Olin turhautunut. Viikon verran olimme menneet yhdessä sänkyyn joka ilta ja vain kääntäneet kylkeä hyvän yön toivotuksen jälkeen. Tiesin, että sinulla oli huolia. Työt painoivat päälle ja raha-asiat olivat rempallaan, mutta silti. Minä olisin halunnut huomiotasi. Olisin halunnut, että yön pimeydessä painaudut lähelleni, hyväilet hellästi kylkeäni, rintaani ja vatsaani. Olisin kääntynyt unisesti anteliaampaan asentoon ja antanut sinun kiihottaa minut äärimmilleen ennen kuin olisit työntynyt sisääni ja päästänyt minut piinasta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vaan ei, sinä käänsit kylkeäsi ja hetken päästä kuulin jälleen tasaisen hengityksesi muuttuvan raskaammaksi. Olit nukahtanut. Huokaisin hiljaa, ettet heräisi ja tuijotin pimeässä makuuhuoneessa paneelikattoa. Oksanjäljet näyttivät silmiltä, neniltä ja suilta. Kuviot muodostivat kasvoja, jotka tuntuivat nauravan minulle. Ärtyneenä suljin silmäni ja yritin nukkua. Ei toivoakaan.

 

Avasin silmäni uudelleen ja mietin, mitä tekisin. Jos laittaisin tv:n päälle, heräisit siihen. Jollain tavalla minun kuitenkin pitäisi saada paineeni purettua. Potkin peittoni sängyn jalkopäähän ja makasin alasti selälläni sängyllä. Makasit selkä minuun päin, enkä välittänyt edes tarkistaa nukuitko oikeasti. Hitaasti aloin hyväillä paljasta ihoani pimeässä. Suljin silmäni ja kuvittelin käteni kuuluvan jollekulle toiselle, tummatukkaiselle vieraalle miehelle, joka silmät pimeässä välkähdellen hyväili vartaloani. Käsi kulki pitkin rintani kaarta, tavoitti kyljen ja nostatti ihokarvani pystyyn. Pieni väristys kulki lävitseni ja purin kevyesti alahuultani.

 

Käsi siirtyi leikittelemään navan ympärille. Etusormi pyöritteli ympyröitä vatsan iholle ja palasi sitten ylös kyljelle ja rinnalle. Saatoin mielessäni kuulla kuvittelemani miehen huohotuksen, kun hän palavin silmin tarkkaili reaktioitani. Sormet puristivat hellästi nänniä ja saivat sen kohoamaan kovana ylöspäin. Kuvittelin miehelle pienen hymyn, joka lähetti jälleen väristyksiä lävitseni. Tiesin tuon haavemiehen haluavan minua. Halu näkyi hänen katseessaan ja sitä tihkui hänen ihostaan. Aivan kuin miehen jokainen solu olisi huutanut hänen himoaan. Nielaisin varovasti, kun käsi lähti laskeutumaan alemmas rinnaltani ja tavoitti vatsan.

 

Äkillinen tuhina ja kahahtelu saivat minut jäykistymään paikoilleen. Vaihdoit asentoa ja päädyit selin makuulle. Pyöräytin silmiäni mielenosoituksellisesti, koska tiesin, että hetken päästä kuorsaisit kuin asfalttikone. En kuitenkaan työntänyt sinua takaisin kyljellesi, koska olin kiinnostuneempi jatkamaan fantasiaani. Niin pian kun hengityksesi tuntui taas tasaiselta, annoin käteni jatkaa liikkumistaan alemmas vatsallani.

 

Sormet tavoittivat häpykummun. Hitaasti ja varovasti ne silittelivät paljasta ihoa. Avasin hieman jalkojani, jotta tummalla miehellä olisi parempi näkymä jalkoväliini. Sormet alkoivat liikkua vaativammin ja etsivät häpyhuulten välistä klitoristani. Löydettyään klitoriksen, sormet alkoivat hitaasti ja pehmeästi pyöritellä sitä. Painoin päätäni tyynyyn ja nostin aavistuksen verran lantiotani, jotta sormet pääsisivät juuri oikeaan kohtaan. Näin tummatukkaisen miehen silmien palavan ja pehmeiden huulien olevan aavistuksen raollaan. Sormet pyörivät määrätietoisesti klitoriksella ja saivat sisälläni väreilevät nautinnon aallot nousemaan.

