Niskani olivat jumissa. Se on harvinaisen yleistä niillä ihmisillä, jotka tekevät päivätyönsä tietokoneen ääressä. Yritin venytellä niskaa saamieni jumppaohjeiden avulla. Taivutin päätäni kohti rintakehää ja vuorollaan molempia hartioita. Tulos oli täysin olematon. Tuntui jopa siltä, että niskani menivät enemmän jumiin. Huokaisten näppäilin viimeiset pari lyöntiä sähköpostiin ja odotin tutun kilahduksen kertovan, että viesti on toimitettu eteenpäin. Suljin selaimet, asiakirjat ja taulukot ja painoin viimeisen hyväksymisen koneen sulkemiselle. Nousin seisomaan ja kuuntelin koneen viimeisiä naksahduksia ja lopulta hiljentymistä haukotellen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kotimatka autolla oli tuskallinen. Pään kääntäminen sattui. Totesin mielessäni, että oli aika hakea esille hierojan numero, kunhan pääsisin ensin kotiin asti. Ulko-ovesta sisään päästyäni etsin saman tien puhelinluetteloa. Keltaisilta sivuilta löytyi paikallinen hieroja, jonka numeron valitsin puhelimellani. Puhelimeen vastasi matala, hieman käheä miesääni. Varasin itselleni seuraavalle aamulle ajan hierontaan. Miesääni tarkisti vielä lopuksi tietoni ja toivotti hyvää päivänjatkoa. Toisella kädellä niskaani hieroen kävelin jääkaapille etsimään syötävää.

 

Aamulla minulla oli kiire. Pikaisen suihkun jälkeen aamukahvit olivat jo valumassa, kun ovikello soi. Pikainen tarkistus ovisilmästä kertoi, että rappukäytävässä seisoi kokoontaitettavan hierontapöydän kanssa kalju mies. Aamutakin etumusta hieman nykäisten avasin oven ja pyysin miestä sisälle. Hän ojensi kätensä ja esitteli olevansa urheiluhieroja, Risto nimeltään. Risto oli ajellut hiuksensa kokonaan pois. Hän oli suhteellisen lyhyt minun silmiini, ehkä 175cm, mutta äärettömän lihaksikas. Hän alkoi olla sen kaliiperin miehiä, jotka minusta olivat treenanneet mauttoman paljon.

 

Risto levitti tottuneesti pöydän keskelle asuntoni olohuonetta. Hän asetteli sen tukevasti pystyyn ja levitti suojaksi pari suurta pyyhettä tavallisemman paperisen rullapyyhkeen sijasta. Laukustaan mies kaivoi esille jonkin purkin. Oletin sen olevan sellaista rasvaa, joka auttaisi sitten hieronnassa. Riston laittaessa pöytää valmiiksi otin itse kupillisen kahvia. Join kahvini mustana aamuisin, jotta en joutuisi laukkaamaan koko päivää vessassa. Jouduin nielaisemaan kiireesti loput kupillisestani, kun mies sai järjestelynsä valmiiksi ja näytti kädellään pöytää kohti. Laskin kupin keittiönpöydälle ja hieman nolona avasin aamutakkini ja asetuin hierontapöydälle vatsalleni.

 

Mies auttoi aamutakin kokonaan pois päältäni ja asetteli pyyhkeen takapuoleni päälle. Oloni oli huomattavasti mukavampi. Rennosti jutellen mies hieroi rasvaa käsiinsä ja alkoi sitten hieroa niskaani ja hartioitani. Risto kertoi olevansa syntyjään Ruotsista. Hän oli muuttanut äitinsä kanssa Suomeen joskus 70-luvulla, kun hänen vanhempansa olivat eronneet. Hän kertoi, miten oli ollut vaikeaa tottua asioimaan kaupoissa suomeksi ja myöhemmin opiskella ammatti suomen kielellä. Tarkalla kuuntelulla saatoin nyt erottaakin pientä ulkomaalaista korostusta hänen puheestaan, mutta en tarpeeksi, jotta olisin heti huomannut hänen olevan muualta kotoisin.

