Lähtiessäni opiskelemaan, muutin kauas miehestäni. Pitkä ero pelotti minua ja epäröin mielessäni sitä, kuinka suhteellemme kävisi. Ajaessani ensimmäisen kerran opiskelupaikkakunnalle mukanani välttämättömät varusteet kahden viikon elämiseen, olin hermostunut. Olimme mieheni kanssa olleet yhdessä vuoden verran ja yli kolme vuotta kestävä opiskelu tulisi verottamaan yhteistä aikaamme raskaalla kädellä. Kuitenkin, surustani huolimatta kaksi viikkoa kului suhteellisen nopeasti. Päivittäin soitimme mieheni kanssa toisillemme ja lähettelimme viestejä. Kahden viikon mentyä pakkasin tavaroitani autooni ja käänsin keulan kohti kotia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ajomatkaa oli reilusti päälle neljäsataa kilometriä. Soitin miehelleni matkalta useampaan kertaan, antaakseni väliaikatietoja. Mieheni kertoi siivonneensa ja järjestelleensä asioita tuloani varten. Olimme kesällä muuttaneet keskelle remontoitavaa omakotitaloa ja sen puoleen järjestyksen aikaan saaminen oli vaikeaa. Ilmeisesti mies oli tehnyt asian eteen jotain. Meillä oli aina ollut vilkas seksielämä, johon kuului kokeiluja, joten odotin innoissani mieheni tapaamista. Kaksi viikkoa ilman hänen läheisyyttään, tuntui kovin pitkältä ajalta.

 

Laitoin ajaessani miehelle tekstiviestin. Olin vain muutaman kymmenen kilometrin päässä kotoa. Mies ei vastannut heti viestiini, mutta vastaus oli tullessaan hieman yllättävä: ”Oletko sä jo niin lähellä?” Olin olettanut, että mies oli aiemmista tiedoistani osannut laskeskella, milloin olen kotona. Nyt vaikutti kuitenkin siltä, ettei hän ollut tehnyt mitään, mitä oli aikonut. Minä en kuitenkaan voinut vaikuttaa tähän asiaan, joten ajelin tutuilla nurkilla ja lopulta kurvasin autoni kotipihaan. Miehen auto oli parkkeerattu pihalle ja sisältä näkyi valoa.

 

Olin jotenkin odottanut, että mieheni olisi ulko-ovella minua vastassa. Turha toivo. Kaivoin auton takapenkiltä suuren urheilukassini, muutamia muita pusseja ja nyssäköitä, ja lukitsin ovet jäljessäni. Pieni sininen autoni jäi pihalle lukittuna odottelemaan. Kiipesin ulkoportaiden askelmat ylös ja painoin oven kahvaa. Ulko-ovi ei ollut lukossa, joten avasin seuraavankin oven ja astuin pieneen eteiseen. Suljin ovet ja avasin seuraavan oven. Kolmannen oven takana oli vihdoin keittiö. Laskin kassini lattialle ja silitin vastaani juoksevaa kissaa. ”Hei!” hihkaisin keittiöstä kuulostellen vastausta.

 

Oikealta, yhdistetystä makuu- ja olohuoneesta kuului mieheni ääni: ”Hei rakas!” Ihmettelin edelleen, miksei mies tullut keittiöön minua tervehtimään, mutta annoin asian olla. Jos hän ei halunnut tulla tervehtimään minua keittiöön, odottakoot. Riisuin ulkotakkini, kenkäni ja kaivoin astiakaapista juomalasin itselleni. Laskin hanasta kylmää vettä ja nautinnollisesti join lasillisen. Huokaisten syvään lähdin katsomaan, minne mieheni oli jäänyt.

 

Olohuoneen pidempi sohva oli sijoitettu näköesteeksi. Sen takana lattialla olivat sängynpatjat. Olimme muutossa heittäneet vanhan vanerisen sängynrungon pois, eikä huonekaluliike ollut vielä toimittanut tilaamaamme sängynrunkoa tilalle. Näin mieheni jaloista pienen vilahduksen, kun vilkaisin sohvan takana olevia patjoja. ”Sä vaan täällä makaat, etkä tullut ollenkaan auttamaan”, sanoin äkäisesti ja kävelin lähemmäs sohvaa. Jäin hämmästyneenä katsomaan eteeni avautuvaa näkymää. Patjoilla makasi mieheni aivan alasti. Hänellä oli yksittäinen punainen ruusu kalunsa päällä ja mies hymyili leveästi. ”Tervetuloa kotiin, rakas. Mulla on ollut sua ikävä.”

