Silloin oli uusi vuosi. Vuosituhat oli vaihtunut jo edellisenä vuonna ja tällä kertaa en ollut keksinyt mitään järkevää tapaa juhlistaa vuoden vaihtumista. Päätin siis lähteä ystävieni kanssa baariin. Ilta sujui rauhallisesti, pelasimme biljardia ja joimme. Katselimme ja arvioimme miehiä, joita kuljeksi baarissa ja yritti tulla juttusille. Minun katseeni vangitsi mies, jolla oli pitkä takatukka. Hän oli pukeutunut farkkuihin ja nahkatakkiin, oli selvästi jo ottanut jonkin verran. Hän tuli puhumaan kanssani ja johdatteli aiheita puolesta toiseen. Flirttailumme muuttui selvästi eroottisempaan suuntaan, kun kellon viisarit lähestyivät aamuneljää. Pienen humalatilan kannustamana tartuin miehen tarjoukseen lähteä jatkamaan juttelua hänen asunnolleen, kymmenen kilometrin päähän. Mies tilasi taksin ja kohta jo istuimme mustan Mersun tilavalla takapenkillä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Auto kaarsi kerrostalon sisäpihalle ja mies maksoi mittarin mukaisen summan. Nousin autosta ja kiitin kuljettajaa. Mies kiersi auton ympäri kerrostalon ulko-ovelle ja kaivoi avaimet farkkujensa taskusta. Hän meni sisään ovesta ja piteli sitä, jotta minäkin pääsin rappukäytävään. Mies käveli edeltä hissin ovelle ja piteli sitä auki. Hän valitsi kerroksen ja odotimme hiljaisuudessa hissin nousevan ylös. Huojahdellen se pysähtyi ja mies tuuppasi oven auki edellään. Hän harppoi reippaasti vielä pari askelmaa ylös ja avasi oven käytävän vasemmalta puolelta. Hän piteli sitä auki ja astuin uteliaana miehen yksiöön.

 

Asunto oli siisti, poikkeuksellisen siisti poikamiehen asunnoksi. Ovesta vasemmalla oli kylpyhuone, kylpyhuoneen seinustaa vasten oli parisänky. Kirjahylly, sohvat ja sohvapöytä oli aseteltu siten, että huoneessa oli hyvä katsella tv:tä. Keittokomero oli sen verran tilava, että sinne mahtui pöytäkin. Katselin ympärilleni ja kehuin miehelle hänen asuntonsa siisteyttä. Mies hymähti ja mutisi jotain. Hän kaivoi jääkaapistaan esille yhden oluen ja siiderin. Hän ojensi siideripullon minulle ja korkkasi itse oluen. Istuin toisen sohvan reunalle ja pyörittelin siideripulloa käsissäni. Mies istui viereeni.

 

Puheenaiheet muuttuivat eroottisempaan suuntaan nyt, kun olimme kahden kesken. Mies kertoi, että hän ei ollut koskaan kokeillut peppuseksiä. Se olisi kuulemma kiinnostanut häntä, mutta yksikään nainen ei ollut sitä suostunut harrastamaan. Hymyillen totesin, että olin kyllä harrastanut sitäkin. Kerroin hänelle omista kokemuksistani sen suhteen ja painotin, että siinä piti olla rauhallinen ja noudattaa annettuja neuvoja. Mies alkoi vihjailla, että sitä olisi hauskaa kokeilla. Nauroin hänelle, että en edes tuntenut häntä vielä tarpeeksi normaalinkaan seksin suhteen. Mies kumartui lähemmäksi ja suuteli minua.

 

Olin yllättynyt, mutta en pistänyt vastaan. Miehen huulet tuntuivat miellyttäviltä ja suudelma hieman varovaiselta. Hänen huomatessaan, etten pistänyt vastaan, hän suuteli minua vaativammin. Varovasti vastasin hänen huuliensa esittämään kutsuun ja suljin silmäni. Tuntui siltä, että tuntoaistini muuttui tarkemmaksi, kun silmäni olivat kiinni. Miehen huulet painuivat huuliani vasten voimakkaasti ja hänen kätensä alkoivat hyväillä selkääni. Laskin siideripullon kädestäni lattialle, se kaatui ja kieri sohvan alle. Mies painoi minua makuulle. Annoin hänelle periksi ja pian makasin sohvalla miehen suudellessa kaulaani, leukaani ja huuliani kuumeisesti. Hengitykseni muuttui huohotukseksi aina, kun miehen huulet löysivät lähelle korvaani. Hänen kätensä hyväilivät välillä rintojani vaatteiden päältä ja välillä lantioni kaarta.