 

Miehen ääni oli miellyttävä. Hän puhui pehmeästi, muttei naismaisesti. Pieni käheys äänessä oli harvinaista kyllä seksikästä minun mielestäni. Yleensä en saanut mitään nautintoa kenenkään äänestä. Risto kuitenkin kuulosti mukavalta. Hän kertoili hyvin välittömästi asioistaan, kyseli välillä mielipiteitäni ja kehotti toisinaan siirtämään kättä tai jalkaa hieman. Välillä mies lisäsi rasvaa käsiinsä, kun hän siirtyi lihasryhmästä toiseen. Muutamaan otteeseen hän ihmetteli ääneen, kuinka olin saattanut antaa selkäni ja harteideni mennä tällä tavalla lukkoon. Hieman nolona yritin mutista jotain vastaukseksi, mutta Risto vain nauroi ja jatkoi hierontaa.

 

Jossain vaiheessa havahduin siihen, että Risto siirsi takapuoleni päällä olevaa pyyhettä hieman. Voimakkaat kädet hieroivat ristiselkäni lihaksia ja samalla osittain pakaroiden yläosaa. Selkääni kuumotti jo mukavasti hieronnan jäljiltä ja tunsin itseni harvinaisen rentoutuneeksi. Risto hieroi pohkeitani ja jalkojani, siirtyi ylemmäs takareisiin ja jälleen pyyhe siirtyi. Tällä kertaa takaisin ylöspäin. Olin aivan nukahtamispisteessä. Risto kuitenkin kehotti minua kääntymään selälleen hierontapöydälle.

 

Asetuin mukavasti selälleni ja Risto häveliäästi asetteli nyt toisenkin pyyhkeen ylävartaloni peitoksi. Suljin silmäni, kun miehen kädet alkoivat jälleen hieroa niskaani ja harteitani. Tosin tällä kertaa ote tuntui hieman kovemmalta. Pidin kuitenkin silmiäni kiinni ja vähitellen miehen miellyttävä ääni kuulosti loittonevan. Äkkiä havahduin säpsähtäen, kun tunsin kosketuksen kasvoillani. Risto oli siirtynyt hieromaan kasvoja ja varovaisin liikkein hän kosketti nyt otsaani. Minulta pääsi pieni helpottunut huokaus, kun tajusin, mitä tapahtui. Mies naurahti, että olin tainnut torkahtaa hengityksestä päätellen. Mutisin myöntävästi, että olin todellakin torkahtanut hänen hierontansa aiheuttamaan rentouteen. Risto näytti siltä kuin olisi nauranut sisäisesti.

 

Risto hieroi vielä hetken niskaani ja harteitani, kunnes oli lopulta valmis. Hän alkoi pyyhkiä käsiään pieneen pyyhkeeseen. ”Varmaankin sinulla osa noista niskaongelmista johtuu rintojen koosta”, hän sanoi selkä minuun päin käännettynä. Olin juuri noussut istumaan ja pyyhe oli pudonnut päältäni, joten vilkaisin hätäisesti miehen suuntaan. ”Niin, on se varmasti sitäkin”, sanoin yrittäen vetää pyyhettä suojakseni ja katsellen samalla, minne olin pudottanut oman aamutakkini. Huomasin vaatekappaleen sohvallani ja pöydältä lattialle pudottautuen kurotin ottamaan takin päälleni. Heitin edessäni pitämäni pyyhkeen hierontapöydälle ja puin nopeasti aamutakin ylleni. Kiinnittäessäni narua huomasin Riston keräilevän tavaroitaan kaikessa rauhassa. ”Ottaisitko kahvia ennen kuin lähdet?” kysyin ja astelin keittiöön päin. ”Kiitos, oikein mielelläni”, miehen ääni seurasi perässäni.

 

Toin keittiöstä kaksi kuppia käsissäni. Laskin kupit olohuoneen pöydälle ja hain vielä sokerin ja maidon. Risto joi kahvinsa kuitenkin mustana. Hänen silmänsä tuntuivat näkevän kaiken siitä huolimatta, että olin laittanut aamutakin päälleni. Hieman hämilläni laskin katseeni hänen silmistään ja punastuin. Ristolla oli vaaleat, miltei jään harmaat silmät. Niissä oli jotain kovaa, mutta paljon sellaistakin pehmeyttä, joka tuntui kutsuvan. Jotain arvoituksellista tuntui liikkuvan silmien takana.