 

Laskeuduin polvilleni patjalle, enkä voinut olla hymyilemättä. Tämä oli aivan uusi ja erilainen tapa tervehtiä. Varovasti nostin ruusun pois mieheni päältä ja asetin sen ikkunalaudalle. Ruusun varressa näytti olevan kohtuullisen paksut piikit, enkä halunnut kaivella niitä pois epäsopivista paikoista. Nojauduin käsieni varassa mieheni ylle ja suutelin hänen pehmeitä huuliaan. Maistoin miehen polttaneen vastikään tupakan ja pesseen hampaansa. Hän tuoksui muutenkin saippualle, joten uskoin hänen käyneen suihkussa hetkeä ennen kuin minä kaarsin pihaan. Hänen hiuksensa olivat vielä märät. Mieheni tarttui molemmilla käsillään poskiini ja veti päätäni lähemmäs, saadakseen itselleen tilanteen hallinnan. Painauduin lähemmäs häntä. ”Anna mä käyn ensin vessassa”, kuiskasin vaimeasti miehelleni ja hän hellitti otteensa.

 

Nopeasti kävin vessassa ja huuhdoin käteni, kasvoni ja oman häpyni. Olin istunut koko päivän autossa, enkä todellakaan ollut kaikkein seksikkäimmässä kunnossa hygienian osalta. Pikainen vesipesu kuitenkin paransi omaa oloani ja kuivattuani itseni pyyhkeeseen, palasin patjojen luo. Mieheni oli hyväillyt itseään poissa ollessani ja hänen elimensä oli jo alkanut paisua ja terhakkaasti nostaa päätään. Hymyilin miehelleni ja istuin patjalle hänen viereensä. Mies kohottautui ylös ja kääntyi minua kohden. Hellästi, mutta päättäväisesti, hän painoi minut makuulle ja hänen huulensa koskettivat omiani. Suudelmien lomassa mies hitaasti painautui päälleni.

 

Mies lopetti suutelemisen ja katsoi minua hellä ilme silmissään. Hän laski kämmenensä rinnoilleni ja hyväili niitä paidan läpi. ”Mä olen kaivannut sua vierelleni. Ja olen mä kaivannut näitäkin”, hän sanoi. ”Olen mäkin kaivannut sinua.” Miehen kämmenet hieroivat rintojani paidan päältä. Hänen ilmeensä muuttui sulkeutuneemmaksi ja katse omistavaksi. Käyttäen hieman ronskimpia otteita, mies veti paidan yltäni. Rintaliivien hakaset saivat saman tien antautua miehen sormien edessä ja pian makasin miehen edessä ylävartalo paljaana. Miehet lämpimät kämmenet hieroivat rintojani. Ne asettuivat välille kuppeina rinnoilleni peittämään nännejä ja välillä mies hieroi rintojani kuin pullia pyörittelevä leipuri. Mies liu’utti sormiaan rinnoillani ja jätti nännini etu- ja keskisormiensa väliin puristaen niitä voimakkaasti. Ähkäisin nännien joutuessa puristukseen, mutta mies ei tuntunut huomaavan.

 

Hitaasti mies irrotti katseensa rinnoistani ja kehotti minua riisumaan housuni. Hän itse nousi pois patjoilta ja käveli kirjahyllyn baarikaapin kohdalle. Ovien takaa hän kaivoi esille jonkinlaisen pienen pullon. Se kädessään hän käveli takaisin ja laskeutui jälleen polvilleen patjoille. Olin saanut housuni pois ja makasin rauhallisesti hengittäen selälläni. ”Laita silmät kiinni, äläkä avaa niitä”, mies sanoi. Uteliaana suljin silmäni ja odotin. Kuulin, kuinka pienen pullon korkkia kierrettiin auki, muoviset kierteet pitivät pientä kahinaa. Sitten tunsin ensin rinnoillani ja sitten vatsallani kylmän nesteen. Henkäisin nopeasti, kun neste tuntui jäiseltä lämpimällä ihollani. Mies kuitenkin laski kämmenensä rintojeni välissä olevaan nesteeseen ja alkoi hieroa sitä ihooni. Neste tuoksui voimakkaan mausteiselle, mutta hyvälle. Se oli eksoottinen tuoksu, joka tuntui kiihottavan tuntoaistianikin. Miehen kämmenet liukuivat ihoani pitkin levittäen hyvää tuoksua ja lämpiävää nestettä joka puolelle. Pullossa oli siis hierontaöljyä.

