Kun oli vielä opiskelija, oli harvoin varaa lähteä todellisille lomamatkoille. Kesät tahtoivat mennä töissä rahaa keräten, eikä kasaan saatuja rahoja halunnut sijoittaa lomailuun silloin, kun tiesi talvella joutuvansa kuitenkin rahapulaan. Niinpä harrastin mieheni kanssa paljon automatkailua. Lähdimme perjantai-iltana autolla johonkin suuntaan ja ajelimme sunnuntaihin asti ympäri Suomea. Eräänkin kerran lähdimme ajamaan kohti Turkua. Suunta kuitenkin muuttui matkan varrella, kun näimme Puuhamaan kyltin. Kurvasimme Tervakosken suuntaan ja ajoimme ohi kyseisen lastenpuiston. Ihmettelimme, minkä ikäisille lapsille paikka oli oikeastaan tarkoitettu.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ilta muuttui vähitellen ajettaessa yöksi. Ympäristö muuttui ensin hämäräksi ja sitten pimeäksi. Auton ajovalot pyyhkivät tien pientareita pelästyttäen esiin muutamia jäniksiä ja yhden ketunkin. Aamuyöllä kahden aikaan silmiä kirveli ja päätimme pysähtyä jonnekin nukkumaan. Tien viitta näytti, että Tampereelle on matkaa enää muutama kymmenen kilometriä. Sinne siis ajoimme ja pysähdyimme Särkänniemen parkkipaikalle. Iso, vaaleansininen pakettimersu jyrähti pariin kertaan, kun sitä veivattiin parkkialueen kulmaruutuun. Pysäköityämme kävelimme huvipuiston portille katselemaan lippujen hintoja ja totesimme, ettemme taitaisi mennä sinnekään käymään. Hinta oli kovin korkea siitä paketista, jolla olisimme saaneet koko päivän siellä huvitella.

 

Pakettiauton takaovet olivat pensaikkoon päin ja pensaikon läpi rämpiminen sai minut ärtymään. Kuitenkin kiipesin auton perään ja mies tuli jälkeeni, lukiten oven tullessaan. Auton lattialle oli laitettu vanhat patjat. Olimme aiemmin käyttäneet autoa vastaavanlaiseen matkailuun ja tälläkin kertaa rullasimme auki makuupussit ja keräilimme ajon aikana sinne tänne sinkoilleet tyynyt paremmin pinoiksi. Autossa oli hieman viileää, joten riisuin vain kenkäni ja takkini ennen kuin asetuin makuulle toiselle patjalle. Mieheni jätti bootsinsa oven pieleen ja heitti nahkatakkinsa jonnekin takakulmaan. Hän saisi etsiä sitä aamulla. Hän asettui vierelleni kasvot minuun päin. Puhelimme hetken varsin hiljaisella äänellä. Mietimme, minne menisimme seuraavana päivänä. Kummallakaan meistä ei ollut asiasta ajatuksia vielä. Päätimme katsoa, mitä aamu toisi sen osalta tullessaan.

 

Havahduin äkisti siihen, kun mieheni painautui minua vasten. Minulla oli tuskallisen kuuma. Aurinko oli noussut ja nähtävästi me olimme pysäköineet auton juuri niin päin, että aamuaurinko osui siihen. Lämpötila oli varmasti lähempänä +30 astetta jo. Hivuttauduin varovasti pois mieheni kainalosta ja konttasin takaovelle. Napsautin lukon auki ja työnsin oven levälleen. Ihana, viileä ilmavirta pyyhkäisi sisään. Mies ärähti jotain unisesti, kun kaivoin kenkäni pois hänen altaan ja hivuttauduin pois autosta. Jätin oven hieman raolleen ja etsin katseellani suojaisinta mahdollista pensaikkoa. Kello ei ollut vielä edes kuutta ja minulla oli armoton vessahätä. Lopulta päädyin tarpomaan muutamia satoja metrejä edemmäs sopivan näköiseen pensaikkoon.

 

Palasin takaisin autolle haukotellen ja venytellen. Huomasin, että parkkipaikalle oli tullut muutamia muitakin autoja heti aamusta. Erään asuntoauton ovi oli auki ja oviaukossa istui hieman vanhempi mies tupakkaa poltellen. Hän nosti kättään tervehdykseksi ja minä tervehdin häntä takaisin. Hassua, miten ihmiset tervehtivät ventovieraita sillä perusteella, että yhteinen yöpaikka yhdistää heitä jollain tavalla. Kiipesin näissä mietteissä takaisin mersun perään ja pudotin kenkäni oven suuhun. Mies oli edelleen unessa tai ainakin torkkui. Tönin häntä hieman tehdäkseni itselleni tilaa ja käperryin hänen viereensä. Unisesti mies laittoi kätensä päälleni ja henkäisi korvaani. Pieni tahaton henkäys sai minut kiemurtelemaan. Mies puristi kätensä tiukemmin ympärilleni ja mutisi jotain aikaisesta aamusta ja unen tarpeesta.