 

Kun kahvit oli juotu, nousin keräämään kupit ja muut lisukkeet takaisin keittiöön. Olohuoneen pöytä oli matala, joten jouduin hieman kumartumaan keräillessäni tavaroita pöydältä. Risto istui näennäisen rennosti sohvalla, mutta huomasin hänen katseensa kohdistuvan aamutakin etumukseen, joka avautui hieman reilummin, kun olin kumartuneena. Laskin jälleen oman katseeni jokseenkin hämilläni ja keskityin ottamaan käsiini kaikki tavarat kerralla. Käteni tärisivät aavistuksen, joten jouduin todella keskittymään. Sain kuin sainkin kaikki käsiini ja pakenin keittiöön.

 

 Tiskipöytään nojaten yritin rauhoittua. Hengitin syvään ja ajattelin, että Risto piti minua täysin mielenvikaisena, kun tällä tavalla riehuin pitkin asuntoa. Hetken päästä kuulinkin Riston askeleet, kun hän tuli keittiön suuntaan. Nopeasti keräsin itseni ja sipaisin hiukset sivuun silmiltäni. Samalla hetkellä näin silmäkulmasta miehen ilmestyvän keittiöön. Käänsin katseeni mieheen ja samalla tunsin jälleen niskassani kipua. Ähkäisin ja vaistomaisesti nostin käteni niskaan. ”Vieläkö sinne sattuu? Odotas niin minä tunnustelen”, Risto sanoi ja käänsi minut selin itseensä. Hänen taitava kätensä löysi heti oikean kohdan niskasta ja alkoi hieroa. Tällä kertaa hänen otteensa oli turhankin tiukka. Yritin hieman karata miehen otteesta, mutta väistäminen aiheutti vain sen, että Risto kiristi otettaan. ”Tuo sattuu”, sanoin ähkäisten.

 

Riston ote ei hellittänyt. Niskasta tiukasti puristaen mies sai vedet kihoamaan silmiini. ”Sinä taidat olla vähän sellainen nainen, että kaipaisit kuria”, mies sanoi käheästi. ”Päästä irti!” älähdin ärtyneesti. Minua ei ollenkaan huvittanut leikkiä mitään. Risto ei kuitenkaan päästänyt irti. Hänen sormensa tuntuivat puristuvan vieläkin tiukemmin niskaani, kun hän alkoi kääntää minua kohti olohuonetta. ”Minä opetan sinulle, miten naisen tulisi käyttäytyä. Kävele, ettei tarvitse raahata”, mies ärähti. Pelästyneenä otin muutaman askeleen olohuoneeseen päin ja Risto piti huolen siitä, että suunta oli oikea. Hän tuuppasi minut kohti hierontapöytää, jota hän ei ollut vielä kasannut pois. Omasta laukustaan mies kaivoi esille muutaman huivin. Yhdellä huivilla hän näppärästi sitoi ranteeni yhteen.

 

Olin peloissani. En ollut ollenkaan innostunut tällaisesta touhusta. Olin lukenut kaikenlaisia kauhukertomuksia siitä, miten naisia on raiskattu kodeissaan ja pakotettu ihmiskauppaan mukaan. Kauhulla odotin, mitä Risto keksisi. Hän nostikin jalkani hierontapöydälle ja pakotti minut makaamaan sidottujen käsieni päälle. Hierontapöydän laukusta löytyi esille kaksi oudonnäköistä käsinojaa. Riston kiinnittäessä niitä paikoilleen pöydän jalkopäähän tajusin, että kyse ei ollutkaan mistään käsinojista. Nuo kaksi osaa oli tarkoitettu jaloille. Ne muistuttivat jollain hämärällä tavalla gynekologin tutkimuspöydän jalkatelineitä. Tosin näihin jalkani aseteltiin niin, että takapuoleni tuli selvästi hierontapöydän reunan yli ja jalkani oli tuettu polvitaipeista telineisiin. Risto sääti hieman telineiden korkeutta ja veti molemmat niin sivulle kuin ne sai.