 

Kädet hieroivat öljyä ensin rintoihini. Sitten ne siirtyivät pitkin öljyvanaa alemmas, vatsalle. Siinäkin miehen kädet tekivät sujuvasti hierovia liikkeitä levittäessään öljyä iholleni. Tunsin vartaloni reagoivan miehen viipyilevään kosketukseen ja nuolaisin kevyesti huuliani. Miehen kädet hieroivat jälleen hieman alempana, alavatsallani ja sileäksi ajellulla häpykummullani. Sitten kädet nousivat hetkeksi irti ihostani ja kuulin miehen ojentavan jonnekin kauemmas. Jälleen tunsin viileän nesteen valuvan iholleni, tällä kertaa suoraan pillulleni. Nyt miehen toisen käden sormet olivat heti sivelemässä öljyä oikeaan kohteeseen. Miehen käsi irtosi ihostani uudelleen hetkeksi, kun mies taivutti jonnekin kauemmas ja laittoi hierontaöljypullon sivuun.

 

Nyt miehen molemmat kädet alkoivat hieroa ihoani, jota öljy liukasti mukavasti. Öljy lämpeni käsien alla ja sai ihoni kuumottamaan. Hierontaöljyn tuoksu oli päätä huumaava ja sai minut nauttimaan miehen kosketuksesta normaaliakin enemmän. Mies nousi ja olin jo avata silmäni. Mies sanoi kuitenkin: ”Eikun pidä nyt ne silmät kiinni vaan.” Puristin silmäni uudelleen kiinni ja tunsin, kuinka mies varovasti asettui istumaan rintakehäni päälle. Hän tarttui reippaalla otteella rintoihini ja asetti oman kalunsa niiden väliin. Hän alkoi liikutella lantiotaan edestakaisin ja puristi samalla rintojani yhteen. Hänen huokauksistaan saattoi päätellä, että hän nautti tunteesta, jonka rintojen välissä naiminen hänelle antoi. Mies vaihtoi välillä otettaan rinnoistani. Hierontaöljy oli liukastanut rintani sen verran hyvin, että hänen oli hankalaa saada niistä pysyvää otetta. Autoin häntä parhaani mukaan omilla käsilläni, puristaen rintojani yhteen. Mies työnsi lantiotaan eteenpäin mahdollisimman rauhallisin ja pitkin työnnöin. Hän ei kuitenkaan lauennut siihen, vaan hetken päästä irrotti otteensa rinnoistani ja otti tukea käsillään patjasta.

 

Mies oikaisi jalkansa minun jalkojeni väliin. Hänen hoikka vartalonsa ja kapea lantionsa painautuivat minua vasten. Tunsin selvästi, kuinka kiihottunut hän oli, kun hänen erektionsa tuntui alavatsaani vasten. Mies alkoi yllättäen hieroa vartaloaan minua vasten. Hän käytti hyväkseen sitä, että hierontaöljy oli liukastanut jo molempien ihon. Välillä hänen terskansa töytäisi kevyesti klitoristani ja lähetti matkaan pieniä väristyksiä sisälläni. Hänen painonsa tuntui rauhoittavalta päälläni ja nautin läheisyydentunteesta samalla, kun ihojen kitkaton liuku toistensa päällä sai minut kiihottumaan. Mies liu’uttautui jälleen pitkälle jalkojeni päälle ja alkoi liukua ylemmäs, kun hänen kalunsa solahti sisälleni.

