makuuhuoneeseen. Käänsin vaivautuneesti katseeni sivuun ja saman tien takaisin, kun tunsin Villen tulevan sänkyyn. Mies oli polviensa varassa jalkopäässä ja tuijotti minua vaativasti. Tunsin oman haluni jälleen nousevan miehen katseen edessä. Siirsin aavistuksen verran jalkojani ja kurkotin kädelläni kohti lattialla olevaa laukkuani. Samalla Ville siirtyi jalkojeni väliin tuijottaen vuorotellen kasvojani ja kiiltelevän märkää häpyäni.

 

Sain otteen laukustani ja kädellä tunnustellen löysin sen vetoketjullisen takataskun. Avasin sen sujuvalla ranneliikkeellä ja tunnustelin sen sisältöä. Löysin etsimäni, kondomipakkauksen ja vedin sen esille. Villen katse kääntyi nousevaan käteeni ja hän otti pakkauksen minulta. Näppärästi hän otti yhden kondomin pois kääreistään ja viskasi muut sängylle. Harjaantuneesti mies rullasi kondomin alas ja hieroi elintään. Hän vilkaisi kasvojani etsien lupaa etenemiseen. Purin aavistuksen alahuultani nyökätessäni Villelle merkiksi, että hänellä oli minun suostumukseni jatkaa. Mies tarttui toisella kädellään nilkkaani ja taivutti toista jalkaani hieman leveämmälle. Toisella kädellään Ville ohjasi kalunsa häpyhuulteni väliin. Henkeäni pidätellen odotin hänen työntävän kalunsa sisälle, mutta mies viivytteli hieroen terskaansa kevyesti märkään vakooni. Tajusin hänen hakevan luonnollista liukastetta kumin pinnalle alkukitkan vähentämiseksi.

 

Kun Ville lopetti hetkeksi terskansa hieromisen pilluani vasten, nostin lantiotani ylemmäs. Mies otti sen merkkinä himostani ja painoi yllättäen terskansa sisälleni. Henkäisin kiivaasti. Ville painoi huulensa huulilleni vaientaakseen ääntelyni. Hän suuteli minua kiivaasti työntäessään hillitysti ja varmasti itsensä pohjaan saakka. Hetken hän pysyi paikallaan vain suudellen minua ja odottaen, että kehoni rentoutuisi hänen otteessaan. Uloshengitykseni muuttuessa jälleen rauhalliseksi Ville alkoi hitaasti liikuttaa lantiotaan taaksepäin. Vedettyään kalunsa miltei ulos asti Ville irrotti otteensa nilkastani ja sanoi: "Nosta jalkasi ympärilleni." Kiedoin jalkani miehen vyötärölle ja tunsin hänen käsiensä hyväilevän rintojani. Hyvin hitaasti ja rauhallisesti mies liikutti lantiotaan. Pitkin, rauhallisin työnnöin hän liikutti kaluaan sisälläni. Huokailin työntöjen tahdissa. Välillä huokaukseni vaihtui pieniin vinkaisuihin, kun Villen työntö osui pohjaan saakka.

 

Ville ei kuitenkaan halunnut jatkaa tässä asennossa pitkään. Hän taputti hieman toista jalkaani ja päästin jalkani valahtamaan sivuille. Ville nousi päältäni ja käänsi minut kyljelleni. Hän asettui itse kyljelleen taakseni. Tunsin hänen kalunsa pakaroitani vasten. Hänen toinen kätensä asettui lantiolleni ja toinen kätensä tarttui hänen kaluunsa etsien sille oikeaa kohtaa. Nostin hieman päällimmäistä jalkaani ja Villen terska löysi oikealle kohdalle. Mies työnsi lantiotaan eteenpäin ja terska painui takaapäin pilluuni. Ville kiersi kätensä tiukasti vyötärölleni ja puristi minut itseään vasten. Hänen lantionsa alkoi liikkua rytmikkäästi edestakaisin. Miehen huulet tutkivat jälleen niskani hiusrajaa saaden hengitykseni muuttumaan huohotukseksi. Välillä Villen lantio liikkui kiivaasti saaden minut voihkimaan. Miehen huulien hellät hyväilyt niskassani saivat minut himosta sekaisin. Yritin puskea itseäni miehen lantiota vasten, mutta hän piti tiukasti tilannetta otteessaan selvästi nauttien siitä, että olin niin kiihottunut. Hän kuiskasi käheästi korvaani: "Hiero pilluasi, mä haluan, että sä saat."

 

Totellen miehen komentoa vein käteni jalkojeni väliin. Jouduin siirtämään hieman jalkojani, jotta sain sormeni klitorikselleni. Villen työnnöt olivat rauhallisia, mutta rytmikkäitä. Aloin hieroa klitoristani pyörivin liikkein samalla, kun mies suuteli niskaani. Tunsin himon kouraisut syvällä vatsassani ja pienet sykäykset lantiossani, jotka kertoivat minun olevan jo orgasmin partaalla. Keskityin omien sormieni ja Villen kalun liikkeeseen, jotka yhdessä kuljettivat minua kohti laukeamista. Kuulin äänen korvani juuressa: "Anna mennä, mä haluan tuntea, kun sä saat." Sanat olivat kuin sähköisku ja voihkaisin: "Mä tulen..." Sanat muuttuivat pidätellyksi voihkeeksi ja pillussani sykkiväksi orgasmiksi, joka supisteli Villen kalun ympärillä. Pilluni supistellessa Villen lantio alkoi takoa minua vasten ja miehen hengitys muuttui puuskutukseksi, jonka seasta erotin: "..sä tunnut hyvälle... mä en kestä enempää..." Kumea murahdus ja nopeiden työntöjen sarja saivat miehen laukeamaan.

 

Ville puristi edelleen minua itseään vasten ja muutama työntö pohjaan asti sai minut vielä vinkaisemaan. Hän suuteli niskaani viimeisen työnnön aikana ja jäi hetkeksi paikalleen. Tunsin sisälläni hänen kalunsa nytkähtelevän, kun jännitin aavistuksen pilluni lihaksia. Mies murahti ja hellitti hieman otetaan vyötäröstäni, mutta pitäen edelleen minua lähellään. Pitkään hän ei voinut siinä maata, joten hetken levättyään hän veti laskeutuvan kalunsa ulos minusta pitäen samalla huolellisesti kiinni kondomista. Hän veti kondomin pois kalunsa päältä ja solmi käytetyn kondomin tottuneesti. Ville pudotti kondomin lattialle sängyn viereen ja kaivoi housujensa taskusta nenäliinan, jolla pyyhki kalunsa ennen kuin kääri kondomin sen sisään. Nyytin hän jätti lattialle ja asettui takaisin sänkyyn. Ville veti minut lähelleen ja veti peittoa jaloillemme. Hän hengitti niskaani ja hänen kätensä lepäsi lanteillani. Suljin silmäni ja nautin miehen vartalosta itseäni vasten. Juuri unen rajalla tunsin pakaroitani vasten olevan kalun nytkähtävän uudelleen. Pieni hymy nousi huulilleni, kun Villen käsi alkoi uudelleen silittää kylkeäni.