 

Yhtäkkiä minä olin aamutakki päällä selälläni hierontapöydällä, kädet sidottuina selkäni alla ja jalat levitettyinä. Risto hymyili. ”Sehän sujui oikein hyvin tähän asti. Nyt minä annan sinun nauttia vähän lisää.” Mies käänsi hetkeksi minulle selkänsä ja penkoi laukkuaan. Laukusta tuli esille jälleen sama purkki, josta Risto oli ottanut rasvaa hierontaan. Nyt hän otti vain vähän sitä toiselle kädelleen ja hieroi sormiinsa. Hän laski purkin pöydän kulmalle ja käveli jalkopäähän. Hetken hän katseli paljasta pilluani, joka oli pöydän reunalla esillä. ”Minä katselinkin tuossa aiemmin, että olet ajellut kaikki pois. Tuollaisten narttujen kuuluukin olla karvattomia. Testataanpa vähän, millainen sinä oikeastaan oletkaan”, Risto sanoi. Samalla hänen sormensa painuivat sisälleni. Säikähtäneenä päästin parahduksen, mutta hierontarasva miehen sormissa liukasti tarpeeksi, jotta sormet saattoivat liukua sisälle vaivattomasti. ”Yllättävän tiukka”, mies sanoi keskustelusävyyn. ”Katsotaanpa, miten tämä kostuu.”

 

Riston kaksi sormea alkoivat liikkua edestakaisin sisälläni. Miehen vaaleat silmät tarkkailivat välillä kasvojani ja välillä jalkoväliäni. Hän tuntui huomaavan hengitykseni muuttumisen nopeammaksi ja raskaammaksi sekä punotuksen kasvoillani. Hän tuntui huomaavan senkin, että yritin vaivihkaa saada asentoni mukavammaksi ja käteni pois siteistä. Risto murahti jotain epäselvää, kun yritin siirtää käsiäni jälleen. Hänen sormensa lopettivat liikkeensä hetkeksi ja alkoivat sitten nopeammalla rytmillä liikkua uudelleen. Yllättävää kyllä sormien liike tuntui hyvältä, vaikka tilanne muuten olikin äärimmäisen pelottava ja kaikkea muuta kuin kiihottava.

 

”Sinähän olet näköjään helposti märkä, senkin narttu”, Risto sanoi vetäisten sormensa pois sisältäni. Olin hämilläni, peloissani ja ilmeisen kiihottunut tilanteesta. Miehen silmät välähtivät, kun hän tarkasteli sormiaan, jotka olivat vain hetkeä aiemmin olleet sisälläni. ”Nämä haisevatkin aivan sinulle, haista vaikka”, mies sanoi tuoden sormensa aivan nenäni alle. Haistoin todellakin hänen sormissaan oman hajuni. Se oli suolainen haju, joka sai minut levottomaksi. Toisella kädellään Risto tarttui leukaani ja puristi kovaa. Minun oli pakko avata suuni ja saman tien nuo äsken sisälläni olleet sormet olivat suussani. ”Ime niitä! Maista nyt, miltä sinä itse maistut”, hän murahti pitäen sormiaan suussani. Minun oli pakko imeä hänen sormiaan. Oma maku tuntui suussani vieraalta. Riston ilme kuitenkin tuntui vaativan, että tämä asia piti hoitaa huolella.

 

Hetken päästä Risto veti kätensä pois. Hän seisoi vieressä ja arvioi minua katseellaan. Hän tarttui aamutakkini vyöhön ja vetäisi sen auki. Aamutakkini valahti sivuille ja olin nyt alastomana miehen silmien alla. Arvioiden hän tarttui toiseen rintaani ja puristeli sitä samalla tavalla kuin minä puristelen kaupassa hedelmiä. Hän tarttui toiseenkin rintaani ja puristeli sitäkin. ”Sinulla on hyvät rinnat, mutta niitä pitäisi ehkä puristella vähän useammin.” Varoittamatta mies puristi tiukasti toisen nännini sormiensa väliin. Jälleen minulta pääsi pieni parkaisu. Risto nosti toista kulmakarvaansa aavistuksen verran ja puristi vielä tiukemmin. Nyt minulta pääsi jo kunnollinen älähdys. Ote sattui.