 

Puolisen tuntia myöhemmin kyllästyin makailemaan ja nousin uudelleen ylös. Mies halusi edelleen nukkua, vaikka nyt autossa oli jo todellakin liian kuuma nukkumiseen. Minä siis kiesin auton etuovelle ja kiipesin istumaan apukuskin puolelle. Ruuvasin radion auki ja aloin kuunnella aamun uutisia. Kuulin miehen ärtyneen ääneen auton takaosasta. Häntä ei olisi kiinnostanut kuunnella vielä yhtään mitään. Hän ei kuitenkaan voinut asialle mitään. Uutisten jälkeen marssin takaisin auton takaosaan. Tällä kertaa vedin oven miltei kiinni ja vedin mieheltä makuupussin pois. Hän nurisi, mutta ei nostanut asiasta suurempaa meteliä, kun konttasin hänen päälleen istumaan.

 

Nojauduin eteenpäin ja suutelin miehen unisia huulia. Hänen suunsa kääntyi pieneen hymyyn, mutta silmät pysyivät vielä kiinni. Tunsin reisiäni vasten, miten hänen housuissaan nytkähti. Reaktiosta rohkaistuneena suutelin miestä hieman pidempään. Tunsin sisälläni pieniä väreitä, jotka enteilivät kiihkon syttymistä. Pitkä suudelma sai minut värisemään ja nousin miehen päältä. Mies yritti myös nousta, mutta käskin hänen jäädä makaamaan. Mies nojasi kyynärpäihinsä ja katseli, kun patjalla tasapainotellen vedin housuni alas ja viskasin ne auton nurkkaan. Huomasin, että mies availi samalla omien farkkujensa vetoketjua. Annoin hänen tehdä niin ja varovasti asetuin seisomaan miehen yläpuolelle, jalat molemmin puolin hänen päätään. ”Mä haluan, että sä nuolet mua pitkään”, sanoin hiljaa ja laskeuduin kyykkyyn mieheni kasvojen päälle.

 

Mies nuolaisi kuumalla, kostella kielellään pitkän lipaisun. Huokaisin nautinnosta ja otin käsilläni tukea edessäni olevasta auton seinästä. Mies tarttui käsillään reisiini, otti tukevan otteen, jotta en päässyt liikkumaan ja alkoi hitaasti tutkia kielellään pilluani. Hän suuteli klitoristani, näykki häpyhuuliani ja välillä pyöritti kevyellä kosketuksella kielenkärkeä klitoriksen ympäri. Puristin silmäni kiinni ja liikutin lantiotani aavistuksen edes takaisin, sen verran kuin miehen ote salli. Hän tiesi, että toisinaan lantioni nyki aivan holtittomasti puolelta toiselle, kun hän yritti nuolla. Voihkaisin, kun mies painoi suunsa kokonaan pillulleni ja imi voimakkaasti. Hänen kielensä pyöritti samalla hetkellä nopeasti klitoristani ja tunne sai minut tärisemään kiihkosta. Mies huomasi tämän ja painoi kielenkärkensä sisälleni. Hetken aikaa hän rakasteli minua kielellään saaden minut voihkimaan ja huokailemaan. Minä halusin kuitenkin saada hänen kalunsa sisälleni.

 

”Päästä irti”, sanoin ja nousin hieman tärisevin jaloin miehen kasvojen päältä. Hänen suunsa ympäristö kiilsi syljestä ja minun kosteudestani. Hänen silmänsä tuikkivat iloisesti, mutta samalla hän näytti ihmettelevän, mitä seuraavaksi. Avasin hänen farkkunsa kokonaan ja vetäisin niitä hieman alemmaksi. Lupaa kysymättä tartuin hänen kovaan kaluunsa ja nostin sen tanakasti pystyyn. Katsoin miestä kasvoihin alkaessani hitaasti istua ja ohjatessani samalla miehen elintä sisälleni. Mies nosti käsiään hieman tukeakseen minua polvista. Lopulta istuin miehen päällä hänen kalunsa tiukasti sisälläni.