 

Vaistomaisesti nostin lantiotani miestäni vasten ja huudahdin, kun miehen kalu kerralla painui sisälleni. Hierontaöljy kuitenkin oli liukastanut sitä niin hyvin, että lähinnä huudahdukseni johtui yllätyksestä. Mies ei tuntunut välittävän äännähdyksestäni, vaan painautui mahdollisimman syvälle. Tunsin hänen kiveksensä peppuani vasten ja hänen lantionsa painautui omaani. Mies nosti jalkojani hieman ja sai ne taivutettua itselleen mieleiseen asentoon. Jalkapohjani osoittivat kohti kattoa ja polveni olivat koukussa. Olin nostanut lantioni niin ylös, että selkäni oli kaarella. Mies painoi kevyesti, mutta päättäväisesti reisiäni kohti vatsaani, jotta asento olisi mahdollisimman hyvä. Hän asetti peukalonsa klitorikseni päälle ja hieroi sitä rauhallisesti.

 

Puristin edelleen silmiäni kiinni, kun tunsin miehen rauhallisesti liikuttavan lantiotaan. Peukalo klitoriksellani teki pyöriviä liikkeitä ja lähetti sisälleni nautinnon aaltoja. Tiesin kuitenkin kokemuksesta, että mieheni ei jaksaisi hieroa sitä tarpeeksi kauaa, joten vaistomaisesti ojensin käteni jalkojeni väliin. Mies nosti kätensä pillultani ja antoi minun asettaa omat sormeni klitorikselle ja aloittaa nopean rapsuttavan liikkeen, joka sai välittömästi lantioni sisällä aikaan värinää. Mieskin tuntui huomaavan, miten kiihottunut tilanteesta olin. Hän ei kuitenkaan hätäillyt, vaan liikkui rauhallisesti ja määrätietoisesti sisälläni.

 

Hengitin puuskuttaen. Välillä vinkaisin tahattomasti, kun lantioni sisällä tuntui paisuvan jättimäinen räjähdys, joka odotti oikeaa hetkeä laukeamiselle. ”Sano, kun sä tulet”, mies kuiskasi ja jatkoi rauhallista tahtiaan. ”Ihan kohta. Mä saan ihan kohta. Pane mua kovempaa”, sain soperrettua vastaukseksi. Miehen lantio alkoi tehdä pumppaavaa liikettään nopeammin. Hänen toinen kätensä hapuili rintojani, kun tunsin orgasmin tulevan. Pidätin hengitystäni hetken ja voihkaisin: ”Nyt, mä tulen nyt!” Samalla hetkellä tunsin painetta silmieni takana. Orgasmi tuntui räjähtävän samanaikaisesti joka puolella kehoani. Korvani alkoivat vinkua, ilma tuntui loppuvan ja pilluni supisteli miehen rytmikkäästi työntelevän kalun ympärillä.

 

Mies odotti rauhassa, että orgasmini loppui. Vasta sitten hänen lantionliikkeensä muuttui kiivaaksi takomiseksi. Nyt hän ei enää ajatellut sitä, miltä minusta tuntui, vaan hän tuntui haluavan tyydyttää itsensä. Puskin kaikilla jäljellä olevilla voimillani miestä vastaan. Hänen lantionsa takoi voimalla omaani ja tunsin pilluni hieman aristelevan, kun miehen rytmi oli niin kiihkeä. Hänen hengityksensä oli muuttunut puuskutukseksi, kuten minunkin hetkeä aiemmin. Mies tarttui lantiooni ja pusersi sitä pihtimäisellä otteella. Hänen lantionsa jysähteli minua vasten ja minusta tuntui, kuin hän olisi yrittänyt työntää kalunsa lävitseni patjaan asti. Lopulta hän murahti hyvin tukahtuneesti ja painautui tiukasti lantiotani vasten. Tunsin sykähtelyn sisällä pillussani, kun mies ruiskutti spermansa sisälleni. Hän veti vielä muutaman kerran itseään edestakaisin ennen kuin päästi ylävartalonsa painon päälleni.

 

Makasimme hikisinä ja saaneina päällekkäin. Kiedoin käteni mieheni ympärille ja haistelin hänen tuoksuaan. Nautin miehen painosta päälläni ja toivoin tilanteen jatkuvan ikuisuuden. Hetken päästä mies kuitenkin otti tukea käsistään ja kierähti sivulle. Käännyin itse kyljelleni ja painoin hellän suudelman mieheni huulille. Mies hymyili minulle raukeasti ja asetti toisen kätensä päälleni. Painauduin tiukasti miestäni vasten ja nyin kädelläni peittoa kevyesti molempien päälle. Miehestä huokui lämpöä, joka tuntui rauhoittavalta.