 

Risto päästi irti rinnoistani. Hän riisui rauhassa oman paitansa. Esiin tuli hyvin treenattu ylävartalo, liian lihaksikas minun makuuni. Seuraavaksi lähtivät housut, kaikki kerralla. Jälleen esille tuli selväpiirteisiä lihaksia. Jalkojen välissä oli hieman paisunut elin, joka ei ensi näkemältä ainakaan hätkähdyttänyt. Eräällä tavalla huokaisin sisimmässäni helpotuksesta, kun miehellä ei ollut mitään metrin halkoa. Toisaalta olin jollain tavalla hieman pettynyt. Jokin osa minusta siis todellakin tuntui toivovan tätä.

 

Mies hyväili omaa kaluaan tottuneesti kädellään. Toisella kädellä hän satunnaisesti silitti rintaani saaden nännin ponnahtamaan terhakkaasti pystyyn tai hipaisi pilluani tai klitoristani. Kun hänen erektionsa oli täydellinen, hän käveli jalkojeni väliin. Kuulin hiljaisen repeytymisen ääntä ja oletin miehen avanneen kondomin suojakääreen. Hetken päästä tunsin miehen asettelevan terskaansa pillulleni. Terska oli häpyhuulieni välissä ja lähti yhdellä työnnöllä painumaan sisälleni. Risto ei vaikuttanut ollenkaan lempeältä painautuessaan sisälleni niin syvälle kuin sai. Hän korjasi hieman asentoaan ja otti samalla kiinni jaloistani, jotka oli tukenut telineisiin.

 

Risto alkoi työnnellä kaluaan sisälleni kiivaalla tahdilla. Hän piti voimakkailla käsillään kiinni jaloistani. Kämmenet kiertyivät reisieni ympärille ja kuulin, miten miehen kivekset läiskähtelivät ihoani vasten. ”Sinä olet märkä, täydellinen narttu. Liukas ja tiukka juuri niin kuin pitääkin ja vieläpä valmiiksi olit poistanut kaikki karvatkin. Minä aion tehdä sinusta itselleni täydellisen nartun, jota käyn panemassa silloin, kun sattuu huvittamaan”, Risto kuiskaili pehmeällä äänellään koko ajan. Hänen työntöjensä rytmi sai lantioni sisällä pieniä aaltoja liikkeelle. ”Sinä et sitten laukea, ellen minä anna lupaa”, mies sanoi vaarallisesti ja puristi samalla toista nänniäni kovaa saaden minut jälleen ulahtamaan kivusta.

 

Kauaa Risto ei pystynyt ylläpitämään tahtiaan. Tunsin, että oma orgasmini oli lähellä, mutta mies ei siitä piitannut. Hän kiihdytti rytmiään äärimmilleen, kunnes alkoi puuskuttaa. Puuskutusta seurasi pieni vingahtelu ja lopulta mies äristen alkoi juntata kaluaan muutamalla kovalla työnnöllä sisälleni niin, että hänen lantionsa paukahteli minua vasten. Tunsin, miten Riston kalu sisälläni sykähteli hiljalleen. Oma kiivas hengitykseni alkoi laantua vähitellen ja tunsin jossain mieleni taustalla pienen pettymyksen vihlaisun. En ollut lauennut, vaikka olinkin nauttinut seksistä suunnattomasti. Risto vetäytyi ulos minusta ja katseli jalkoväliäni. ”Nyt sinun pillustasi näkee, että sitä on käytetty, mutta kohta se myös tuntuu siltä.”