 

Miehen kasvot eivät enää hymyilleet. Nyt hän näytti lähinnä keskittyneeltä. Hyvin hitaasti ja varovaisesti aloin nousta ja laskea miehen päällä. Hän siirsi kätensä polvilta rinnoilleni ja puristeli nyt niitä kovakouraisesti. Tunsin oman orgasmini lähestyvän. Tästä innostuneena aloin liikkua hieman nopeammin. Välillä nousin niin ylös, että miehen kalun varsi miltei loppui, välillä istuin niin alas, että tunsin kalun tapaavan pohjaan. Aloin pyörittää lantiollani pientä kahdeksikkoa ylös alas liikkumisen tahdissa. Mieheltä pääsi ähkäisyjä silloin tällöin ja ne saivat minut käymään kuumana. Taivutin pääni taaksepäin ja annoin pienen vinkunan purkautua huuliltani. Olin todella lähellä orgasmia, mutta jalkani alkoivat tuntua voimattomilta. Hidastin tahtia hetkeksi ja istuin miehen päällä paikallani. Mies tarttui nyt minua lantiosta ja nosti hieman ylemmäs. Tiesin, mitä hän halusi, joten otin hieman tukea seinästä ja jännitin jalkojani.

 

Mies alkoi nyt itse liikuttaa lantiotaan alhaalta ylös. Hänen kiihkeä rytminsä sai minut vinkumaan kovemmalla äänellä, suorastaan huutamaan. Kuulin, miten iho hakkasi toista vasten ja miehen hengitys muuttui junaa muistuttavaksi puuskutukseksi. Arvasin, että mies oli laukeamaisillaan. ”Lopeta! Minä haluan loppuun toisessa asennossa”, sanoin ja nousin aikailematta miehen päältä. Ilme miehen kasvoilla oli pettynyt. Käännyin kuitenkin selin mieheen ja asetuin toiselle patjalle kontalleni. Hetkessä mies oli takanani ja asetteli terskaansa häpyhuulieni väliin. Olin märkä, joten miehellä ei ollut ollenkaan vaikeaa päästä liukumaan sisälleni. Nyt hän ei enää kuunnellut mitään, vaan alkoi rytmikkäästi pumpata edestakaisin. Hänen kiveksensä hakkasivat pilluani ja miehen kädet lukitsivat lantioni paikoilleen.

 

Vaistomaisesti laskin etuvartaloni alas, painoin poskeni patjaa vasten ja aloin työntää vastaan. Tunsin sisälläni ensimmäisen pienen sykähdyksen, jota seurasi sarja suurempia sykähdyksiä ja lopulta orgasmi alkio supistella pilluani. Pidättämäni hengitys muuttui ulinaksi, joka ei tuntunut vaimentuvan millään. Mies hengitti kiivaasti nenän kautta ja ähisi välillä. Lopulta hänen lantionsa liike kiihtyi äärimmilleen ja nopeiden työntöjen jälkeen kuulin miehen ärähtävän. Samalla tunsin, miten hänen kalunsa sisälläni nytkähteli purkaessaan spermalastiaan pilluuni. Mies nojautui minuun pitäen edelleen sykkivää kaluaan sisälläni. Hän taputti kevyesti takapuoltani, kun henkäisin voimattomasti. ”Kaikki ok?”, hän kysyi. ”On”, sanoin vaimeasti poski edelleen patjaa vasten.

 

Hetken aikaa lepäsin miehen nojatessa minuun, mutta pakkohan meidän oli siistiytyä, joten mies nousi ja haki esille vessapaperirullan. Hän pyyhki kalunsa ja ojensi rullan minulle. Minä siistin yhtä lailla itseni ja totesin, että meidän pitäisi käydä jollain huoltoasemalla, että voisin hoitaa alapesun kunnolla. Mies naurahti ja kiskoi housut jalkaansa. Hän sytytti tupakan ja kiskoi bootsit jalkaansa. Mies hypähti ulos autosta ja kiersi auton eteen. Minä puin myös päälleni ja hypähdin ulos autosta. Suljin auton takaovet ja kiersin jälleen apukuskin puolelle. Kiipesin penkille istumaan ja aloin tarkastella karttakirjaa. Mieheni nousi kuskin penkille ja käynnisti auton. Diesel-moottori jyrähti käyntiin ja mies käänsi auton keulan kohti Tampereen keskustaa. Ensimmäinen huoltoasema löytyi välittömästi ja minun kipaistessani vessaan pesulle, mieheni osti kahvit.

 

Palasin vessasta terassille, jossa mieheni joi omaa kahviaan. ”Tiedätkö, siinä vähän matkan päässä olleen asuntoauton ovella istui joku vanha äijä. Se varmaan oli kuunnellut ja katsellut, mitä me tehtiin. Ainakin se virnuili siihen malliin”, mieheni sanoi. Pieni puna levisi poskilleni. Ilmeisesti kyseessä oli sama mies, joka oli nostanut minulle kättä aiemmin aamulla. No, olipahan sekin mies saanut jotain mietittävää.