 

Mies lopetti suutelemisen ja veti minut pystyyn. Päässäni pyöri hieman, sillä olin ehtinyt kuitenkin juoda jonkin verran ja nopea nouseminen saa muulloinkin aikaan pientä huimausta. Mies veti minut itseään vasten ja tunsin hänen farkkujensa etumuksen läpi jotain kovaa. Painauduin tiukemmin kiinni mieheen ja liikuttelin itseäni häntä vasten. Miehen kädet hapuilivat paitani helmaa ja työntyivät sen alle. Tunsin lämpimän käden kulkevan selkääni pitkin ja toisen käden tunsin nostavan paidan helmaa ylemmäs.

 

Tiedostin, että mies oli varsin kiihottunut jo valmiiksi, joten laskin toisen käteni alas ja aloin hangata voimakkaasti hänen sisäreittään housujen päältä. Aina välillä annoin käteni nousta miltei hänen kovaksi paisuneelle kalulleen, mutta yritin välttää sitä parhaani mukaan. Lopulta mies sai ujutettua paitani niin ylös, että minun oli pakko antaa hänen riisua se kokonaan. Nostin käsiäni ja mies veti paidan päältäni. Hän painoi kasvonsa saman tien lähelle kaulaani ja hänen huulensa osuivat rinnalleni. Hän imaisi siihen jäljen. Voihkaisin, kun tunsin kipua kohdassa, jota mies imi. Samalla tartuin itse miehen kaluun reippaalla otteella housujen päältä. Mies ähkäisi ja päästi huulensa irti ihostani. Vilkaisin alaspäin ja näin oikeassa rinnassani tumman läikän, johon oli tulossa selvästi pieni mustelma.

 

Mies tarttui käsivarsiini ja otti pari askelta eteenpäin, pakottaen minut hoippumaan edellään saman verran taaksepäin. Onneksi olin jättänyt korkokenkäni eteiseen. Sitten, aivan varoittamatta, mies tuuppasi minua taaksepäin ja kaaduin sängylle. Sänky oli sen verran korkea, että jalkani jäivät roikkumaan sen laidalta alas. Mies kiipesi nelinkontin päälleni ja alkoi suudella kiihkeästi rintojani, kaulaani ja vatsaani. Hänen toinen kätensä yritti repiä housujani alaspäin, mutta tuloksetta. Hänen huulensa etsivät kaulaltani paikkoja, jotka saivat minut voihkimaan ja aina silloin tällöin hän imaisi nännini suuhunsa. Lopulta hän ei jaksanut enää repiä housujani yhdellä kädellä, vaan lopetti suutelemisensa ja tarttui molemmin käsin housuihini. Hän nykäisi ne alas ja samaa vauhtia veti ne kokonaan jaloistani. Housut lensivät lattialle.

 

Mies asettui käsiensä varassa päälleni kuin lähetyssaarnaaja-asennossa on tapana. Hän painoi itsensä minua vasten ja pyöritti lantiotaan. Tunsin hänen housujensa kankaan hankaavan häpyäni, kun mies liikkui päälläni. Hän tuijotti minua silmiin hieman vihaisen näköisenä, mutta päättelin sen kuuluvan hänen ilmeeseensä.

 

Olin kiihottunut. Mies nousi päältäni ja alkoi riisua omia vaatteitaan. Hänen paitansa ja housunsa lensivät lattialle ja mies istui viereeni sängylle. Hän kehotti minua hyväilemään itseäni. Katsoin häntä kysyvästi ja hänen nyökättyään vein vasemman käteni jalkojeni väliin. Vaivattomasti ujutin etusormeni klitorikselle ja aloin hitaasti pyöritellä. Pidin silmiäni tiukasti kiinni ja keskityin vain omaan tunteeseeni. Tunsin miehen tarttuvan toiseen rintaani ja puristelevan sitä hellästi samalla, kun etusormeni teki pientä, nopeaa liikettä klitoriksellani. Päästin pienen vingahduksen. Raotin hieman silmäluomiani ja vilkaisin nopeasti miestä. Hänen katseensa oli kiinnittynyt pilluuni ja toisella kädellään ja näytti hierovan omaa kaluaan. Puristin silmäni takaisin kiinni ja jatkoin oman käteni liikuttamista.