 

Enemmittä puheitta Risto vetäisi lattiaa pitkin luokseen oman laukkunsa. Jostain sen uumenista hän kaivoi jälleen jotain. Tällä kertaa en nähnyt, mitä hän laukustaan otti esille. Ainoastaan tunsin, että jotain suhteellisen suurta ja kovaa painautui häpyhuuliani vasten. Risto levitti sormillaan häpyhuuliani ja löysi helposti oikean kohdan, johon tuo ilmeisen suuri väline alkoi painua. Rauhallisesti ja kiirehtimättä mies painoi tuota sauvaa sisälleni. Kun se selvästi oli painunut jonkin verran, Risto käynnisti sen. Sauva alkoi hurista matalasti ja väristä. Hetken päästä värinän lisäksi sauva alkoi pyöriä jostain kohtaa. Tunne oli uskomaton. Mies painoi hitaasti sauvaa syvemmälle. Lopulta jotain osui klitorikseenikin. Sauvassa oli erikseen klitoriskiihotin. Nyt Risto laittoi sauvan säädöt uudelleen ja piti sitä vain paikallaan. Tuntui aivan siltä kuin tuo sauva olisi rakastellut minua itsekseen.

 

Kauaa ei sekään riemu kestänyt. Risto sammutti sauvan ja veti sen ulos. ”Nyt nähdään, mistä sinä todella pidät”, hän sanoi matalasti ja jotain todella suurta painui häpyhuuliani vasten. Olin niin kiihottunut jo aiemmasta sauvasta, että en malttanut odottaa tätä. Risto kuitenkin oli liikkeissään rauhallinen. Hän hitaasti painoi sauvaa sisälleni ja tunsin, että tämä oli todella suuri. Mieleeni nousi jo paniikin sekainen hätä, että sauva ei mahtuisi, vaan repisi minut palasiksi. Kuitenkin, hitaasti ja varmasti sauva upposi sisälleni. Risto paineli hitaasti sauvaa edestakaisin saaden minut vinkumaan liikkeen tahdissa. Tunsin sisälläni sykähtelyn voimistuvan ja orgasmin, ihanan vapauttavan laukeamisen, lähestyvän.

 

”Muista, ettet sinä ole saanut lupaa laueta”, Risto kuiskasi aivan kuin olisi lukenut ajatukseni. En kuitenkaan voinut pysäyttää sykähtelyä lantioni sisällä. Hitaasti, mutta varmasti se lähestyi hetkeä, jolloin sen piti päästä purkautumaan. Yritin ajatella muuta, yritin purra itseäni huuleen. Yritin tehdä kaikkeni, jotta en laukeaisi ilman miehen lupaa, turhaan. Kun sauva liikkui hitaasti sisälläni, tunsin rajun orgasmin aaltojen pyyhkäisevän ylitseni. Vinkuminen muuttui voihkeeksi, kun pilluni yritti supistella jättimäisen sauvan ympärillä onnistumatta siinä juurikaan. ”Tästä seuraa sinulle myöhemmin rangaistus”, Risto sanoi vaarallisen matalalla äänellä. Hän kuitenkin veti sauvan pois sisältäni ja pakkasi sen laukkuunsa yhdessä muiden tavaroiden kanssa. Lopulta hän päästi jalkani alas telineistä ja pakkasi telineetkin laukkuun.

 

Risto nosti minut jaloilleen keskelle olohuonetta ja täysin minusta välittämättä alkoi pakata hierontapöytäänsä sen kuljetuslaukkuun. Rauhassa hän asetteli viimeisetkin tavaransa laukkuihin ja kääntyi sitten kohti ulko-ovea. ”Sinuna menisin suihkuun, jalkovälisi valuu jotain. Etkä muutenkaan taitaisi pitää siitä, jos naapurisi juuri nyt näkisivät sinut”, Risto sanoi ja alkoi kääntää oven kahvaa. ”Entäs minun käteni?” huudahdin voimattomana miehen perään. ”Mitä niistä?” mies kysyi. ”No kun ne ovat vieläkin sidottuina”, vastasin yrittäen näyttää hänelle. ”Minä kysyin, että mitä sitten?” Risto sanoi ja katsoi minua viileästi. ”Nartuilla ei ole varaa valittaa pikkuasioista.” Niine hyvineen mies aukaisi oven ja asteli ulos. Kuulin hänen viheltelevän portaikossa. Mietin, miten ihmeessä saisin käteni vapaiksi soittamatta apua.