 

Kuorsauksesi katkaisi ajatukseni. Tietyömaa oli jälleen aloittanut yöllisen urakkansa, ajattelin ja huokaisin. Ei tässä metelissä voisi edes fantasioida vapaasti. Sain ajatuksen. Hyvin varovasti ujutin käteni peittosi alle. Asetin käteni alavatsallesi ja silittelin hiljalleen karvojasi. Kuorsauksesi sävellaji muuttui, muttei keskeytynyt. Varoen liikutin kättäni vieläkin alemmaksi. Löysin kalusi varsin helposti ja huomasin sen alkavan jäykistyä välittömästi otteessani. Taisit sittenkin haluta sinäkin, vaikket ollut aloitetta tehnytkään.

 

Hellästi liikutin kättäni puolijäykän kalusi vartta pitkin. Jokaisella vedolla kalusi jäykistyi enemmän ja pian käsissäni oli tukevasti seisova elin, jolle minulla oli kyllä käyttöä. Kuorsauksesi jatkui edelleen, mutta ei enää niin kovana, että se olisi häirinnyt. Mielessäni kuvittelin, että siinä oli tummatukkaisen miehen kalu, joka seisoi vain minua varten.

 

Mies oli asettunut selälleen ja vaati minua ratsastamaan. Siirsin peittosi pois tieltä ja kiipesin päällesi. Olin valmiiksi niin kiihottunut ja märkä, etten edes ajatellut mitään lisäliukasteita. Ohjasin toisella kädelläni miehen vaikuttavan kalun sisääni. Laskeuduin alas kalun painuessa sisälleni ja tunsin lantioni sisällä oudon kireyden, kun elin upposi syvälle. Tummatukkainen mies tarttui lantiooni käsillään ja ohjasi minua nousemaan ja laskemaan kalunsa varrella. Taivutin päätäni taaksepäin ja aloitin nautinnollisen hitaan keinumisen. Puristin kaikilla lihaksillani kalua, jonka varassa ratsastin ja nautiskelin siitä tunteesta, jonka lantion sisällä soutava elin sai aikaan.

 

Hitaasti aloin keinautella itseäni kiihkeämpään rytmiin kuvitellen tummatukkaisen miehen silmien ahmivan minua liikkeiden tahtiin. Lantioni alkoi pyöriä omaa tahtiaan ja sormet puristuivat toisen nännini ympärille. Voihkaisin hiljaa, kun toisen käden sormet alkoivat määrätietoisesti hieroa klitoristani. Liike muuttui tempoilevaksi ja hengitykseni muuttui raskaaksi huohotukseksi. Tummatukkainen mies sulki silmänsä ja hymyili allani nauttien tuntemuksista. Tunsin orgasmini olevan tulossa. Annoin lantioni keinua omaan rytmiinsä ja sormien hoitaa klitorikseni.

 

Orgasmi tuli kuin kaiken peittävä aalto. Pilluni yritti supistella kalun ympärillä samalla, kun jatkoin keinumista. Huohotukseni muuttui voihkeeksi ja jouduin ottamaan käsilläni tukea sängystä molemmin puolin harteitasi. Tiesin, ettet ollut saanut, vaan sinulla seisoi yhä. Nojasin eteenpäin silmät suljettuina, kun tunsin lantiosi nousevan aavistuksen verran. Avasin silmäni ja huomasin tuijottavani pimeässä tummiin, palaviin silmiin.

 

Kädet puristuivat vyötärölleni ja lantiosi alkoi hakata alhaalta ylöspäin vasten lantiotani. Kalusi liikkui voimalla edestakaisin sisälläni ja sai minut haluamaan lisää. Voihkeeni ei päässyt edes laantumaan, kun pyöräytit minut hetkessä allesi ja nostit jalkani olkapäillesi. Kiersit kätesi reisieni ympäri ja puristit tiukasti minut itseäsi vasten. Välittämättä mistään, aloit ottaa omaa nautintoasi. Tiesit minun pitävän siitä, ettet turhia kysellyt. Nyt annoit minulle sitä, mitä olin kerjännyt. Puuskuttaen työnsit kaluasi sisälleni etsien pohjaa. Silloin tällöin työntösi osuivatkin sinne. Niistä työnnöistä seurasi pieni vaikerrus huuliltani, joka tuntui innostavan sinua entisestään.

 

Et sinäkään ikuisuuksia voinut kestää. Puuskutuksesi muuttui urahteluksi ja muutaman kovan työnnön jälkeen ruiskutit spermasi sisälleni. Päästit irti jaloistani ja annoin niiden pudota sivuillesi. Hetken aikaa vain makasimme päällekkäin. Haistoin hien ihollasi sekoittuneena käyttämääsi partaveteen. Tuoksu oli juuri sellainen, josta pidin. Kierähdit pois päältäni ja virnistit. ”Saa mut herättää toistekin tällä tavalla”, sanoit ja vedit peiton päällesi. Pian peiton alta näkyivät vain vaaleat hiuksesi ja kuului tasainen hengityksesi.