 

Hetken kuluttua tunsin pientä sykettä sisälläni. Orgasmi oli tulossa, olin aivan varma siitä. Voihkaisin hiljaa: ”Minä saan kohta.” Mies irrotti otteensa rinnastani ja käski minun hidastaa hetkeksi tahtiani. Kuulin, kuinka mies rapisteli muovia, sitten kuului repeytyvän pakkauksen ääni. Mies oli kaivanut esille kondomit. Raotin jälleen silmäluomiani ja vilkaisin miestä. Hän tuijotti edelleenkin tiukasti pillussani pyörivää sormea ja samalla hän tottunein ottein asetteli kondomia kalunsa päälle. Nopealla liikkeellä hän sai kondomin rullattua alas asti ja näin hänen nuolaisevan omaa kämmentään. Sylkisellä kädellään hän hieroi kondomin peittämää kaluaan ilmeisesti liukastaen sitä tällä tavalla. Suljin jälleen silmäni.

 

Mies siirtyi sängyllä jalkojeni väliin. Hän tarttui toiseen nilkkaani ja veti jalkojani erilleen. Kun sormeni lopetti liikkeensä, mies käski minun jatkaa. Hieroin nyt klitoristani rauhallisesti, kiduttavan hitaasti. Tunsin kumin peittämän elimen vasten häpyhuuliani ja pienen epävarmuuden hetken jälkeen miehen lantio työntyi hieman lähemmäs. Sormeni liike pysähtyi hetkeksi. Huokaisin kovalla äänellä ja mies painoi itseään syvemmälle sisälleni. Mies kehotti jälleen minua jatkamaan itseni hieromista. Miehen lantio painautui nyt omaani vasten, joten jouduin hetken hakemaan hyvää asentoa kädelleni. Lopulta kuitenkin löysin hyvän asennon ja nyt aloin sormellani pyöritellä klitoristani mahdollisimman rytmikkäästi.

 

Mies oli hetken paikoillaan sisälläni. Sitten hän hitaasti vetäytyi taaemmas ja painautui taas lähemmäs. Nyt tunsin sisälläni huomattavan voimakkaina orgasmin ensimmäiset aallot. Kuiskasin uudelleen miehelle: ” Minä saan ihan kohta.” Mies alkoi liikkua hieman nopeammin, mutta antoi minun kuitenkin itse edelleen hieroa klitoristani. Pidätin hengitystäni, kun lantioni sisällä alkoi sykkiä. Ensimmäiset orgasmin supistukset saivat miehen pysähtymään, mutta vain hetkeksi. Kun hän näki kasvoni ja kuuli suustani tulevan vaikerruksen, hän kiihdytti työntöjään. Hetken päästä minun orgasmini oli ohi ja voihkeeni muuttui tasaisemmaksi miehen työntöjen tahdissa. Avasin silmäni ja näin miehen hymyilevän minulle samalla, kun hänen lantionsa nousi ja laski päälläni. Hän hidasti tahtiaan ja kysyi: ”Saanko mä panna sua perseeseen?”

 

Silmäni rävähtivät auki. En ollut todellakaan ajatellut, että alkaisin sellaiseen leikkiin. Miehen kalu kuitenkin teki hyvää sisälläni, enkä osannut ajatella siinä kohtaa yhtään hyvää syytä kieltäytyä asiasta. ”Jos sä teet niin kuin mä käsken, niin kai se sitten voi olla ihan ookoo.” Mies hymyili ja suuteli minua huulille. ”Mitä mun täytyy tehdä?” hän kysyi ja nousi pois päältäni.

 

”Onko sulla mitään liukuvoidetta tai jotain sellaista, mitä siinä voi käyttää?” kysyin nousten itsekin istumaan sängylle. Mies kaivoi hetken aikaa kirjahyllyn laatikkoa ja näytti sitten voitonriemuisena jotain voidetuubia. ”Toi käy ihan hyvin”, sanoin ja käännyin kontalleni. ”Sun pitää ensin lämmitellä peppua. Laitat sitä liukkaria vähän omalle sormelles ja sitten levität tohon peppureiälle.” Mies kiersi tuubin korkin auki ja puristi hieman voidetta etusormelleen. Varovasti hän levitti kylmältä tuntuvaa ja eucalyptukselle haisevaa voidetta peppureiälleni. ”Sitten tosi varovasti yrität painaa sen sormes siitä sulkijalihaksen puristuksesta sisään.” Mies teki jälleen työtä käskettyä ja hitaasti tunsin hänen sormensa painuvan peppuuni. ”Liikuttele sitä pikkusen siellä, että ne liukkarit leviää siihen sulkijalihaksen kohdille ihoon.” Purin lievästi huultani, kun miehen sormi alkoi liikahdella pepussani ja levittää liukuvoidetta ohjeideni mukaan.

 

”Nyt sä voit ottaa sen sormes sieltä pois ja laittaa liukkaria kumin päälle. Katokin, että se muna on kunnolla liukastettu. Muuten se ei nimittäin mene sisälle”, sanoin ja asetuin itse parempaan asentoon. Mies puristi jälleen voidetuubia ja alkoi hieroa kondomin päälle liukastetta. Kun hän oli omasta mielestään valmis, hän kysyi: ”Okei, mitä mä nyt teen? Tuunko tähän sun taakse vai?” Hymähdin myöntävästi ja odotin, että mies pääsi polvilleen taakseni. ”Nyt sitten, asetat sun terskan siihen peppureikää vasten, MUTTET TYÖNNÄ SITÄ YHTÄÄN! Pysyt vaan paikallas ja odotat.” Mies murahti myöntyvästi ja asetti terskansa peppureikääni vasten. ”Miten tää niinkun toimii?” mies kysyi. ”Kun sä pysyt vaan siinä paikallas, se uppoaa sinne itsekseen sen sulkijalihaksen ohi,” sanoin ja päästin pienen ähkäisyn, kun tunsin terskan painautuvan hieman sulkijalihasta vasten.

 

Hetken aikaa olimme paikoillamme ja terska painoi sulkijalihasta. Sitten, aivan yllättäen tunsin sulkijalihaksen antavan hieman myöten. ”Älä työnnä yhtään, odota,” sanoin miehelle ja keskityin itse rentouttamaan sulkijalihasta. Voisi sanoa, että se oli samanlainen tunne kuin olisi yrittänyt vääntää ulospäin jättimäistä ulostetta. Äkkiä lihas antoi kunnolla periksi ja miehen terska upposi sen ohi. Huokaisin kovalla äänellä ja työnsin itse peppuani lähemmäs miestä. ”WOW!” mies ähkäisi. ”Mä en ole koskaan ennen pannu ketään perseeseen, mutta tää on tosi makee tunne!”

 

Painoin pääni patjaa vasten ja työnsin vasemman käteni vatsan alta jalkojeni väliin. Hieroin klitoristani rauhallisesti ja kehotin miestä liikkumaan ensin todella rauhallisesti. Mies tuntui epäröivän hieman, mutta alkoi sitten hyvin varovasti liikuttaa lantiotaan. ”Vittu tää on makee tunne!” mies ähisi. En sanonut mitään, vaan keskityin hieromaan klitoristani nopeammin. Miehen kalu teki hyvää pepussanikin. Hieroin klitoristani nopeammin ja saatuani ääneni kulkemaan, sanoin: ”Anna mennä vaan.” Mies tuntui innostuvan kehotuksestani ja alkoi runnoa kaluaan peppuuni vauhdilla. En voinut hillitä huutoani, kun miehen kalu takoi peppureikääni. Huutoni tuntui yllyttävän miestä ja kuulin lopulta hänen puuskuttavan. ”Voi vittu, saatana!” mies huusi ja puristi tiukasti lantiotani, upottaen lyhyet kyntensä ihooni. Hän ähisi ja ärähteli hetken ennen kuin veti vielä kovana seisovan kalunsa ulos pepustani ja vetäessä käytetyn kondomin kalunsa päältä.

 

Polveni pettivät ja vajosin sängylle sikiöasentoon. Mies veti tottuneesti kondomin solmuun ja vei sen roskikseen. Kuulin hänen laskevan hanasta vettä ja juovan. Sitten hänen askelensa tulivat sängyn luokse ja hän sanoi: ”Toi oli mahtavaa. Mä en ole koskaan saanut mitään samanlaista. Sä on ihan uskomaton akka. Jääks tänne yöksi? Voitais ottaa aamulla uusiksi. Tai voit sä jäädä tänne pidemmäkski aikaa… Vaikka koko viikonlopuks…” Unisesti haukottelin myöntyvästi ja tunsin miehen alastoman vartalon painautuvan itseäni vasten, kun hän kiipesi sänkyyn. Mies veti peiton molempien päälle ja viimeinen, mitä kuulin ennen kuin nukahdin, oli hänen mutinansa: ”Sulla on vitun mahtava perse!”